Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

the wolf of wallstreet 9/10
ulm8aKxrGJJN1zksB2jjsox79rk.jpg

این فیلم که بر اساس داستان واقعی «جوردن بلفورت» ( لئوناردو دی کاپریو ) ساخته شده است، از زمان قدرت گرفتن او بعنوان دلال سهام، و تا زمانی که بخاطر درگیر شدن در خلاف و فساد سقوط کرد را به تصویر می کشد...
فیلم قشنگی بودش(فقط میام نمره میدم:d)..کارگردانی خوب به نظر من..البته همه ی کارای اسکورسیزی زیبا هستن،همیشه هم با دیکاپریو کار میکنه..ولی عجب کلاه برداری بوده ها دمش گرم:d
راستی توی یه مجله ی خارجی یه مصاحبه ای با بازیگر زن همین فیلم که Margot Robbie نقشش رو بازی کرده(همون مدل قشنگه ای که بعدا زن بلفورت میشه)، ازش پرسیده بودن چطوری تونستی اون صحنه ها *** رو بازی کنی و واکنش لئو چی بودش؟؟
اون جواب داد : من خودم هم در تعجبم ، خیلی خونسرد بودش، اصلا اون طور که باید و شاید میبود ، نبود:d، وقتی از لئو پرسید گفت داشتی اون موقع به چی فکر میکردی که انقدر خونسرد بودی، گفت چیز جدیدی نبودش:d...داشتم به مراسم خاکسپاری مادربزرگم فکر میکردم، خلاصه اینکه این خانم هم تجربه های زیادی رو با همبازی شدن با لئو کسب کردن....

Ender's Game

53833328122780056536.jpg

4.5/10

Harry Potter + Star Wars + a little bit of Star Trek + every high school teen movie = Ender's Game

داستان (به جز یه قسمت کوتاه ) تماما کپی فیلم هایی که بالا نام بردم. twist های فیلم (باز هم جدا از یه قسمت کوتاه) قابل پیشبینی هستن و اون یه twist خوبی هم که داره همینجوری ول میشه به امان خدا...:|
بازی بازیگر ها خیلی ضعیفه ، حتی Ford هم نمیتونه بیننده رو متقاعد کنه و الان باورش سخته که این ادم تو جوونیش نقش Han Solo و Indiana Jones رو بازی کرده.
Butterfield هم خیلی مصنوعی ظاهر شده و مشخصا بازی خوبش تو Hugo به خاطر اسکورسیزی بوده و بس.
در آخر این فیلم به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه، برید با 1 ساعت و 53 دقیقه 47 ثانیه عمرتون یه کار مفیدتر از دیدن این فیلم بکنید...:|

فیلم all is lost واقعا چرته یا من اینطور فکر میکنم ؟ ؟؟

انقدر کسل کننده بود میزدم جلو تا این که تموم بشه و خیلی هم کلیشه ای و مسخره تموم شد ... نمیدونم چرا امتیازاتش انقدر بالاست ...

4/10

We're the Millers

فیلم حالبی بود به نظرم!
صحنه های کمدی و طنز جالبی داشت و همین طوری هم داستان با این حال که کلیشه ای بود ولی باز هم روایت قشنگی داشت.
8 از 10

آخرین ویرایش:
American Hustle

فیلم به نظرم نقاط ضعف عمده ای توی فیلمنامه و روایتش داشت، من فیلمنامه رو به عنوان یه فیلمنامه اورجینال واقعا در حد خوب نمیبینم، صرفا میگیم یه روایتی شده از یکی از دوران های گذار جامعه آمریکایی، بیشتر شبیه یه کار نوستالژیک واسه جامعه آمریکایی بود تا یه فیلم بین المللی، اگه هدف نشون دادن وضعیت قشر متوسط و وضعیت کلی دهه 80 هست که ما کلی نمونه خوب داریم که توی همون دهه 90 و قبل از 2000 ساخته شدن
در کل موضوع فیلم نمیگم کشش نداشت، ولی به مسیری رفت که باعث شد کششی نداشته باشه، خیلی از دقایق واقعا دوس نداشتم دنبال کنم مکالمات رو و بیشتر حرکات و بازیها بود که نظرمو جلب میکرد
در مورد بازیگردانی که خب o. russel خوب بلده بازی بگیره، و طراحی صحنه و لباس هم که به نظرم خوب بود

6/10

Her

واقعا انقدر ایده و داستان فیلم کسل کننده بود برام دیگه حال نداشتم به پرداخت و کارگردانی و اینا توجه کنم. تقریبا از دقیقه ی 30 به اینور دیگه همه چیز فیلم(از نماهای روشن و رنگی و موزیکای الکی امبینت که سنگفرش کرده بودن فیلمو بگیر تا سیبیلای فینیکس) برام یکنواخت شده بود دیگه از همون دقیقه ی 30 به بعد دیگه خنده دار هم نبود. در کل هم نه طنز فیلمو کامل درک کردم، نه از نکته و هدف فیلم خوشم اومد. کلا پیف.
4/10

Cloudy.with.a.Chance.of.Meatballs.2
پارک زوراسیک.گینگ کونگ.up.و...
5/10
American.Hustle
7/10
خوب بود ولی از2فیلم قبلی راسل ضعیف تر بود
بازی ها هم که عالی بودن

این فیلم hunger game 2
اخرش رو نفهمیدم من :|
یعنی یک قسمت دیگه هم داره؟
اون پسره پیتا چی شد؟
انقلاب کردن یا انقلاب اون ها رو :D
یک قسمت دیگه هم داره که خودش به 2 قسمت جدا گونه تقسیم میشه که با فاصله یکسال از هم اکران میشن با نامهای:
Hunger Games: Mokcingjay Part 1
Hunger Games: Mockingjay Part 2
درست میخوان به روش اکران آخرین هری پاتر که 2 پارت بود عمل کنن.

یک قسمت دیگه هم داره که خودش به 2 قسمت جدا گونه تقسیم میشه که با فاصله یکسال از هم اکران میشن با نامهای:
Hunger Games: Mokcingjay Part 1
Hunger Games: Mockingjay Part 2
درست میخوان به روش اکران آخرین هری پاتر که 2 پارت بود عمل کنن.

و البته به روش توالت (تویلایت ) . چون اونم قسمت آخرش دو پارتی بود که البته اسکی از رو کار هری بود چون کل مجموعه اش رو تو 2 ساعت می شد خلاصه کرد آبم از آب تکون نمی خورد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or