Freeway 1996
6/10
ضعف های کارگردانی یا طولانی شدن بعضی قسمت های داستان رو درنظر نگیریم ، فیلم قابل قبولیه
البته نسخه 2 هم داره که زیاد تمایلی ندارم ببینم
John Wick Chapter 3 - Parabellum (2019)
John Wick Chapter 4 (2023)
از چه منظر فیلم جان ویک تماشا بشه ؟
یک فیلم اکشن سرگرم کننده ؟
یا یک فیلم احمقانه ؟
وقتی به 2 نسخه اول جان ویک نگاه میکنم متوجه افت این سری فیلم با اکشن مصنوعی خواهیم بود
بهترین نسخه و فابل قبول ترین نسخه از این سری فقط شماره اول بود و هر چقدر به سمت جلو حرکت میکنیم اکشن فیلم مصنوعی تر میشه به نوعی که شبیه به بازی و تخیلات کودکان در حیاط مدرسه شبیه است
یادمه بچه که بودم 2 تا از بچه ها در حیاط مدرسه داشتند تفنگ بازی میکردند ، طرف انگشت های دستشو که شبیه به تفنگ بود تو حلقوم شخص مقابل کرده بود ، شخص مقابل میگفت نه من نمردم من جا خالی دادم
حکایت فیلم جان ویک هم همین شکله ، تفنگ تا تو صورت جان میره ولی کسی نمیتونه جانو بکشه
با کت های ضد گلوله جا خالی میدند
وسط ایستگاه مترو نیویورک یکی کشته میشه ، کسی متوجه نمیشه ، انگار محیط اطراف همه NPC کور هستند و بازی روی درجه فرایه EASY اجرا شده
و ربط سازمان به حشاشین ها من رو یاد اساسین انداخت ، ایده به نظر قدیمی که یوبی سافت با اساسین به آن پرداخت
جان ویک 3 و جان ویک 4 بیشتر مناسب کودکان هست
و آدم احساس میکنه که نویسنده یکی از این پسرهای دبستانیست که با انگشت های دستش در حیاط مدرسه تفنگ درست کرده و دیش دیش کنان به سمت دوستان خود شلیک میکند
و خود نمیرالمومنین است و با کاپشن خود جلوی گلوله های پوشالی دیگر بچه های بازی را میگیرد
طولانی بودن روایت و اکشن مصنوعی بیش از حد به فیلم لطمه زده بود
نمونه در قسمت پایانی جان ویک 4 در فرانسه ، صحنه دور میدان اضافی بود ، صحنه و درگیری طولانی بالا رفتن از پله حوصله سر بر
نمایه اکشن از بالا رو فکر کنم در فیلمی آسیایه شرقی دیده بودم ، البته چیز جالبی نبود
جهان جان ویک بیشتر مناسب بازی های کامپیوتریست تا فیلم
نسخه 3
5/10
نسخه 4
4/10
دلیل این همه به به و چه چه از این فیلم رو نمیدونم ، خیلی هندی شده بود
اگر همین سکانس هارو در یه فیلم هندی با اسم Dohn Wick ببینید سوژه میکنید
ولی اینجا چون فیلم هالیوودی طرفیم با اسم John Wick از دید مخاطب زیباست و قابل تامل و میگید شُل کن لذت ببر
به نظرم با اکشن کمتر و قابل قبول تر چیز جذاب تری میشد
بهترین نسخه جان ویک همون شماره اول بود
Final Analysis 1992
7/10 یا 6.5
فیلم چیزی شبیه به Primal Fear هست