یه چند وقتی هست افتادم رو دور دیدن فیلم ترسناک، گفتم بیام نمراتم رو هم بیان کنم
The Descent 2005
فیلم خیلی جالب شروع میشه، مخصوصا برا منی که یه مقدار ترس از فضای بسته هم دارم اوایلش که میرن تو غار و اون محیط تنگ و تاریک به شدت استرسزا و در عین حال جالب بود. ولی خب از یه جایی به بعد که با اون موجودات زامبی طور روبرو میشیم کاملا کلیشهها رو در پیش میگیره و راه هر فیلم ترسناک و هالیوودی دیگه رو میره، بدون سورپرایز یا هیچ چیز خاصی. شخصیت اصلی اوایل فیلم از همه ترسو تره، و اواخر فیلم (در حالی که یک روز هم از تمام اتفاقات نگذشته) به سوپرمن تبدیل میشه
دوتا پایان هم داره، با پایان دارکش بیشتر حال کردم.
6.5/10
The Descent Part 2 2009
هنگاوور بود قبل از اینکه هنگاوور بودن مد بشه
نسخه اول چون فیلم موفقی بود اینم دقیقا همون راه رو در پیش گرفت، داستان همون دوباره چند نفر میرن تو غار و گیر میوفتن، همه چیز مثل نسخه اول پیش میره، صرفا اگه از نسخه اول خوشتون اومد و حتما خواستین ببینین در ادامه سر کرکترا چه بلایی میاد (یا اومده) اینو هم ببینید.
5/10
Curse of Chucky 2013
چاکی که عزیز دل منه، شخصیت مورد علاقم تو فیلمای ترسناک
نه بخاطر ترسناک بودنش، بخاطر فان بودن و باحال بودنش. صداگذارش عالیه، خندههاش عالیه، شوخیاش عالیه، کلا خیلی حال میکنم با چاکی. بچه که بودم کابوس هر شبم بود جوری که تنهایی از ترس "عروسک شیطانی" به قولی
خوابم نمیبرد، ولی الان یه جور حس نوستالژیک بهش دارم که باعث میشه فیلماش هرچقدم بد و ضعیف باشن بازم تا حدی ازشون لذت ببرم. در کل هم این نسخه فیلم بدی نیست، سعی کرده بود دوباره یکم ترسناک بشه. زیاد دنبال منطق و اینا نباید بود، بیشتر با شخصیت خود چاکی و نحوه قتلهاش باید حال کرد. شخصیت نیکا هم بعد اندی بارکلی که شخصیت اصلی سهگانهی اولیه بود رو دوست داشتنی در اوردن.
7/10
(این نمره کاملا با فنبازی و Bias داده شده
)
Cult of Chucky 2017
اینم میشه گفت تمام توضیحات نسخه قبل براش صادقه، فقط تو این یکی هم سعی کردن قتلها رو خشنتر در بیارن که یکی دوتاش خیلی خوب بود، هم دوز طنز رو بالا بردن و انصافا هم که من خیلی خندیدم سر بعضی تیکههاش (اسپویل:
مثل اونجایی که سه تا عروسک ریختن سر یه نفر). ترس رو اگه بیخیال بشید فیلم طنز خوبیه.
6.5/10
Immaculate 2024
تقریبا مثل تمام فیلمای ترسناک دیگه، تا وقتی رمز و راز اصلیش برملا نشده و خیلی چیزا برات سواله، هیجان و استرسش رو داره. انصافا هم خوب تو ذهن مخاطب سوال ایجاد میکنه و بابت اتفاقاتی که میوفته استرس میگیری. ولی وقتی همه چی رو میشه و میفهمی قضیه از چه قراره، اُفت محسوسی میکنه. چندان از قضیه اصلی پشت داستان و پرده برداری اسرارش خوشم نیومد. در ضمن سیدنی سووینی چقدر نازه تو این فیلم حیفم اومد بهش اشاره نکنم
6.5/10
Hereditary 2018
به این میگن یه فیلم ترسناک خوش ساخت. بنظرم بهترین فیلم ترسناک اون مدلیه که نیاز به Jump scare زیاد نداره که تورو بترسونه، بلکه انقد جو مریض و مُردهای داشته باشه که حتی در عادیترین صحنهها هم احساس آرامش نکنی و استرس همراهت باشه، سر دیدن Hereditary از اول تا آخرش این حس با من همراه بود. بازی فوقالعادهی بازیگراش مخصوصا شخصیت مادر و پسر، جو به شدت مریض و رو اعصاب و دلهرهآور، موسیقی مناسب فیلم، چندتا صحنه که دفعه اولی که میبینی حتی اگه نترسوننت قطعا تو ذهنت موندگار خواهند بود، همراه با داستانی که تا آخر دستشو کامل رو نمیکنه و همچنان میذاره حس ندونستن و ترسش باهات همراه باشه.
8.5/10
Abigail 2024
فکر کنم نویسندههای فیلم فقط یه طرح کلی از اوایل داستان رو تو ذهنشون داشتن که خوب هم تونستن پیادهش کنن، شروع فیلم کاملا درگیرتون میکنه و جذب داستان و شخصیتای مختلف میشید. ولی دیگه بیشتر نتونستن ادامه بدن یا از شخصیتایی که ساختن استفادهی خاصی کنن، از یه جایی به بعد گفتن بقیهش رو هم از ومپایر دایریز و اینا اسکی میریم دیگه
حضور گاس فرینگ هم که صرفا برا جذب بیشتر مخاطب بود.
4.5/10
دوستان فیلم ترسناک خوب معرفی کنید ممنون میشم فعلا یه ماراتُن راه انداختم هرشب دارم یکی میبینم