یه وقفه توی روند فیلم دیدنم به وجود اومد، برای اینکه دوباره بیوفتم رو ریل اینجا مرور میکنم فیلمهایی رو که قبلتر دیدم:
To the Wonder
دربارهی چند رابطه عاشقانهاس که داخل سیستم عقیدتی مسیحی تفسیر میشن؛ اینکه چه جایگاهی در مسیحیت داره همچین روابطی، خارج از اون چطور، و همچنین آشوب و طغیان علیه این عشق و محبت مسیحی.
یه کشیش هم هست که داخل بحران عقیدتی گیر کرده و «خدا را میجوید» که کل حرف فیلم رو با دقیق شدن رو شخصیت این میشه فهمید.
7 / 10 (هفت رو بخاطر ارزش فنی فیلم میدم: فیلمبرداری سطح بالا، استفاده از صداها، موسیقی، و... )
Sound of Metal
5 / 10
Bombshell
در و دافهای خیره کننده
6 / 10
Bad Leiutanent
هرتزوگ کارشو بلده.
10 / 10
Uncut gems
کلش درباره نویز و سر و صداست. فیلم سرگرم کنندهای هست.
7 / 10
Leviathan
فیلمی نیست که با یک بار دیدن متوجهش بشید و فیلمی هم نیست که مخاطب عادیِ فیلمای هالیوودی از چند بار دیدنش لذت ببره.
8 / 10
The two popes
یک ساعت و چهل دقیقه از وقت گرانبهاتون تلف میشه پای چرندیات این فیلم.
0 / 10
The midnight sky
مثل بالایی، البته این یکی چند تا موسیقی زیبا حینش پخش میشه و تصاویر زیبایی هم مشاهده میکنید.
1 / 10
The white tiger
نمیدونم این چطور از لیست دانلود من سردراورد.
4 / 10
Mank
فیلم خلاقانهایه؛ کارگردان سعی کرده روایت ساخته شدن همشهری کین رو مثل خود همشهری کین بسازه.
7 / 10
News of the world
4 / 10
A star is born
3 / 10
Encanto
انیمیشن زیباییست.
6 / 10
V for vendetta
خیلی خواب آلود بودم که فیلمو دیدم، خیلی جزئیاتشو الان یادم نمیاد. اما مشخص بود رو فانتزیهای ایدآلیستی نویسنده ساخته شده.
4 / 10
Eight and a half
این فیلم اونقدر خوش ساخته که من یه هفته روش قفل بودم و نمیرفتم سراغ یه فیلم دیگه، چند بار دیدمش تو طول اون هفته.
10 / 10
Dune
8 / 10
The french dispatch
6 / 10