Marie Kroyer
سلام علیکم ...
مصائب هنر
- سورین کروئر : تو نقاش ِ خیلی خوبی میشی ماری ...
- ماری کروئر : خیلی سخته ... من استعدادشو ندارم ...
- سورین کروئر : هنر خیلی سادَس ماری ... من سی ساله هر روز دارم نقاشی میکشم ... زندگیه که سخت و پیچیدَس ... هنر هیچوقت نمیتونه بــِت آرامش بده ...
" خلاقیت با صرع ، مالیخولیا و افسردگی ارتباط دارد " - ارسطو -
داستان ِ فیلم واقعیه ...
سِوِرین کروئر نقاش ِ نابغه دانمارکی که تو قرن نوزدهم زندگی میکرده آدم خیلی مشهور و پولداری یـَم بوده ... آوازه هنرش کــُل ِ اروپا رو گرفته بود ...
ولی از یه بیماری روانی رنج میبرد...حملات عصبی داشته ... همیشه فکر میکرده که یه هیولا میخواد خودشو و خانوادشو نابود کنه ...
فیلم ،روایت ِ درد و رنجی یه که ماری کروئر، زن ِ سورین کروئر تو زندگی با این نابغه داشته ... و آخرشم کم میاره ...
بیله اوگوست کارگردان فیلم اوایل که فیلم میساخت (دهه هشتاد) همه میگفتن یه برگمان ِ جدید تو اسکاندیناوی متولد شده ...
چن تا فیلم ِ بعدی شـَم همین نویدُ میداد تا اینکه به سرطانِ "کارگردان جهانی شدن" مبتلا شد ...فیلماش سال به سال بدتر و مضخرفتر میشد ...
تا اینکه پارسال فیلم ِ ماری کروئر رو ساخت ... همه دوباره امیدوار شدن ...
یه فیلم ِ جوندار و محکم ...قاب بندی یاش مثه نقاشیای قرن هیجده و نوزده شمال ِ اروپا شده ...
نوع روایت و کارگردانیش ،دوباره برگمانُ تداعی میکنه ...
بازیگر نقش ِ سورین کروئر رو نمیشناسم ، ولی خیلی خوب بازی کرده ... یه نقاش ِ مریض ِِ به تمام معنا ...
زندگی با یه نابغه ، اونم از نوع ِ هنرمندش یه هَمچی سختیایی هم داره ...زن اگه یه زندگی با آرامش و با عشق و با گل و بلبل میخواد، باید به هَمچی جماعتی، نه بگه .... اگه بله رو گفت، باس پی یه همه چی رو به تـَنـِش بــِماله :d ...
نمره : :thumbup: :thumbup: