در راستای امیتاز این دوستمون به پالپ فیکش یه چند خط صحبت کنم!
من شخصا یه اخلاق عجیبی دارم موقعی که نظرات دیگران رو راجع به یه فیلم می خونم (حالا مثلا اینجا یا یوزر ریویوهای IMDb و ...)، بیشتر تمایل به خوندن نظرات اون افرادی دارم که یا به فیلم مورد علاقه ام امتیاز پایینی دادن یا به فیلمی که ازش بدم اومده امتیاز بالایی دادن!! چرا؟ چون دوست دارم با خوندن نظرات افراد مخالف با نظر من یه چیزی یاد بگیرم و با سلایق و علایق و نظرات مختلف آشنا بشم تا شاید دیدگاهم بازتر بشه مثلا.
اما حالا توی این تاپیک این مسئله وجود داره که معمولا دوستان نمیدونم حال و حوصله توضیح ندارن و خیلی مواقع حتی 1 خطم نمی نویسن از تجربه ـشون و فقط یه امتیاز!!
مثلا همین چند وقت پیش بود فکر کنم یه نفر اومد به Rear Window هیچکاک 1 داد! خب خیلیم عالی، نظرشون محترمه. حالا من مثلا عاشق این فیلم و به صورت کلی هیچکاکم و خیلی برام جذابه که بدونم یه نفری که به همچین فیلمی همچین امتیازی داده علتش چیه؟! با نظرش آشنا بشم شاید مثلا من یه مشکلی دارم که ازین فیلم خوشم اومده
اما خب فقط به یه امتیاز خشک و خالی بسنده شد!
اینجا من استنباطم اینه که این شخص یا اصلا فیلم رو نگرفته یا اینکه کلا فاز فکری و سلیقه ـش توی یه دنیای دیگه اس! که در نتیجه دیگه توضیح خاصیم نداشته بده راجع به امتیازش که در هر دو صورت واقعا چه اهمیتی داره امتیاز ایشون برای من نوعی خواننده؟!!!
حالا به هر حال اسم تاپیک امتیاز به آخرین فیلمیه که دیدید و شاید اینکه پوستر فیلمو بذاریم و یه امتیاز خالی زیرش بزنیم در راستای هدف تاپیک باشه اما به نظر من هر کس برای امتیازی که میده باید حداقل سه چهار خط توضیح بده تا پستش ارزش پیدا بکنه (مشابه چیزی که توی یوزر ریویوهای IMDb هست که خوندنشون برای من که خیلی مفید بوده) لازمم نیست تخصصی باشه فقط با ادبیات خودش بگه چرا خوشش اومد یا چرا بدش اومده تا خواننده از توضیحات شما چیزی یاد بگیره!
الان مثلا یه نمونه ایشون
10 15 خط با یه ادبیاتی نوشتن اما فقط این دو خطی که نقل قول گرفتم راجع به خود فیلمه! استنباط من از توضیحاتش اینه که با ترنتینو مشکل شخصی/سلیقه ای داره
و عملا اثری از مطلبی که بخواد مثلا من نوعی علاقه مند به پالپ فیکشن رو قانع کنه که این فیلم چرته، نیست!
در کل یه پیشنهاد بود در راستای مفیدتر شدن این تاپیک، دیگه بازم هر طور دوست دارید امیتاز بدید!