Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Don Jon
آدمو یاد کارای دهنمکی میندازه . به همون اندازه سطحی و یخ و بیخود در کل 1/10
Gravity
نود دقیقه آدمو با خودش همراه می کنه . تصویربرداری فیلم دستاورد بزرگیه به نظرم . برای اولین بار از جرج کلونی هم خوشمان آمد توی این فیلم . از صداگذاریش هم نمیشه گذشت که به کار جون داده بود . کلا دم همه عواملش گرم . آلفونسو هم انصافا میزانسنای دقیقی واسه کار طراحی کرده بود . دم اون هم گرم در کل 8.5.10
prisoners
همونقدر که فیلمبرداری کار منو تحت تاثیر قرار داد . همون اندازه هم شخصیت پردازیهای سطحی و دم دستی ش منو اذیت کرد . فیلم خوبیه ، نه بیشتر . از بازی جیلنهال هم این بار خوشم اومد . کاراکتر هیو جکمن توی فیلم به نظرم جای کار زیادی داشت ولی متاسفانه خیلی تک بعدی شخصیت پردازی شده بود . بازی جکمن هم مورد قبول بود در کل 7/10

- - -ویرایش - - -

Despicable Me 2

8/10

میخواستم هفت بدم ولی این مینیون هاش خیلی باحالن 1 نمره به خاطر اون اضافه کردم :دی

Monsters Inc

انیمشین خیلی قشنگی بود . نمره ی 8.5 /10 بهش میدم .

Prisoners

8/10

فیلم قشنگی بود ولی دوستان بیش از حد ازش تعریف کردن ، در حد خیلی خوب نیست ولی فیلمی هست که سرگرمت میکنه ... بعضی تیکه هاش هم خیلی مسخره ردش کردن .

آخرین ویرایش:
Despicable Me 2

4 از 10

البته من اينو همون وقت كه امد ديدم اما الان حسش امد در موردش چيزي بگم. به نظرم شماره دوم DM يه انيميشن به شدت سطحي با يه داستان بي نهايت بي مزه و شخصيت هاي مزخرف بود. من تمام مدت اين حس رو در موردش داشتم كه صرفا يه چيزي ساختن كه ادامه كار موفق اصلي باشه و يه چيزي ازش در بيارن! مخلص كلام اينكه داستانش به هيچ عنوان ادامه خوبي براي داستان اصلي نبود و كلا از نظر كيفي و شوخي هاش حتي به شماره اول نزديك هم نميشد!

در مورد Monster University هم يه نظر دوگانه دارم. اگه بخوايم به عنوان يه كار مستقل و صرف نظر از اسمش بهش نگاه كنيم من قطعا بهش 10 از 10 ميدم. هم فيلمنامه، هم كارگرداني و هم كارگرداني هنريش رو دوست داشتم و به نظرم يه كار فوقالعاده بود. اما در مقايسه با Monster Inc (بايد بگم كه ايشون از نظر من بهترين كار پيكسار هست) جالب نبود و هيچ رقمه جذابيت هاي ان رو نداشت. براي همين بهش ميدم 6 از 10.

البته باز هم به نظر من MU بهترين ادامه اي بود كه ميشد براي MI ساخت اما مشكل اين هست كه من فكر ميكنم MI از ان اثرهايي بود كه بهتره اصلا ادامه پيدا نكنن چون چيزي كه MI رو اينقدر خاص ميكرد پلات داستان و تقابل هيولاها با انسان ها بود و وقتي به اجبار اين پلات تو شماره دوم نيست، ادامش حالا هرچي كه باشه نميتونه كار موفقي باشه! يعني من فكر ميكنم جذابيت Monster بيشتر از شخصيت ها و دنياشون توي رابطه شخصيت ها با يكديگه هست!

اگه من توي پيكسار كار ميكردم و قرار بود ادامه اي براي MI بسازم داستان چند سال بعد رو ميساختم. زماني كه ان دختره بزرگ شده و دنبال راهي هست كه بتونه دوباره هيولاهارو/ساليوان ببينه.

frozen-300x400.jpg

Frozen

10/10

با توجه به Tangled و Frozen، اصلا بعید نیست دیزنی خودش بتونه جای پیکسار رو بگیره با توجه به افت شدید اونا. Frozen یه شاهکاره به تمام معناس. 10بار هم ببینی برات جذابه. به نظر من نه تنها به راحتی میتونه اسکار و گلدن گلوب انیمیشن رو بگیره، بلکه توی اسکور و تِرَک هم شانس خیلی خیلی بالایی داره.

frozen-300x400.jpg

Frozen

10/10

با توجه به Tangled و Frozen، اصلا بعید نیست دیزنی خودش بتونه جای پیکسار رو بگیره با توجه به افت شدید اونا. Frozen یه شاهکاره به تمام معناس. 10بار هم ببینی برات جذابه. به نظر من نه تنها به راحتی میتونه اسکار و گلدن گلوب انیمیشن رو بگیره، بلکه توی اسکور و تِرَک هم شانس خیلی خیلی بالایی داره.
با چه کیفیتی دیدی چون من فقط TS پیدا کردم:|

Fruitvale Station
واقعا فیلم قشنگی بودش . امسال کلا دو تا فیلم اشک منو در اوردن یکی این یکی هم هاچی :( با دیدن این فیلم متوجه شدم که بضی از سیاست های امریکا هم فرقی با کشورمون نداره
8/10

برادر کوچکتر باید برای اینکه بی گناهی برادر بزرگترش راسل را ثابت کند مجبور است به باندهای خلاف کار مافیایی شمال شرقی ملحق شود تا پرده از حقیقت بازداشت برادرش بر دارد و حقیقت را اثبات کند...
داداش مطمئنی اشتباه نمیکنی :دی؟ رادنی به فایت کلاب های زیر زمینی از سره بی پولی و بیکاری ملحق شدش و کلا ربطی به باندهای مافیایی و برادرش نداشتش :دی
چون دلیل اینکه کریستین بیل افتاد زندان خیلی ربطی به باند و این حرفا نداشتش.

12years a slave

220px-12_Years_a_Slave_film_poster.jpg

فیلم،چیز جدیدی نسبت به سایر فیلمای برده داری نداشت.موزوش هم یکم(فقط یکم) خاص بود اما در کّل نه روایته نوعی از برده داری داشت،نه چیز خاص دیگه ای‌.کارگردان این فیلم با توجه به کمبود کارگردان خوب سیاه پوست،خیلی‌ کارگردان خوبی حساب می‌شه.اما تواین این فیلم کرگردنی اونقدری که باید قوی نبود.شاید خیلی‌ جاها فرصتای خوبی برای تاثیر گذارتر کردن فیلم داشت که خوب خرابش کرده بود.اما در کّل کارگردانی خوبی بود.مثلا فیلم دژانگو به مراتب از این بهتر بود.(هرچند خود دژانگو هم فیلم معمولی‌ رو به خوبی بیشتر نبود.)

کارگردان هم همش خواسته بود خرج مفت بذاره رو دست تهیه کننده،هی‌ از بازیگرای معروف توی نقشهای خیلی‌ کوتاه و بی‌نیاز به بازیگره معروف استفاده کرده بود!:d

بازی این آقا هم که اسمش سخته،فقط قابل قبول بود نه بیشتر.حتا یه جاهائی‌ بازی در حد شریفی نیا بود!:دی البته یکی‌ دو صحنه هم خوب بعضی‌ کرد که خوشم اومد :دی
در کّل خیالم تخت که تا اینجا بین فیلمایی که دیدم،تام هنکس شانس اول اسکار و جایزه هست :دی البته گرگه وال ستریت مونده هنوز.

موسیقی متن فیلم خیلی‌ شبیه گراویتی بود:|

در کّل فیلم به هیچ وجه لایق این همه تعریفو تمجید پیش از انتشارو و این صبر کردنا رو نداشت.اما با توجه به نبردن جایزهٔ اسکار توسط یه مرد سیاه در چند ساله گذشته،ممکن کلا هم کارگردان هم بازیگر هم خود فیلم بخوان مدعی باشن.حالا من تواین فیلمی امسال فیلم شاخ از همه نظر ندیدم!هر کدوم تو یه جا خوب بودن.برای همین شاید شانسش بره بالا.اما گراویتی احتمال بردش بیشتره.

۱.۱ گیگ فیلم دانلود کردیم،می‌شه گفت تقریبا(!)ارزششو داشت اما شما ۶۰۰ مگبیتیشم دیدین بگیرین.

۷/۱۰

اینم اضافه کنم که :

بازی فسبندر بسیار بسیار خوب بود!واقعا امسال نقش مکمل از نقش اصلی‌ رقابت جذاب تری خواهد بود. :دی

fassbender_mcqueen_cropped_kiss.jpg

آخرین ویرایش:
Bad Grandpa
9 / 10
خیلی فیلم باحالی بود و این جانی ناکسویل و بچه هم سنگ تموم گذاشتن :d
نمیدونم چجوری پدر و مادر این بچه راضی شدن که توی این فیلم بازی بکنه
یه سوال
اون پیرزنه که تو تیتراژ اخر نشون داد چرا توی فیلم نبود ؟

تو behnevis.com نوشتم،هر جوره دیگه ای‌ می‌نوشتم اشتباه در میومد،نزدیک ترینش این بود. این متنم که درین میخونین باز تواین بهنویس نوشتم.
اونجاشم نفهمیدم.

این چیزی نیست که با دیکشنری و اینا درست بشه ، همه میدونن ، DJ صدایی شبیه ج تو فارسی داره و خیلیا میگن D تلفظ نمیشه....
مثال:
zandjan
اون کلمه هم بار اوله میبینم ولی فکر کنم به معنی آدم جنگلی باشه:d

7از 10
change up
10851.jpg

بعد از مدت ها با این فیلم کلی خندیدم...
اول فیلم عالی بود و یه کم افت کرد ولی در پایان بهتر شد و خیلی خوب تموم شد..
سکانس اولش پوشک عوض کردن هم خیلی باحال بود=))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or