Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Don Jon : 7.5/10
یه کمدی خیلی جالب که داستانش تکراری نیست
We're The Millers : 9/10 (حتماً ببینید)
قبل از دیدن این فیلم حتماً دستشویی برید. Jenifer Aniston فوق العاده بازی کرده این فیلم رو.
Gravity : 9.5/10 (وایسید تا کیفیت خوبش بیاد ولی حتماً ببینید)
واای هیچی نمی تونم بگم
The Wolverin : 7/10
یه اکشن خشک ولی قشنگ بود
World War Z : 8.5/10
این فیلم رو بخاطر موسیقی و صداگذاری هاش خیلی خوشم اومد
Despicable Me 2 : 9/10

این که دیگه معرف حضورتون هست :)
Rush : 8.5/10
یه Base On True Story خیلی جالب با صحنه های تکان دهنده.

آخرین ویرایش:
داستانی‌ـه که J.R.R برای زمان خواب کودکان نوشته :bighug: توقع ندارید که جنگ‌های حماسی صورت بگیرـه

البته با اینکه تبدیل شدنش به سه‌گانه به اثر لطمه زده، موافقم

به نظر من اینکه تقصیر موفق نشدن فیلم هابیت رو بندازیم گردن خود کتاب و لحنش خیلی درست نیست. چون در درجه اول ترتیب ها این وسط به هم خورده. اگه همین الان ( بعد از اکران دو قسمت هابیت ) سیلماریلیون هم فیلم بشه فک نمیکنم اونم بتونه مثل ارباب حلقه ها موفق بشه. با این که سیلماریلیون نه تنها برای " زمان خواب بجه ها " :d نیست بلکه متن کتابش خیلی از خود تریلوژی هم سنگین تره. من فکر میکنم هابیت فقط باید قبل از ارباب حلقه ها ساخته میشد. چون پیش درآمد خیلی خوبی بود به ارباب حلقه ها. همونطوری که اگه بخواین خوندن ارباب حلقه ها رو شروع کنید قبلش باید هابیت رو بخونید. و بعد ارباب حلقه ها هم میتونید فرزندان هورین و سیلماریلیون رو بخونید.
پیترجکسون الان بعد حدود یه دهه که یه نسلی رو با ارباب حلقه ها بزرگ کرده حالا میخواد به جای حرکت رو به جلو ( منظورم این نیست که یه داستان جدید بده چون تا حد زیادی پرونده ارباب حلقه ها بعد از جنگ حلقه و تموم شدن دوران سوم تموم میشه. منهای یه سری مسائل مثل سرنوشت افراد گروه بعد از جدا شدن و . . . که در کل حدود 30 صفحه است. منظورم استفاده از یه فضای جدیده که به تریلوژی ربطی نداشته باشه. مثل داستان الدار یا نومنه نوری ها یا برن و لوتین و . . . ) همه رو ببره عقب تا به داستان یه دهه قبلش ناخن بزنه. معلومه نتیجه اش مثل تریلوژی نیست. شاید آخرین نمونه اش دانشگاه هیولا ها باشه یا قبلش مردان سیاهپوش 3

Rush2013
فیلم خیلی‌ خوبی بود نسبتا.صحنه‌های تاثیر گذارم داشت.دیالوگ‌ها هم خوب بود واقعا!صحنه‌های رانندگیشم خوب بود.

در کّل ۶.۵/۱۰
بازی Daniel Brühl هم واقعا خیلی‌ خوب بود .امسال یه رقابت خیلی‌ خوب توی بخش مکمل مرد داریم.

Rush2013
فیلم خیلی‌ خوبی بود نسبتا.صحنه‌های تاثیر گذارم داشت.دیالوگ‌ها هم خوب بود واقعا!صحنه‌های رانندگیشم خوب بود.

در کّل ۶.۵/۱۰
بازی Daniel Brühl هم واقعا خیلی‌ خوب بود .امسال یه رقابت خیلی‌ خوب توی بخش مکمل مرد داریم.
حالا کاری ندارم که 5 تا "خوب بود" تو دو تا خط گفتی :دی
ولی این همه تعریف کردی بدون یک نقطه ضعف بعد 6.5 می‌دی؟! :|

به نظر من اینکه تقصیر موفق نشدن فیلم هابیت رو بندازیم گردن خود کتاب و لحنش خیلی درست نیست. چون در درجه اول ترتیب ها این وسط به هم خورده. اگه همین الان ( بعد از اکران دو قسمت هابیت ) سیلماریلیون هم فیلم بشه فک نمیکنم اونم بتونه مثل ارباب حلقه ها موفق بشه. با این که سیلماریلیون نه تنها برای " زمان خواب بجه ها " :d نیست بلکه متن کتابش خیلی از خود تریلوژی هم سنگین تره. من فکر میکنم هابیت فقط باید قبل از ارباب حلقه ها ساخته میشد. چون پیش درآمد خیلی خوبی بود به ارباب حلقه ها. همونطوری که اگه بخواین خوندن ارباب حلقه ها رو شروع کنید قبلش باید هابیت رو بخونید. و بعد ارباب حلقه ها هم میتونید فرزندان هورین و سیلماریلیون رو بخونید.
پیترجکسون الان بعد حدود یه دهه که یه نسلی رو با ارباب حلقه ها بزرگ کرده حالا میخواد به جای حرکت رو به جلو ( منظورم این نیست که یه داستان جدید بده چون تا حد زیادی پرونده ارباب حلقه ها بعد از جنگ حلقه و تموم شدن دوران سوم تموم میشه. منهای یه سری مسائل مثل سرنوشت افراد گروه بعد از جدا شدن و . . . که در کل حدود 30 صفحه است. منظورم استفاده از یه فضای جدیده که به تریلوژی ربطی نداشته باشه. مثل داستان الدار یا نومنه نوری ها یا برن و لوتین و . . . ) همه رو ببره عقب تا به داستان یه دهه قبلش ناخن بزنه. معلومه نتیجه اش مثل تریلوژی نیست. شاید آخرین نمونه اش دانشگاه هیولا ها باشه یا قبلش مردان سیاهپوش 3

من کتابو نخوندم‌اما خیلی سال پیش به ویکی lotr رفتم . و با شخصیت melkor اشنا شدم که مثل اینکه dark lord قرن اول بوده و اونموقع sauron زیر‌دست melkor بوده. چرا تو فیلم اصلا حرفی از melkor نیست؟!خیلی دوست دارم جریانات اونم بدونم کتابش شامل melkor میشه؟

من کتابو نخوندم‌اما خیلی سال پیش به ویکی lotr رفتم . و با شخصیت melkor اشنا شدم که مثل اینکه dark lord قرن اول بوده و اونموقع sauron زیر‌دست melkor بوده. چرا تو فیلم اصلا حرفی از melkor نیست؟!خیلی دوست دارم جریانات اونم بدونم کتابش شامل melkor میشه؟

نخیر.

نه تنها Melkor، حرفی از خیلی از شخصیت‌ها و وقایع زده نمیشه. ( مثلا Eru و آفرینش Ea )

برای مطالعه‌ی اینها باید سیلماریلیون رو مطالعه کنید. البته " افسانه‌های ناتمام" و " تاریخچه سرزمین میانه" هم اطلاعات خوبی دارند. ولی تا جائیکه من اطلاع دارم، هیچ‌وقت کامل نشدند

آخرین ویرایش:
Drive

10 / 10

شاهکار آقا شاهکار !
بهترین فیلمی بود که تو چند ماه اخیر دیدم ! از بس تو این تاپیک تعریفش رو دیدم که در آخر فیلم رو گیر آوردم و نگاه کردم؛ عالی بود !
همه چیز کامل ! کراگردانی, موسیقی و صدا و بازی بازیگرا, به خصوص رایان گاسلینگ همه عالی بود !
سوژه داستان هم با اینکه قدیمی بود ولی به بهترین شکل ممکن ازش استفاده کرده بودند ! (راستی فیلم نامه نویس فیلم ایرانی بوده؛ آقای حسین امینی.)
اون سکانس آساسور هم, همن طور که دوستان گفته بودند عالی بود !
این فیلم من رو یاد بازی Hotline Miami و دو تا فیلم راننده تاکسی اسکورسیزی و سامورایی (ملویل - 1967) انداخت.
در کل عالی بود ! این فیلم رو از دست ندید !

نخیر.

نه تنها Melkor، حرفی از خیلی از شخصیت‌ها و وقایع زده نمیشه. ( مثلا Eru و آفرینش Ea )

برای مطالعه‌ی اینها باید سیلماریلیون رو مطالعه کنید. البته " افسانه‌های ناتمام" و " افسانه‌های سرزمین میانه" هم اطلاعات خوبیدارند. ولی تا جائیکه من اطلاع دارم، هیچ‌وقت کامل نشدند

فک کنم پتانسیل این داستان برا فیلم سازی بیشتر هابیت باشه . نمی دونم چرا داره حالا هابیت رو میسازه!

RUSH
با فیلمش خیلی حال کردم
این اخر هفته چندتا فیلم ناب زدیم جونمون حال اومد
به این فیلم
9/10 میدم واقعا عالی بود
PINEAPPLE EXPRESS
7/10
هوس کمدی کردیم بدک نبود :d

We Are The Millers

کسا‌یی که از دیکتاتور بدشون اومد،از اینم خیلی‌ بدشون خواهد اومد.خیلی‌ خندیدم, اما دوبار دیدن اصلا فک نکنم خند داشته باشه :دی بر عکس دیکتاتور :دی

ببینید می‌خندید.
اینجور فیلمارو باید تو مقیاسو معیار خودشون نمره داد.توی این عرصه بهش ۶/۱۰ میدم.اما در مقایسهٔ کلی‌ با همه فیلم‌ها ۰:دی

We Are The Millers

کسا‌یی که از دیکتاتور بدشون اومد،از اینم خیلی‌ بدشون خواهد اومد.خیلی‌ خندیدم, اما دوبار دیدن اصلا فک نکنم خند داشته باشه :دی بر عکس دیکتاتور :دی

ببینید می‌خندید.

اینجور فیلمارو باید تو مقیاسو معیار خودشون نمره داد.توی این عرصه بهش ۶/۱۰ میدم.اما در مقایسهٔ کلی‌ با همه فیلم‌ها ۰:دی

باحال بود ولی عمرا به پای همکاری قبلی جیسون سودکیس و جنیفر انیستون یعنی فیلم روسای وحشتناک برسه .
کل فیلم یک طرف اون شوخی تو پشت صحنه اش که با فرندز کرده بودن یک طرف منم مثل انیستون بغضم گرفت

- - -ویرایش - - -

austin powers 1
بامزه بود هرچند انتظار داشتم با شوخی های منسجم تر و داستانی بهتر مواجه باشم که منو به قهقهه بندازه ولی همین هم بامزه بود شوخی هاش با اسطوره جیمز باند برای خوره های جیمز باند عالیه و مایک مایرز و الیزابت هارلی توش عالی بود . شوخی های مربوط به سانسور موارد ناجور اش خلاقانه بودن

امتیاز 7 از 10

austin powers 2

کمی از قسمت اول بهتر و جذاب تر بود با شوخی های کمی تکراری وچند تایی شوخی جذاب جدید (مثل اون ماجرای چادر و .. )

در کل باز مثل قسمت اولش نامسنجم ولی جذاب

امتیاز 7.5 از 10

the hand that rock the cradle

یک اثر جنایی جذاب از کارگردان محرمانه لس آنجلس (که قبل اون ها ساخته بود و از بازیگران چهره توش خبری نبود ) درباره زنی روانی که می خواهد از کسانی که فکر می کند سبب مرگ فرزندش هستن انتقام بگیرد . با بازی های خوب به خصوص ربکا دومورنی . شاید فیلم کمی نخ نما به نظر برسد ولی از اون فیلم هاست که آدم رو درگیر می کنه

امتیاز 8.5 از 10

فقط یک موضوضعی که منو به شکا واداشته اینه که اخر فیلم ، هیو جکمن مرد ؟ :-/
شاید بشه گفت که از این لحاظ فیلم یه پایان باز داره ولی از اونجایی که دو بار توجه لوکی جلب میشه به صدای سوت و اون بک گراند شخصیتی که ازش داریم میشه گفت نمیمیره دیگه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or