Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

the past
یکی از بهترین فیلم هایی که توی سال 92 دیدم. نه یدونه گلوله توش شلیک میشه نه هیچ صحنه اکشن و درگیری توش هست. همه چیز فیلم دقیقا بر اساس زندگی عادی مردم هستش. رفتارها همه فوق العاده طبیعی هستن و من بشخصه کاملا با شخصیت ها و احساساتشون توی اون لحظه ارتباط برقرار کردم.جدا آفرین به اصغر فرهادی.
9/10

counselor

واقعا بیشتر از انتظارم بود . نمی دونم به چی اش توپیدن از خیلی از فیلم هایی که هر ساله با این موضوع ساخته می شن بهتر بود

کاراکتر ها ضعف داشتن ولی بازیگرا عالی کار کرده بود . فاسبندر که نشون داد فرقی واسش نداره فیلم بده یا عالی . از جون و دل مایه می گذاره و همین بازی خوب باعث شده کاراکتر یخ و بی حذابیتش سمپاتیک شه . کامرون دیاز هم تو این فیلم از خیلی از کمدی رمانس های آخرش جذاب تر و hot تر بود و عالی بازی کرده بود (ای کاش بزنه تو کار فیلم های جدی بیشتر بهش میاد سنش از کمدی رمانس گذشته ) . باردم هم که این دومین حضورش تو یک فیلم بر اساس داستان های کورمک مک کارتیه بر خلاف اولین فیلمش که خیلی ساکت بود و جو سنگینی با حضورش یه صحنه ها میداد این جا پرحرف و پر انرژیه و بازی اش هم خوبه .

در کل فیلم حرافیه و شاید خیلی راحت نشه دیدش ولی اصلا به نمره هاش توجه نکنید چون فیلم متوسط مایل به خوبه نه آن چنان که نقد هاش می گن یک فیلم بد و به درد نخور

امتیاز 8 از 10

prisoners_ver6.jpg

یه فیلم خیلی خوب که باید با حوصله و دفت دید ... جو فوق العاده سنگینه و تو تمام مدت فیلم مخصوصا اواخر فیلم مدام منو یاده Se7en مینداخت ...
9/10

Winter's Bone
9.5/10

فیلم واقعا قشنگه. البته طوری نیست که هرکسی ازش خوشش بیاد. کست بازی هم اون موقع چندان معروف نبودن (لارنس توی 2010) و محلی بودن اکثرشون. در کل دوست داشتم سکویه پرتاب جنیفر لارنسی که انقدر طرفدار داره رو ببینم و واقعا ایمان آوردم بهش که واقعا پتانسیل جهانی شدن در حد آنجلینا جولی رو داره. (هنوز 23 سالشه تقریبا تو ایرانم من از هرکی میپرسم فنشه:d)

Prisoners
9/10

یکی از واقعی‌ترین فیلمایی که این چندوقته دیدم. طوری‌که توی اکثر فیلم مدام خودمو جای کلر میذاشتم. هیو جکمنم به‌شدت توی‌ نقشش نشسته بود. جیک‌ جیلینهالم چیزی برای گقتن باقی نمی‌ذاره. دمشون گرم.
Time Well Spent

ihHWkg5j9b5spaaEiXXCM8ZI1h0.jpg

the counselor 5/10
این فیلم رو اصلا نگاه نمیکردم بهتر بود !
فکر کنم همه فیلم رو به خاطر برد و باردم و دیاز و کروز دیدن ! همین...
یک وکیل با سابقه و بسیار زرنگ برای دستیابی به ثروتی هنگفت، درگیر موضوع خرید و فروش مواد مخدر می شود اما...

white house down
7/10
فیلم بدی نبود.
مخصوصا اینکه ایران(رئیس جمهور جدیدمون)چهره ی نسبتا خوبی تو این فیلم داره.

آخرین ویرایش:
Jack Reacher
7/10
کلا فیلم معمولی ای بود ! در همه چیز از بازی کروز گرفته تا داستان و غیره
یک فیلم کارآگاهی/اکشن معمولی.
چیز خاصی نداشت در کل.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or