Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

MUD

طرح اذان تا اذان راه انداختم :دی الان که دارم مینویسم نمیدونم چه جوری این شاهکارو توصیف کنم از 4 فیلمی که تو این 8 ساعت دیدم هیچ کدوم مثل این گذر زمان رو متوجه نشدم واقعا که یکی از بهترین فیلمای امسال بود بازیگران که انگار واسه خود نقش افریده شده بودند خصوصا خود ماد اول فیلم کارگردان چیزایی رو به ادم معرفی میکنه که انگار هیچ ربطی ندارن ولی در اخر همه به زیبایی تمام به هم مربوط میشن ماد هم شخصیتش عالیه یه ادم خرافاتی که به دخترا و اینکه میتونی بهشون اعتماد کنی اعتقاد داره و دو چیز واسش مهمه لباسش پاره پوره و تفنگش یه خالکوبی هم داره نقش مار رو داره به قول دوستمون باید به جزئیات توجه کرد تا لذت برد.

9/10

Oblivion
کوزینسکی تمام تلاشش اینه که یه نسخه‌ای از آدم‌هایی مثل مایکل بی و زک اسنایدر باشه که غیر از اکشن و جلوه‌های ویژه فیلم‌هاش با مفهوم باشن و حرفی برای گفتن داشته باشن. نتیجۀ دو فیلم اولش شدن فیلم‌هایی که نه اکشن‌های هالیوودی خوبی هستن و نه فیلم‌های علمی-تخیلی‌ای تا مدتی ذهن رو درگیر کنن. در تجربۀ دومش کوزینسکی فیلمی ساخته که می‌خواد مفاهیمی مثل هویت و خاطرات و جاودانگی عشق رو بررسی کنه اما اینها رو در حد گزارا وارد فیلمش می‌کنه و چنتا صحنه اکشن بی هیجان (و بی دلیل) رو هم بینشون میذاره.
از سر و پای فیلم تقلید می‌باره. شاید بعضی‌ها اسمش رو بذارن استفاده از کلیشه‌ها اما حقیقت اینه که فیلم یک دزدی کودکانه از Wall-E و Moon محسوب میشه حتی یکی از سکانس‎های آخر فیلم منو یاد Independence Day انداخت ! بازی‌های فیلم هم مثل شوخی می‌مونن تا بازیگری. منهای رایس‌‍بارو بقیه عملا هیچ کاری نمی‌کنن. تام کروز با تمام علاقه‌ای که بهش دارم تو این فیلم فقط هست و یه جاهایی انگار حوصله‌ش سر رفته. مورگان فریمن فقط اومده که پول بگیره و بازیش جوریه که انگار داره خودش رو به تمسخر میگیره و ظاهرا هالیوود نمی‌خواد بفهمه که کوریلنکو ذره‌ای استعداد نداره.
موزیک فیلم رو هم که اینجا خیلی دوست داشتن من قبلا تو فیلمای بهتری شنیدم. به گوش من، تلفیقی بود از کارای کلینت منسل و هانس زیمر.
البته فیلم از لحاظ بصری و طراحی هنری خیلی خوب عمل کرده اما برای من، همین به تنهایی کافی نیست. فیلم با مدت زمان بیش از دو ساعت خیلی کمتر یک ساعت حرف برای گفتن داره.
3 از 10
من واقعا نمیفهمم چرا توی 90% فیلم های هالیوودی(معمولا هم فیلم های سطح پایین) این اقا هستش؟؟نقشش هم اکثرا کوتاه و گذرا هست.

رفن خیلی وقته راه خودشو پیدا کرده. بعد از bleeder دیگه سبک فیلمای رفن همینه. به نظرم تماشاگرایی که سینمای رفن رو نمیشناسن و با درایو شناختنش، همشون از OGF شوکه میشن.
بنظر من رفن چه قبل از درایو و چه بعدش هیچوقت راه خودشو پیدا نکرده و هر فیلمش بنظر میاد از نظر استایل از فیلمی دیگه تاثیر گرفته و کارهاش شدیدا تجت تاثیر کارهای کارگردانان دیگه مثل Alejandro Jodorowsky, Kenneth Anger, Werner Herzog, Kubrick, Jean Pierre Melville و ... است.

همینطور خود درایو کاملا از کارهای مایکل مان و The Driver ـه والتر هیل دزدی هنری کرده. با بعضی از کارگردانها وزن تاثیرات شون رو کاملا می شه حس کرد. رفن نمی تونه از چیزی که تقلید می کنه فرار کنه در حالیکه نمی شه گفت مثلا The Driver حس یک فیلم ژان پیر ملویل, نوآر یا وسترن رو داره اما به هر حال ازشون تاثیر گرفته.

رفن استایلیست عجیبیه و در مقابل تارانتینو که از کارهای Low Art می دزده بیشتر کارهای درجه یک و High Art رو هدف می گیره. زیباشناسی مرموز کارها رو نگه می داره ولی اون ها رو به موضوعات کاملا بی روح پیوند می زنه.

و من فکر می کنم اگر کسی حتی از Bronson, Valhalla Rising و Fear X هم خوشش بیاد با این حال ممکنه از Only God Forgives بدش بیاد که استایلیش بودنش خودنمایانه تر از قبل و حتی به کارگردان چیپی مثل Dario Argento نزدیک شده.

[h=1]Flipped[/h]

اولش که فیلم شروع شد فکر کردم با یه فیلم سطحی و به قول معروف تین ایجری طرف هستم که داره عشق دو تا بچه مدرسه ای رو نسبت به هم نشون میده ولی هر چی بشتر پیش رفت انگار موضوع اصلی فراموش شد و به موضوع های اجتماعی زیادی پرداخته شد ک هم ما هر روز شاهد اونا هستیم حسادت - تهمت - پشیمانی- عین خر تو گل گیر کردن به خاطر یه دروغ که باید پشت سرش هزار تا دیگه هم بگی سطحی نگری - غرور یه دختر که بهش اجازه نمیده پسر مورد علاقشو انتخاب کنه همچنین غرور پسر که چیزی که تو دلش هستو نمیگه و اونو بزدل صدا میکنه. به نظر من این فیلمو باید با خانواده دید من خودم اشتباه کردم تنهایی دیدم کاملا یه فیلم خانوادگی که شاید به همه اعضای خانواده چیزای زیادی رو درس بده من که خیلی لذت بردم فضای فیلم هم دقیقا مشابه دهه 60 بود تا اونجایی که من مطالعه دارم موسیقی هم عالی بود کلا اگر تا به حال نیدیدن همین الان برین سراغش.

9/10

th

Oblivion
9/10
تو یه جمله بخوام تعریف کنم باید بگم از دیدنش لذت بردم. حالا اینکه دزدی از فلان فیلم بوده، چه اهمیتی داره وقتی من اون فیلم مذکور رو ندیدم؟ Oblivion برام یه تازگی داشت که تو کمتر فیلمی دیدم. یه حس عجیب و ناشناخته ای بهم داد که تو کمتر سرگرمی بصری ای بهم داده. آخرین بار سال 2007 و بازی کردن Mass Effect این حس رو به من داد. موسیقیش هم خیلی شبیه شاهکار Bioware بود و دائما منو به یاد اون بازی مینداخت. در کل شاید از نظر خیلی ها، فیلم پر ایراد و سطح پایینی شمرده بشه ولی من کاملا ازش لذت بردم.

th

MAMA
6/10​
اصولا فیلم ترسناک نگاه نمیکنم چون آدم به شدت ترسویی هستم:دی بعد از سال ها نشستم با خانواده این فیلم رو دیدم. با استانداردهای این سبک زیاد آشنایی ندارم ولی آخرش خیلی بد تموم شد. اصلا انتظارش رو نداشتم. در کل برای 2 ساعت با خانواده فیلم دیدن، بد نبود.

The_Matrix_Poster.jpg

The Matrix

9.5/10

:">یک از بهترین فیلم های دوران بچگی ـم رو نشستم دیدم و واقعا لذت بردم:">
:dاون موقع هیچ چیزی نمیهمیدم از دیالوگ هاش و برا همین فک میکردم که Reloded (نسخه ی 2) بهتر از هم ـست:d
:dبزن بزن زیاد داشت آخه:d
:| اما توی واقعا یه چیز هایی تو این فیلم بکار رفته که آدم رو به فکر میبره :|
کلا باهاش حالیدم​

ظاهرا هالیوود نمی‌خواد بفهمه که کوریلنکو ذره‌ای استعداد نداره.
واقعا موافقم .
وقتی داشتم فیلم رو میدیم. هی فکر میکردم چرا اینقدر افتضاح بازی میکنه این بشر . در حد یه بازیگر درجه 2 هم نیست .
امتیازم هم به فیلم 4 از 10 .

1997-L.A. Confidential
8/10

نامزد 9 جایزه Oscar و برنده ی 2 جایزه Oscar
-----------------------
Titanic-1997
8.5/10

با وجود اینکه راجع به
فیلم Titanic صحبت زیاده شده بود اما خیلی دیر این فیلم رو کامل دیدم.
یک اثر ناب Romance و Drama و برنده ی 11 جایزه
Oscar

Wolverine 2013

همه چیز فیلم نسبتا خوب بود به جز یه قسمتایی از داستان و بازی بعضی از بازیگرا مثل khodchenkova که فاجعه بود , صحنه های اکشن جذاب و همینطور CGI قابل قبول .

7/10

[h=1][/h]

images

0/10

پ.ن : مضخرف ترین فیلمی که تا اینجای عمرم می تونستم ببینم همین فیلم بود . من خیلی نمی دونم قضیه رومئو و جولیت چیه . تنها چیزی که میدونم اینکه داستانش مال " شکسپیر " هست و یه چیز فوق عاشقانه س . چندین نسخه هم ازش فیلم ساخته شده و من فقط همینو دیدم . واقعا داستان پردازی و شخصیت پردازی تو فیلم افتضاح و گیج کننده س . یعنی شما به غیر دو دقیقه آخر فیلم , نمی فهمی واقعا چی به چیه . دیالوگ ها هم به افتضاح بودن این فیلم کمک کرده . تمام دیالوگ ها عجق وجقه و نمیفهمی اینا چی میگن . کاری به متاتریک و جوایزش ندارم . فقط میتونم بگم حیف اون 700 مگی که خرج این فیلم کردم .

آخرین ویرایش:
تمام دیالوگ ها عجق وجقه و نمیفهمی اینا چی میگن
اینا عجق وجق نیست، اینا نثر شکسپیره !!!
در عرض 24 ساعت دو نفر رو دیدم که یکیشون کار مولانا رو گفته چقدر چرته (ای خوش کمر به رقص‌آ :d) و یکی دیگه‌شون شکسپیر رو زیر سوال برده.

World War Z
جدا اینا چه جوری روشون میشه هنوز ازین فیلما بسازن ؟ فوفوالعاده کلیشه ای , 2 ساعت منتظر بودم یه اتفاقی بیوفته که بگم خوب پس فرق این فیلم با 100 تا فیلم مشابه این بود .فکر میکردم حداقل یه پایان متفاوت داشته باشه با توجه به این که بازسازی شده بوده .

2/10

Fight Club 1999

real-life-fight-club-1.jpg

آره تازه دیدمش :d

داستان پردازی فوقوالعاده ، بازی دادن بیننده به بهترین شکل ، استفاده از تفکرات احتمالی بیننده برای شوک های جلوتر.
من همیشه با خودم تصور میکنم چی میشه یه فیلم بود که همه چیزش کنترل شده بود مثلا صحنه ای نباشه که بدون دلیل باشه
یا مثلا به بهترین شکل باشه ، اولین فیلمی هست که میبینم تمام صحنه هاش دقیق هست
گرچه اکثر صحنه هاش به دلیل نوع فرهنگ و تفکر اصلا جالب نبود و لزومی هم بهش نبود میتونست یه مفهوم جالبتری باشه ولی خوب مسلما به همچنین جذابیتی بین عموم نمیرسید.
نظر من با در نظر گرفتن فرهنگ 7 از 10!

این نوع دید برای سال 1999 بی نظیره!
اگه ندیدین بعد از دیدنش به وضوح متوجه میشین که هزاران هزار فیلم از روی این فیلم ساخته شده که حد نداره.
(همچنین خود همین فیلم از سالهای قبلش :d)

فیلم برداری عالی ، بازیگری عالی ، داستان پردازی عالی.
بدون در نظر گرفتن فرهنگ بنظرم ایراد خاصی بهش وارد نیست. از این لحاظ 10 از 10!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or