Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

راستی یادم رفت که بگم Oblivion هر چقدر داستان بدی داشت ولی یکی از بهترین پایان ها رو در سبک خودش داشت !! نه مسخره بود و نه الکی و نه تخیلی !! یه پایان کاملامعقول و حساب شده !

بهتره به جای داستان "بد" بگیم داستان "کلیشه ای " ! داستان کلیشه ای ولی قابل تحمل از نظر من...

پ.ن: اگه کلیشه خوب پرداخته بشه همیشم بد نیست

بهتره به جای داستان "بد" بگیم داستان "کلیشه ای " ! داستان کلیشه ای ولی قابل تحمل از نظر من...

پ.ن: اگه کلیشه خوب پرداخته بشه همیشم بد نیست

امین داستان بشدت پلات هول داره و تا دلت بخواد سوال بی جواب !! سوال هایی که برای درک و روند داشتان خیلی خیلی مهم هستند . همون طور که گفتم اندازه کل دقیقه های فیلم سوال بی جواب برات میزاره . همین موارد باعث میشه که داستان بد باشه !

امین داستان بشدت پلات هول داره و تا دلت بخواد سوال بی جواب !! سوال هایی که برای درک و روند داشتان خیلی خیلی مهم هستند . همون طور که گفتم اندازه کل دقیقه های فیلم سوال بی جواب برات میزاره . همین موارد باعث میشه که داستان بد باشه !

سوال بی جواب میزاره ولی چیزی نیست که بخواد رو فیلم اثر بد بزاره و احساس گنگی بکنی ! روال فیلم تا دقیقه اخر ادامه داره اخرشم به قول خودت خیلی منطقی و جالب تموم میشه...

سوال بی جواب میزاره ولی چیزی نیست که بخواد رو فیلم اثر بد بزاره و احساس گنگی بکنی ! روال فیلم تا دقیقه اخر ادامه داره اخرشم به قول خودت خیلی منطقی و جالب تموم میشه...

حالا انیجا نمیشه بحث کرد و الانم پرهام کم کم باید پیداش بشه :d ولی چندتا سوال اساسی هست که کاملا رو فیلم اثر میگذاره ! مثلا :
درباره وجودیت تت که بالاخره معلوم نشد منبع انسانی داره یا غیر انسانی ، بالاخره زمین توسط چه کسی یا چه چیزی نابود شد و ........

Oblivion

یکی این یکی هم After Earth. در واقع اصلا منتظر این دو تا نبودم و برامم مهم نبودن. البته AE رو ندیدم ولی این واقع سوپرازیم کرد.
اتمسفر خیلی خوبی داشت. اواخر، جو فیلم منو یاد Halo مینداخت. بازیگری ها هم در سطح خوبی بودن. داستان هم خوبه ولی همینطور که گفتن سوال های متعددی ایجاد میکنه و بی جواب رها میشه ولی پایان داستان فوق العادس.

7/10

Oblivion

1374740519141.jpg

واقعا فکرشو نمیکردم این قدر این فیلم خوب باشه ! واقعا سوپرایز شدم ! از تک تک لحظات فیلم لذت بردم اتمسفرش کاملا شما رو میگیره اصلا نمیزاره به چیز دیگه ای غیر فیلم فکر کنین...
موسیقی فیلم هم باید بگم خارق العاده بود

10/10

این 10 رو واسه سوپرایز شدنم دادم وگرنه هر فیلمی حقش 10 نیست

پ.ن: اخر فیلم از نظر احساسی نابودم کرد !
بله کاملا فیلم جالبی بود100%
10/10

G.I. Joe Ratalation 2013

فیلم جالبی بود! صحنه های اکشنش خیلی خوب کار شده بود! مخصوصا اونجای که کنار کوه میجنگیدن! یکم تخیلی بود ولی خیلی قشنگ درست کرده بودن احسنت! بازی گراشم خوب بودن! مخصوصا راک:دی
داستانشم بد نبود ولی خیلی خیلی تکراری بود!

7.5/10

the fountain
10/10
تنها فیلمی که تو زندگیم بهش 10 میدم ... تو این فیلم 2 هنر موسیقی و داستان نویسی به نهایت زیبایی میرسه ! تو این فیلم کار clint mansell از darren aronofski به مراتب تاثیر گذار تره !
دلم نمیاد از rachel weisz چیزی نگم ! شاید هیچ کس بجز خودش نمی تونست نقش izzi رو به این خوبی بازی کنه !

only god forgive

تا به حال ندیده بودم یه کارگردان یه عقب گرد به چنین وحشتناکی به کارای قبلش بزنه. بعد از دیدن درایو که خیلی باهاش حال کردم فکر کرده بودم رفن راه خودشو پیدا کرده ولی با این فیلم به کلی نا امید شدم. تنها نکته مثبت سکانس های داخل کلوب هست که از کاغد دیواری اتاقا تا نورپردازی قرمز و سنگ کاری عجیب غریب. چیزی هم که بشتر تو ذوقم زد بازی ها بود که یه جز پلیسه همشون افتضاح به تمام معنا بودن به خصوص گاسلینگ که حالمو بهم زد هیچی تو چهرش دیده نمیشد نه احساسی نه هیجانی مثل یه یخ منجمد. من که به زور تونستم تا اخرش تحمل کنم یه فیلم با رنگ و لعاب عالی ولی از لحاظ داستان ماهیت صفر ادای فیلمایی که 100 سال از زمان خودشون جلوترن توهین به شعور مخاطب ...
نمرات و نظرات اکثر منتقدا مهر تایید هست بر این حرفام.

3/10

IRON MAN 3
8.4/10

عالی بود! یکی از بهترین فیلمای امسال بود! درست مثل نسخه های قبلی عالی بود شایدم بهتر! بیشتر فیلمایی که امسال میدیدم بعضی قسمتاش آدم خمیازش میگرفت ولی این بدجور منو میخکوب کرد! از همه نظر عالی بود!

فکر کرده بودم رفن راه خودشو پیدا کرده ولی با این فیلم به کلی نا امید شدم
رفن خیلی وقته راه خودشو پیدا کرده. بعد از bleeder دیگه سبک فیلمای رفن همینه. به نظرم تماشاگرایی که سینمای رفن رو نمیشناسن و با درایو شناختنش، همشون از OGF شوکه میشن.
درایو یه فیلم کاملا غیر متعارف و خارج از رویه تو کارنامه ش بود.
به نظرم رفن یکی از بهترین استایلیست های سینمای امروزه. همه ی فیلماش یه جور زیباشناسی مرموز و پرجلوه دارن. نزدیک ترین نمونه به OGF هم Fear X بود که اگه از این خوشتون اومد، اونم ببینید.

اومدم در مورد آبلیویون نظر بدم که دیدم روش بحث هست :دی

از فیلمش لذت بردم. هرچند تا میانه های فیلم خیلی کند پیش میره و خسته میکنه. این فیلم رو دیشب شروع کردم ببینم اما اینقدر خستم کرد که بقیه اش به امشب موکول شد :دی اما از میانه های فیلم به بعد، داستان جذابیت پیدا میکنه و میشینی ادامه بدی. هر چند داستان کلیشه است و قبلا در این باب موضوعات میشه فیلم Moon رو مثال زد اما فیلم خوش ساخت بود و به قول امین خیلی منطقی و شست و رفته و اونطوری که دلت میخواد تموم میشه. هر چند به قول بچه ها پلات هول داشت اما بعد از پایان فیلم من خودم نیازی ندیدم که به اون مسائلی که اشاره کردن دوستان فکر کنم چون دیگه عادت کردم به این سوالات بی جواب :دی در کل امتیازی که من بهش میدم 7 از 10 ـه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or