Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

کی بود ازین تعریف کرد و گفت خیلی جالب بوده و فلان و فسار؟یعنی من با این نتم بیخودی دانلودش کردم؟:|
من تعریف کردم :دی
خیلیای دیگه تعریف کردن فقط من نبودم!
بنظر من این فیلمش از این که چند نفر جمع بشن بزنن تو دک و پوز ـه همدیگه خیلی بهتر بود :دی
عکس العمل واقعی مردم رو خیلی بیشتر دوست دارم تا اینکه یک عده بزنن همدیگه رو نابود کنن و من بخندم! البته نمیگم قبلیا بد بود و خنده دار نبود! ولی من این مدلو بیشتر میپسندم :دی

حالا درسته مال گروه Jacka*ss هست ولی کلا سبکش با بقیه کاراشون فرق داره! نباید انتظار داشته باشین مثل قبلیا باشه که!
من که بعضی جاها واقعا داشتم میترکیدم از خنده!

کی بود ازین تعریف کرد و گفت خیلی جالب بوده و فلان و فسار؟یعنی من با این نتم بیخودی دانلودش کردم؟:|
منم تعریف کردم . حداقل یکی از برتری هاش نسبت به jacka*ss این بود که حال مردم رو به هم نمیزدن با اون گندکاری های حال به هم زنشون

GRAVITY
فیلم از لحاظ صدا گذاری و جو فیلم برداری کلا جنبه های فنی حقش 10/10 خیلی قشنگو چشم نواز بود ادم رو میبرد به جوDEAD SPACE:bighug:برای این تیکش بهش 10/10 میدم
اما از لحاظ داستانی چیز خاصی برای عرضه نداشت اصلا چیز تاثیر گذاری نداشت حتی وسطای فیلم یکم دیگه خسته شدم +مدت فیلم خیلی کوتاه بود برای این جنبه ها ولی5/10

Gravity
خیلی خوب بود . به خصوص از لحاظ صداگذاری و موسیقی . جلوه های ویژه هم که حرفی توش نیست در کلاََ:d
صدا و موسیقی 10
فیلم برداری 9
بازی هنرپیشه ها 9.5
داستان 7
نمره کلی 8.8/10

---------------------------

The Great Gatsby
8.9/10

---------------------------
Captain Phillips
تاثیر گذار ترین فیلم 2013 بود
تام هنکس واقعاََ بازی عالی ای رو به نمایش گذاشت . من که دقایق آخر فیلم بغضم گرفت
9/10

آخرین ویرایش:
فیلم برداری 9

شوخی می کنی دیگه نه؟ :دی

چون گراویتی امسال واسه اسکار هرچی نبره، بخش فیلمبرداریش یه چیز کاملا تضمین شده است چون از تکنیک جدید استفاده کردن. امسال بعد ازون The Prisoners خوب بود.

23617889920772355587.jpg

5.5/10

داستان فیلم درباره جولین آسانژ موسس Wikileaks و اتفاقات سال 2010 هستش.
داستان جوری نوشته شده که نه سیخ بسوزه نه کباب، نه آسانژ آدم بدی نشون داده میشه نه دولت آمریکا، من نمیدونم که داستان تا چه قدر حقیقت داره ولی طبق گفته خود آسانژ و حتی خود فیلم، داستان فیلم خیلی با واقعیت فرق داره.
بازی Cumberbatch که این روزها خیلی سرش شلوغه خیلی معمولی هست، نه به بدی Star Trek اما نسبت به کارهای دیگش (مثلا فصل سوم شرلوک) ضعیفتره.
Bruhl هم من احساس کردم که با بازیش تو Rush تفاوتی نداره.
در آخر اگه از ماجرا های WikiLeaks خبر دارید، با ندیدن فیلم چیزی رو از دست نمیدین ولی اگه کاملا از داستان بی خبر هستید و تا حالا اسم Wikileaks به گوشتون نخورده پیشنهاد میکنم فیلم رو ببینید.

Gravity
واقعا فیلم زیبایی بودش ... فارغ از این که داستان چندان مستحکم و جذابی نداشت ولی باز هم خوب بود
موسیقی های زیبایی داشت که من به شخصه خیلی باهاشون حال کردم
جلوه های ویژه هم که شاهکار بود و فیلمبرداری هم خیلی زیبا و جالب بودش
بازی ساندرا بولاک و جورج کلونی هم خوب بود

Captain+Phillips+2013+CAM.jpg

روند فیلم یکم طولانی بود و شایدم حوصله سر بر ولی بازی خوب ـه تام هنکس همه کاستی ها رو حبران کرد .
8.5/10
------------------
kickass1 5.5/10
kickass 2 2/10

هرچند اولی هم چیز خاصی نبود ولی یه جور میشد تحملش کرد ولی شماره دو دیگه مثل فوحش بود !:|

dallas buyers club

فیلم زیبایی بود . با این که داستانی کند داشت ولی اصلا خسته کننده نمیشد . متیو مک کاناهی خوب بود و جیرد لیتو هم نقششو باور پذیر بازی کرده بود

پایانشم مثل خیلی از این فیلم ها کلیشه ای نبود

در کل از دیدنش لذت بردم

امتیاز 8.5 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or