Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

In_Bruges_Poster.jpg
In Bruges

زیاد داستان جالب یا صحنه خنده داری نداشت ولی خیلی خوش ساخت بود و دیالوگ ها و خود شخصیت اصلی هم خدا بودن :))
دیالوگ "از کی تا حالا کچل ها هم آدم شدن" خدا بود =))
7 از 10

12angry men
این فیلم رو حتما ببینید شاهکاره.سیاه سفیده ولی فوق العاده هست
10/10
Riddick 2013
فیلم چیز خاصی نداشت.جلوه های ویژه هم یه نسل عقب تر بود.داستان جالبی هم نداشت.کلا فیلم سرو ته نداشت:d
3/10
prisoners
فوقالعاده بود گارگردانی و بازیگری در این فیلم بیداد میکرد
9.5/10

رستگاری در شاوهانگ
9.5/10
فیلم فوق العاده و تاثیر گذاری بود به هیچ وجه من الوجوه اگه فیلم بازید از دستش ندید
اما به عنوان نامبر 1 و بهترین فیلم سینما های جهان من قبولش ندارم ولی جزو 10 تای اوله

رستگاری در شاوهانگ
9.5/10
فیلم فوق العاده و تاثیر گذاری بود به هیچ وجه من الوجوه اگه فیلم بازید از دستش ندید
اما به عنوان نامبر 1 و بهترین فیلم سینما های جهان من قبولش ندارم ولی جزو 10 تای اوله
جز ۲۰تای اول (با ارفاق البته)!

رستگاری در شاوهانگ
9.5/10
البته درستش رستگاری در شاوشنک هستش (The Shawshank Redemption)

البته درستش رستگاری در شاوشنک هستش (The Shawshank Redemption)
چک نکردم دیگه همینطوری ذهنی یچیزی گفتم
جز ۲۰تای اول (با ارفاق البته)!
خوب بود همین حول و حوش ها رتبش ولی 1 خیلی ستمه
البته فیلم ماله 19 سال پیشه خیلی خوب کار شده با فیلم های روز فرقی نداره

آقا من اعتراض دارم!
آدم میاد تو این تاپیک تا امتیازا رو ببینه و ببینه چه فیلمی ارزش دیدن داره!
حالا 90 درصد فیلمایی که اینجا بهش نمره داده میشه بالای 9 داده میشه آدم هنگ میکنه :|

آقا من اعتراض دارم!
آدم میاد تو این تاپیک تا امتیازا رو ببینه و ببینه چه فیلمی ارزش دیدن داره!
حالا 90 درصد فیلمایی که اینجا بهش نمره داده میشه بالای 9 داده میشه آدم هنگ میکنه :|
این logic غلط ـه خب ! :dبا وجود این همه منبع قابل استناد ( imdb-نقد فارسی و ... ) مشکلی باقی میمونه در جهت انتخاب فیلم ؟!
p.s: منطق هر کس یه چیز خاص ـه و نمیشه محدودش کرد . فلانی با تمام اثار پاپ کورنی حال میکنه 9 میده ؛ ایرادی وارد نیست . شما خودت باید قضاوت کنی .

این logic غلط ـه خب ! :dبا وجود این همه منبع قابل استناد ( imdb-نقد فارسی و ... ) مشکلی باقی میمونه در جهت انتخاب فیلم ؟!
p.s: منطق هر کس یه چیز خاص ـه و نمیشه محدودش کرد . فلانی با تمام اثار پاپ کورنی حال میکنه 9 میده ؛ ایرادی وارد نیست . شما خودت باید قضاوت کنی .
خوب منم میتونم IMDb و Meta و ... رو نگاه کنم ولی میخوام مثلا بیام نقدبچه های سایتو بخونم میبینم خیلی از بچه ها هستن که هر فیلمی که میبینن کوچیک ترین حالی که باهاش میکنن زیر 9 بهش نمیدم!
نمره دادن هر کسی به خودش مربوطه ولی بنظر من که خیلی تخیلیه اینطوری :|

اصلا بگذریم :دی ادامه بدید :)

کری دختر نوجوانی هست که علی رغم میل مادرش که فردی به شدت مذهبی است، قصد دارد به جشن رقصی که تامی روس ترتیب داده برود. اما رفتن او به این مجلس و دوری از مادرش، باعث میشود تا وی به توانایی حرکت اجسام به وسیله ذهنش پی ببرد که… .
============
فیلمش جو مریضی داشت حال کردم باهاش:d
برای دوست داران این نوع فیلما خوب ارزش یک بار دیدنو داره.
6/10
پیشنهاد میکنم اون Carrie قدیمی و اصلی رو هم ببینی. اگه از این بدت نیومده.

About Time : 8/10
بعد از Silver Lining PlayBook خیلی وقت بود Comedy Drama به این خوبی ندیده بودم. اگر چه کیفیت بازی ها در حد SLP نبود ولی واقعا خوب بود به خصوص صحنه های پدر و پسری!
داستان هم سوژه ی خیلی جدیدی نبود اما جذاب بود به خصوص چرخش قصه از اواسط فیلم به سمت خانواده برای من جالب بود.
در کل از اون فیلما هایی بود که حس خوب بعد از دیدنش تا چندوقت باهام هست درست مثل SLP :دی

out of the furnace 7/10
یک فیلم دیگر از کریستین بیل که داستان جالبی داره!!!نمیدونم براچی هنگام دیدن این فیلم یاد Winter's bone افتادم!!
داستان فیلم درباره ی دو برادر با نامهای راسل ( کریستین بیل ) و رادنی ( کیسی افلک ) میباشد. از قضا بر اساس اتفاقاتی نا خواسته ، سرنوشت برادر بزرگتر راسل را به ناحق بر اساس رای دادگاهی ظالمانه ای به حبس در زندان وا میدارد و برادر کوچکتر باید برای اینکه بی گناهی برادر بزرگترش راسل را ثابت کند مجبور است به باندهای خلاف کار مافیایی شمال شرقی ملحق شود تا پرده از حقیقت بازداشت برادرش بر دارد و حقیقت را اثبات کند...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or