Zack Snyder`s Justice League
فوق العاده! اپیک و نفس گیر ! حرف نداشت! و تاکید میکنم اپیک!
خیلی حرفه بتونی یه فیلم 4 ساعته بسازی که خسته کننده نباشه و کل فیلم روند با هیجان حفظ بشه !
تازه اونم فیلمی که داستانش معلومه و قبلا همه دیدنش و این صرفا یه کات جدیده !
اتمسفر سنگین و عالی! از بهترین نکات فیلم همینه، رنگ بندی، شات ها، قالب ها، بی نظیر، قشنگ غرق میشی تو شهر فیلم
موسیقی معرکه
جلوه های ویژه عالی
داستان و سوژه Mature و غیر کلیشه ای و روند خیلی خیلی خوب بیان داستان که قشنگ به همه شخصیت ها میپردازه و پله پله میاد بالا
سینماتوگرافی معرکه !
یه نکته خیلی خوبی که هست اینه که اسنایدر به جای دیجیتال، رو فیلم ضبط میکنه کارهاش رو و به همین تصویر خاطر یه استایل سینمایی خاصی میگیره و film grain جالبی هم داره.
+ بدون جوک های شخصیت و فیلم خراب کن!
ویژن اسنایدر برای این فیلم و کلا dceu عالیه، کاش بشه یونیورس کلا دست خودش باشه
فیلم های قبلیش Man of Steel و Batman v Superman هم عالی بودن، ولی جو رسانه ای و media به طرز مسخره و بی دلیلی ضد شون بودن و publicity بدی پیدا کردن ، من که از اون دو فیلم هم به شدت لذت برده بودم.
در کنار فیلم و سریال های سوپر کلیشه ای و politically correct که اکثرش رو مارول میسازه و جدیدا هم که به قیمت آفتابه گرفتن رو شخصیت کرکترها و داستان، همشون شدن کمدی!، باید یه سری کارهای ابرقهرمانی Mature تر مثل این اینها باشه، واقعا لذت بردم از این فیلم، به این فیلمها باید بیشتر بها داده بشه به نظرم
10/10
کلا بعد از کارهای نولان و از زمان شروع یونیورس ها با این فیلمهای سوپرهیرویی بیشتر از همه حال کردم:
Zack Snyder`s Justice League
Batman v Superman
Man of steel
Joker
The Avengers
The Avengers: Infinity war
Captain america: winter soldier
کلا فاز 1 مارول هم خیلی چسبید چون تازگی داشت اون موقع و استارت تیم شدن ها بود و واقعا هم بی شیله پیله و خوش ساخت بودن، ولی بقیش رو تقریبا به زور دیدم که داستان کلی از دستم نره ...