Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Battle Royale
فیلمی برای بچه مدرسه ای ها با طعم فیلم هندی و ادم های جوگیر !
4/10

برای خیلی از ما آره این فیلم همینطوری هست که میگی اما BATTLE ROYALE حقیقت کشور ژاپن رو تو اون سالها نشون میده جایی که نوجوانان و جوانان ارزش و احترامی نسبت به بزرگتران خودشون قائل نیستن و خشم و بی رحمی اونا رو وقتی تو موقعیتش قرار میگیرن نشون میده که باید تربیت بشن. شاید باید تو خوده ژاپن زندگی کنی تا مطلب فیلمو درک کنی. ضمنا بازیگران فیلم هم فوق العاده بودن.

Marie Kroyer

سلام علیکم ...

339px-Marie_Kr%C3%B8yer_movie_poster.jpg

مصائب هنر

- سورین کروئر : تو نقاش ِ خیلی خوبی میشی ماری ...
- ماری کروئر : خیلی سخته ... من استعدادشو ندارم ...
- سورین کروئر : هنر خیلی سادَس ماری ... من سی ساله هر روز دارم نقاشی میکشم ... زندگیه که سخت و پیچیدَس ... هنر هیچوقت نمیتونه بــِت آرامش بده ...

" خلاقیت با صرع ، مالیخولیا و افسردگی ارتباط دارد " - ارسطو -

داستان ِ فیلم واقعیه ...
سِوِرین کروئر نقاش ِ نابغه دانمارکی که تو قرن نوزدهم زندگی میکرده آدم خیلی مشهور و پولداری یـَم بوده ... آوازه هنرش کــُل ِ اروپا رو گرفته بود ...
ولی از یه بیماری روانی رنج میبرد...حملات عصبی داشته ... همیشه فکر میکرده که یه هیولا میخواد خودشو و خانوادشو نابود کنه ...
فیلم ،روایت ِ درد و رنجی یه که ماری کروئر، زن ِ سورین کروئر تو زندگی با این نابغه داشته ... و آخرشم کم میاره ...

بیله اوگوست کارگردان فیلم اوایل که فیلم میساخت (دهه هشتاد) همه میگفتن یه برگمان ِ جدید تو اسکاندیناوی متولد شده ...
چن تا فیلم ِ بعدی شـَم همین نویدُ میداد تا اینکه به سرطانِ "کارگردان جهانی شدن" مبتلا شد ...فیلماش سال به سال بدتر و مضخرفتر میشد ...
تا اینکه پارسال فیلم ِ ماری کروئر رو ساخت ... همه دوباره امیدوار شدن ...
یه فیلم ِ جوندار و محکم ...قاب بندی یاش مثه نقاشیای قرن هیجده و نوزده شمال ِ اروپا شده ...
نوع روایت و کارگردانیش ،دوباره برگمانُ تداعی میکنه ...

بازیگر نقش ِ سورین کروئر رو نمیشناسم ، ولی خیلی خوب بازی کرده ... یه نقاش ِ مریض ِِ به تمام معنا ...

زندگی با یه نابغه ، اونم از نوع ِ هنرمندش یه هَمچی سختیایی هم داره ...زن اگه یه زندگی با آرامش و با عشق و با گل و بلبل میخواد، باید به هَمچی جماعتی، نه بگه .... اگه بله رو گفت، باس پی یه همه چی رو به تـَنـِش بــِماله :d ...

نمره : :thumbup: :thumbup:

dredd 2012
به شدت با فیلمش حال کردم. خیلی قشنگ بود:x هرچند یه سری اشکالاتی هم داشت ولی با توجه به inde بودن فیلمش میشه بخشیدشون.
بعد از هالک فاضی درد پر ابهت ترین سوپر هیرو هست که دیدم.
8/10

Monsters University

قشنگ بود ... یه سری صحنه های خیلی خنده داری داشت که واقعا اشک از تو چشای من در آورد :دی

اون حلزونه اول و آخر انیمیشن =))

در کل انیمیشن خوبی بود ولی اینو بگم که وقتی میخواین اینو ببینید انتظار شاهکاری مثل Monsters Inc نداشته باشین .

7/10

MV5BMTM2NTQzNDI4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwOTU1NDExOQ@@._V1_SY317_CR5,0,214,317_.jpg

بیکس | Bekas

9/10

اثر یه کارگردان کُرد عراقی به اسم کارزان قادر هست که داستان 2 تا برادر در زمان حکومت صدام تو کردستان عراق رو روایت میکنه که یهو تصمیم میگیرن با یه الاغ برن آمریکا پیش سوپر من.
داستان خیلی مسیر سر راست و مشخصی رو طی میکنه و روابط دو تا برادر هم خیلی خوب به تصویر کشیده شده.
حالا نمیدونم رو نت پیدا میشه یا نه ولی این نسخه ایی که من دیدم یکی از اقوام از کردستان عراق آورده بودن که فقط زبونش کُردی بود و زیرنویسم نداشت ولی چند تا تریلر ازش با زیرنویس انگلیسی دیدم.
خیلی فیلم قشنگیه،حتما ببینید.

Only God Forgives

boring as f*ck

2/10
هر جوری به این فیلم نگاه میکنم و واسه خودم تجزیه تحلیل میکنم چیزی به جر فاجعه به ذهنم نمیرسه .
الان هرکی بیاد به این فیلم امتیاز بالا بده لابد مثل کاسلینگ cool تشریف داره!.
1000000000/10
:d

آخرین ویرایش:
220px-Only_God_Forgives_poster.jpg

Only God Forgives
همونقدری که سال گذشته منتظر فیلم‌های آدیار و هانکه بودم، امسال هم منتظر فیلم رفن بودم. پارسال با وجود نظر به شدت مثبت منتقدها، از Rust & Bone و Amour اصلا راضی نبودم اما امسال با وجود نظر به شدت منفی منتقدها، از Only God Forgives کاملا راضی بودم. فیلم دقیقا همۀ اون چیزهایی بود که من انتظار داشتم.
ایرادهای زیادی به بازی گاسلینگ گرفته شده که همۀ نقش‌هاش رو داره یه جور بازی می‌کنه. از فیلم‌های امسالش من The Gangster Squad رو ندیدم (و قصد هم ندارم که ببینم) و قصد هم ندارم ببینم و از بازیش تو The Place Beyond Pines چندان راضی نبودم و نوع بازیش رو مناسب فضای اون فیلم نمی‌دونستم و یه جورایی انگار داشت ادا درمی‌آورد اما اینجا همون بازی همیشگی و تکراریش کاملا تو متن فیلم نشسته. بازی کریستین اسکات توماس مثل همیشه خوب بود و بازیگر تایلندی فیلم که نقش پلیس رو بازی می‌کرد هم غیرمنتظره بود. ریتم فیلم در مقایسه با Drive شاید کمی کند به نظر بیاد اما در مقایسه با 2-3 تا فیلم دیگه رفن که من دیدم، به نظرم همون ریتم همیشگی رفن بود. نورپردازی و فیلمبرداری و موزیک متن فیلم هم پکیج فیلم رو تکمیل کردن. حس بصری فیلم که طبق گفته خود رفن از فیلم‌های گاسپار نوئه الهام گرفته شده دقیقا از اولین لحظه فیلم‌های نوئه رو تداعی می‌کنه ولی با این تفاوت (حداقل برای من) که هر چقدر فیلم‌های نوئه موجبات حالت تهوع و سرگیجۀ منو فراهم می‌کنن اینجا اصلا از اون حس آزار دهندۀ فیلم‌های نوئه خبری نیست.
از نظر مفهومی هم در مورد فیلم می‌شه خیلی بحث کرد از شخصیت Chang تا رابطه جولیان با مادرش و اون دختر تایلندی و برادرش که منو کمی یاد Blue Velvet می‌نداخت و حتی شباهت Julian در انتهای فیلم به شخصیت یک چشم در فیلم Valhalla Rising و صد البته سکانس‌های کارائوکه، همه و همه دست به دست هم دادن یکی از بهترین‌های امسال رو شاهد باشیم.
هر چقدر که Drive به نسبت کارهایی قبلی رفن راحتتر هضم می‌شد و قابل دسترس‌تر بود، Only God Forgives بازگشت رفن به فیلم‌های قبلیش بود که کمی بیشتر حوصله می‌طلبن.

9 از 10

آخرین ویرایش:
The Hobbit An Unexpected Journey

از هرچیز این فیلم بخوای بگذری ، نمیشه از لذتی که در دیدن فیلمبرداری خارق العادش و طراحی صحنه بی نظیرش هست گذشت ، این اندرو لزنی کارش حرف نداره . بقیه چیزها از قبیل داستان و بازیگرها و ... قبلا در موردش دوستان توضیح دادن . در ضمن این نیوزلند هم فوق العاده لوکیشن زیباییه .

10/10

let the right one in swedish version
فیلم خیلی قشنگی بود. موضوعش هم چیز جالب و نوآورانه ای بود.فیلم هم کاملا منطبق بر فرهنگ و رفتار مردم سوئد بود که خیلی آروم و کم حرف هستن.
8/10

Only God Forgives

ممکنه بعد از بار اول دیدنش آدم حس کنه حسابی رودس خورده، ولی همه ی مکث ها و تاکیدها، خلوت کردن میزانسن ها، خلق فضاهای اکسپرسیونیستی همراه با موسیقی های پرهجم و
نمایش موکد جزئیات درگیری و استفاده از خشونت شدید، بهانه ایه برا رسیدن به یه ریتم درست و موزون.
نماهای ابتدایی فیلم به شدت کنجکاو کننده اس جوری که بیننده رو مجبور میکنه به تلاش برا کشف رازی که پشت رفتارهای عجیب غریب شخصیت های فیلم هست .
فیلم جلوتر میره و بازم عجیب غریب تر میشه. خیلی میشه درموردش بحث کرد. شاید با یه داستان کنایی طرفیم که باید دنبال پیدا کردن تمثیل هاش باشیم. رفن یه فیلم انتزاعی دیگه تو همون دنیای تعریف ناپذیر خودش ساخته، جایی که هم شخصیت خلق میکنه و هم تعلیق به وجود میاره. فیلمبرداری فیلم هم فوق العادس. خیلی راحت میشه چندبار تا اخر تماشاش کرد، حتی اگه آخرش نفهمیم دقیقا درحال تماشای چه چیزی بودیم...
دوست داشتن یا نداشتن این فیلم کاملا به تعریفی برمیگرده که هرکسی از سینما داره.

9/10

آخرین ویرایش:
Fanny & Alexander

10/10

جزو 10 تا فیلم برتری که تا به حال دیدم و فکر هم نمی کنم که هیچ وقت به رده ی پایین تر سقوط کنه. F & A داستان انسان، سه جهان و زندگی ـه. بشینید ورژن اپیزودیک ـش رو ببینید که هر کس ورژن سه ساعت ـه رو ببینه بزرگترین گناه رو در حق خودش کرده. :d

FastandFurious6-teaserposter.jpg

Fast 6
6/10

Most F*CK YEAH MOVIE OF THE YEAR

یعنی درجه تخیل فیلم Man of Steel رو قورت میداد :دی اما با این حال من ازش لذت بردم. احتمالا چندبار دیگه هم میبینمش. کلا با اینکه منطق نداره خیلی از تویست های فیلم، ولی بازم حال داد. خصوصا تیم آپ کردن وین دیزل و راک :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or