Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Candyman

6/10
دیشب از شبکه نمایش دیدم؛ البته با سانسور فراوان!
به عنوان فیلم ترسناک بد نبود.

اون چیزی که شما دیدی فیلم نبود در واقع؛ آبورشن شبکه نمایش بود که با صدای گوشخراش دوبلور هاش واسه هممون حداقل ده بیست جلسه پیش روانپزشک روزرو کرد به امید این که روزی بتونیم فراموشش کنیم.

7/10
The Spectacular Now
q82YNrWCwYQZAHvCdlXOORQ3Mdj.jpg

ساتر کیلی پسر نوجوانی است که از زندگی اش رضایت کامل دارد اما مشکل او این است که هدفی را در زندگی اش دنبال نکرده و فقط در روز زندگی میکند. اما زمانی که ساتر با دوست دختر عجیب و غریبش روبرو می شود، فلسفه زندگی اش دستخوش تغییراتی می شود و...
فیلم قشنگی بودش، ارزش نگاه کردن داره، نویسنده فیلم نامه هم همون کسی هستش که فیلم 500 روز با تابستان رو نوشته...البته اون فیلم یه شاهکاری بود که دیگه تکرار نمیشه..:d

World War Z 3D
اینو داشتم میدیدم مثلا 3D بود :دی
نکته خاصی نداشت همه چیز همون طوری که حدس میزدم شد و خیلی هم شبیه به I am legend ویل اسمیت که I am legend همه جوره سر بود
6/10

World War Z 3D
اینو داشتم میدیدم مثلا 3D بود :دی
نکته خاصی نداشت همه چیز همون طوری که حدس میزدم شد و خیلی هم شبیه به I am legend ویل اسمیت که I am legend همه جوره سر بود
6/10
اره شباهتای زیادی داشت قبول دارم ولی خیلی نمره کمی دادی :-/

Gravity 10/10
cOI4dToJzKm5TldLNDt2memOpPK.jpg

زندگی در فضا غیر ممکن است.
داستان فیلم در مورد دو فضانورد است ( جرج کلونی و ساندرا بولاک ) که بعد از یک حادثه سفینه آن ها متلاشی شده و آن دو در فضای بدون جاذبه سرگردان می شوند و باید به کمک یکدیگر راهی برای زنده ماندن پیدا کنند...
به جرأت میشه گفت یکی از بهترین آثاری که در قالب فیلم با محوریت فضا ساخته شده همین اثر آلفونسو ، جاذبه هستش...
آنچنان حس تعلیق و هیجان و ناامیدی ، امید رو به شما انتقال میده که توصیف نشدنی هستند..
حتی موسیقی های متن فیلم که همگی بیشتر الکترونیک و آرام هستند نیز بسیار زیبا آن محیط سرد و بی روح فضا رو شبیه سازی کردن و تماشای فیلم رو چندین برابر زیبا میکنه...
کارگردان فیلم خودش گفته که خیلی وقته ایده ساختن چنین فیلم ـی رو داشته ولی خب به علت اینکه اون زمان جلوه های بصری و ویژه ی پیشرفته ای نبوده، دستش کوتاه بوده تا اینکه سر بهترین فرصت یکی از بهترین ها رو واقعا خلق کرده...دیدن این فیلم رو به همه شما عزیزان طرفدار سینما توصیه میکنم.
صحنه ی جدا شدن کلونی از سندرا بولاک یکی از ماندگارترین صجنه های فیلم هستش...

Jackass Presents: Bad Grandpa

bad_grandpa_poster1_1.jpg

تو این Spin-off از سری Jackass ، سبک فیلم رو عوض کردن و شده دوربین مخفی و Prank ملت ، دقیق مثل فیلمهای Borat و Bruno !

یعنی بعضی قسمتهای فیلم اساسی ملت رو سر کار گذاشتن ها ! :دی تیکه little miss beauty pageant رفته پول میریزه، کلا پخش زمین بودم ! :))

نکته خوبی هم که داره ، Knoxville مثل آدم با ملت برخورد میکنه و دیگه گندشو در نمیارن و کسی رو اذیت نمیکنن ، تو Bruno که دیگه واقعا بعضی وقتها شورشو در میاوردن

در مورد گریم Knoxville هم نمیدونم حالا در حد اسکار باشه یا نه :دی ولی واقعا درجه یک هست و در طول فیلم به هیچ عنوان کسی بهش شک نمیکنه و کاملا باورپذیر هست

شماره اصلی بعدی هم ترکیبی از دیوونه بازیهای قدیمی و این دوربین مخفی ها باشه خوب میشه ! :دی

در کل هم به نظر من : Borat > Bad Grandpa > Bruno

10 / 8

Blue jasmine

8.5

هنوز بقیه فیلم ها رو ندیدم ولی واقعا کیت بلانشت فوق العاده بود.نقشش رو خیلی باورپذیر کرده بود.
خود فیلم هم روایت جالبی داشت.درست در لحظات پایانی و موقعی که فکر میکنید داستان هیچ چیز جدیدی برای رو کردن نداره،با یه غافلگیری عالی یه جون دوباره به فیلم میده.از این فیلمها بیشتر باید بسازه وودی آلن.

American Hustle

overrated
7/10

The Wolf of Wall Street
قبل اینکه فیلم رو ببینیم کلی دنبال کتابش گشتم ولی پیدا نکردم . کلی مصاحبه از jordan belford دیدم و این بشر یه جورایی شد شخصیت مورد علاقم . واقعا کنجکاو بودم که ببینم تو فیلم چه طور این شخصیت رو پیاده میکنن .

درباره فیلم فقط میتونم بگم فوق العاده بود . 3 ساعت فقط محو فیلم شده بودم . بازی Dicaprio واقعا بیاد مودنی بود . ولی اسکار امسال حق mcConaughey هست .

00936200816848734133.jpg

خنده دارترین قسمت فیلم همین تیکه اخرش بود که خود jordan belfort رو یه اوردن دری وری بار خودش کرد .

my good friend mr. jordan belford is the single bad a$$ motherf*cker i have ever met

9/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or