Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Time Lapse
9/10

103453

این فیلم رو یه مدت پیش دیدم.
فیلم درباره سفر درزمان هست و به گمانم فیلم مستقل باشه.هیچ جلوه ویژه ی خاصی تو کار نیست ولی ایده فیلم اینقدر درگیر کننده هست که تا ثانیه آخر نگاهم رو صفحه نمایشگر خیره شده بود.
هرچند آخر فیلم رو قشنگ نتونستم بفهمم:|

• Like
Reactions: James Bond
220px-First_Man_(film).png

First Man
5/10

فیلم خیلی کند و بی هیجانه ! به شدت حوصله سر بر !

خالی از انرژی، خالی از حرکت، یه فیلم افسرده که همه کرکتر ها هم توش فوق افسرده هستن و قضیه رو ندونی فکر میکنی ابد و یک روز خارجیه !

چرا فیلمی با این موضوع به جای اینکه حس امید توش داشته باشه و روحیه ایجاد کنه برای ادامه سفرهای فضایی تو زمان حاضر، اینجوری دارک و خسته و افسرده باشه ؟

من انتظار داشتم خیلی علمی در مورد سفر فضایی و چگونگی نشستن رو ماه رو توضیح بده فیلم
ولی فیلم کمترین اطلاعات فضایی ممکن رو میده ، یعنی نمیشه فیلم در مورد moon landing ساخت و از این کمتر اطلاعات داد داخلش !

تمام کسایی که با من میدیدن فیلم رو ، اصلا نمیفهمیدن چه اتفاقی داره میوفته و من با اطلاعات خارج از این فیلم که داشتم مدام باید توضیح میدادم براشون که قضیه چیه

با این وجود فیلم یه سری سکانس های خیلی خوبی داشت و موزیک خوبی داشت ولی نا امید کننده بود برای من

View attachment 103458

First Man
5/10

فیلم خیلی کند و بی هیجانه ! به شدت حوصله سر بر !

خالی از انرژی، خالی از حرکت، یه فیلم افسرده که همه کرکتر ها هم توش فوق افسرده هستن و قضیه رو ندونی فکر میکنی ابد و یک روز خارجیه !

چرا فیلمی با این موضوع به جای اینکه حس امید توش داشته باشه و روحیه ایجاد کنه برای ادامه سفرهای فضایی تو زمان حاضر، اینجوری دارک و خسته و افسرده باشه ؟

من انتظار داشتم خیلی علمی در مورد سفر فضایی و چگونگی نشستن رو ماه رو توضیح بده فیلم
ولی فیلم کمترین اطلاعات فضایی ممکن رو میده ، یعنی نمیشه فیلم در مورد moon landing ساخت و از این کمتر اطلاعات داد داخلش !

تمام کسایی که با من میدیدن فیلم رو ، اصلا نمیفهمیدن چه اتفاقی داره میوفته و من با اطلاعات خارج از این فیلم که داشتم مدام باید توضیح میدادم براشون که قضیه چیه

با این وجود فیلم یه سری سکانس های خیلی خوبی داشت و موزیک خوبی داشت ولی نا امید کننده بود برای من
به نظر من اتفاقا یکی از دلایل و نقاط قوت فیلم همین شخصیت اصلی فیلم هست که اتفاقا افسرده‌ هم شده بخاطر مرگ دخترش.
ما دختر این مرد رو فقط چند دقیقه در فیلم می‌بینیم اما با شخصیت پردازی درست، ما تا لحظه‌ی پایانی فیلم،
مرگ این دختربچه‌ و همچنین غم نبودنش رو در چهره‌ی پدر می‌بینیم!
در بخشی از صحبتتون گفتید که این فیلم چرا اینقدر تیره و نا امید کننده و عاری از هرگونه امید بوده؟!
آخه چرا باید باشه؟
چی میشه یکبار یه فیلم در مورد فضانوردی درست بشه و درست و حسابی تیره و تاریک باشه؟
همه چی در این دنیای گل و گشاد که همیشه نباید خوب باشه!
ضمناً این نظر و همچنین سلیقه و مثبت اندیش بودن شماست که دوست دارید مضمون فیلمهایی که می‌بینید
به امید و روشنی ختم بشه،
شاید یه نفر مثل من دوست داره پایان فیلمش یا کل محتوای فیلمی که می‌بینه تیره و تار باشه!

صحبتی که کردید اتفاقا برای من جالب بود و منو به تفکر واداشت که شاید یکی از دلایل این همه بی مهری و همچنین فروش نسبتا پایین فیلم نسبت به سایر فیلم های فضایی همین دید باشه که
خبری از امید روتینی که در فیلمهای امروزی می‌بینیم نیست!

"فیلم‌های فضایی خیلی زود فراموش میشن، شاید چندتا استثنا مثل ۲۰۰۱ ادیسه‌ی کوبریک وجود داشته باشه!
اما من گمان می‌کنم این اثر روزی به حق واقعیش می‌رسه و این همه بی مهری خیلی‌ها را متعجب می‌کنه..."

آخرین ویرایش:
4C56979A-BA63-482B-9A6E-9BFDD75506CE.jpeg
Triple Frontier
5/10​
یک فیلمنامه که به لطف کارگردان کاربلدش حروم شد!
شخصیت پردازی ها به شدت ضعیف
گذشته‌ی هرکدوم از این کهنه سربازا در حدِ مقدمه‌ی یک انشا بچه‌ی کلاس سومی هم نیست!
ظاهرا قرار بوده کارگردان یه نفر دیگه باشه اما متاسفانه تغییر میکنه و کارگردان کنونی شوربختانه فیلمنامه رو درک نکرده و فقط میخواسته یه اکشن متوسط از این فیلم‌نامه در بیاره!

شما فقط سکانس کشته شدن یکی از این کهنه سربازها رو به یاد بیارید،
متوجه میشید که مردنش هیچ فرقی با مردن یه عامل بیگانه نداره!
چرا؟
چون از بس شخصیت پردازی ضعیف بوده، منِ بیننده نمیتونم از مرگ اون شخصیت ناراحت بشم و یا در کنار دوستاش که شاهد مرگ این شخص بودند همذات پنداری کنم!
حیفِ سکانس ابتدا و انتهای فیلم که منو یاد COD:MOW2 مینداخت.
ای کاش اون دوتا سکانس هم نبود...

103582

Happy Death Day 2U 2019
4/10

(این نوشته مربوط به یک ماه پیش است)

احساس نمی کنم که باید به فیلم اول خرده های فراوان بگیریم. فیلم سرگرم کننده، کمی غیرقابل پیش بینی و اثری درخور در ژانر اسلشر است. ژانری که معمولا در ترساندن مخاطب موفق ظاهر نمی شود و فقط چند آثار مثل اره برقی در تگزاس یا چهار گانه جیغ، توانستند مخاطب را تا حدودی ترساندند. البته نباید از بازی جذاب و بامزه جسیکا روث هم غافل شد. اما فیلم دوم به نظر می آید که ژانر خود را عوض کرده است. نه خبری از اسلشر و کشت و کشتار است و نه غافلگیری. عنصر علمی تخیلی به فیلم اضافه شده است که فیلم را از حالت اولیه خارج کرده و بیشتر به سمت فیلم های "بازگشت به آینده" برده است. همین عنصر علمی تخیلی فیلم به شدت پیش پا افتاده است که ضربه بزرگی به فیلم نامه وارد کرده است. البته فیلم نامه همان فیلم نامه قسمت نخست است که فقط چند پلان به آن افزوده شده است. پلان های تکراری قسمت اول را بار دیگر در این فیلم می بینیم که حس خلاقیت و هیجان قسمت نخست را ندارد.

103783

رحمان 1400 -1398
1/10

با تماشای رحمان 1400، به طور قطعی می توان گفت که کارنامه فیلمسازی منوچهر هادی رو به افول است و حتی این حس را به من دست می دهد که شاهد ظهور یک آرش معیریان دیگر در سینمای ایران هستیم. به نظر می رسد که فیلمساز قواعد و فرم ساخت یک فیلم استاندارد (چه برسد به کمدی) را فراموش کرده یا چنین طریقه ای را در پیش گرفته است که "فروش" را بر "کیفیت" بیشتر ارجعیت می دهد. همکاری دوباره منوچهر هادی با بابک کایدان دوباره به یک شکست منتهی شده است. جنس کمدی های فیلم نخ نما، شعاری و توخالی هستند که نه تنها مخاطب را وادار به خندیدن نمی کند، بلکه مخاطب به این درک می رسد که لازم نبود که در چنین سکانس، چنین تکیه کلام ها و دیالوگ ها را به کار ببرند. اگر تعریف دوخطی از فیلم ارائه دهم این است که شخصی به نام رحمان (سعید آقاخانی) که سالهاست برای شرکت یک حاج آقا مایه دار (مهران مدیری) کار میکند، وضعیت جسمانی خوبی ندارد و میخواهد این اخر عمری حق چندین و چند سالش را از این شرکت و پسر حاج آقا (محمد رضا گلزار) بگیرد. با توجه به این تعریف دو خطی ( که بیشتر شبیه فیلم های هالیوودی اکشن می ماند تا یک کمدی آبرومند) که پروتاگونیست داستان رحمان است، از شخصیت پردازی مناسبی برخوردار نیست، جدا از این که جنس شوخی های سعید آقاخانی و لحن بازی وی شبیه همان کارهای تلویزیونی اش است، شخصیت بالانسی ندارد و در بعضی موقعیت ها که دوست دارد که خود را سریعتر خلاص کند، بیشتر شبیه شخصیت مهدی هاشمی در فیلم ضدگلوله می شود که با دیدن چنین شخصیت بهتری در آن فیلم، رحمان قصه ما شخصیت یونیکی ندارد و توخالی است. بقیه کاراکترها که شخصیت نیستند، شبیه یک تیپ اند که سعی دارند با گفتن چند دیالوگ، صحنه را کمیک کنند. از بازی تکراری محمد رضا گلزار تا مهران مدیری که حضور کوتاهش به بهتر شدن فیلم کمکی نمی کند و از سوی دیگر یکتا ناصر که شاید یکی از بدترین هنرنمایی های وی در طول بازیگری اش باشد. رحمان 1400 یک کمدی مبتذل و توخالی است که مرا حالی می کند که سینمای کمدی ایران در خطر است و باید فکری به حال سر و وضع آن کرد. یعنی من باید تا 1400، این مبتذل گویی ها را تحمل کنم؟!

منبع: سلام سینما

آخرین ویرایش:
Metri_6.5.jpg

متری شیش و نیم - ۱۳۹۷
متری شیش و نیم دومین فیلم سعید روستایی به عنوان کارگردان و سومین فیلم وی به عنوان نویسنده می‌باشد.داستان فیلم در مورد تعقیب یک سردسته‌ی تولید مواد مخدر (با ایفای نقش نوید محمدزاده) توسط یک افسر پلیس (با ایفای نقش پیمان معادی) و ماجرا های در پی این قضیه می‌باشد.کارگردانی فیلم به جز در مواردی معدود در بالاترین سطح سینمای کنونی ایران قرار دارد و صرفا ایراداتی مانند عدم پرداخت کافی برخی از اجزای فیلم‌نامه که آن هم تاثیر چندانی در روایت فیلم نداشت اما می‌توانست به شخصیت پردازی کامل تری منجر شود،را می‌توان برای نقاط ضعف آن برشمرد.برای روایت داستان به جز در قسمت های انتهایی فیلم،می‌توان از لفظ درگیر کننده استفاده کرد و بازی ها و انتخاب بازیگر ها و بازی گرفتن از آن ها هم کاملا مطلوب است.به مانند عادت سعید روستایی،شخصیت های اصلی فیلم کاراکتر خاکستری دارند و یا حداقل سعی در القای این مورد بوده است و فیلم سعی دارد در پی هر تعلیق برای رسیدن به نقطه‌ی عطف بعدی در فیلم‌نامه،سیاهی و یا سفیدی ای از کاراکتر را به نمایش بگذارد و در این امر در اکثر مواقع موفق بوده است.در این آشفته بازار کمدی های سخیف سینمای ایران،این فیلم کاملا ارزش دیده شدن را دارد و باید دید تکامل کارگردان فیلم تا کجا پیش می‌رود و آیا در آثار بعدی حرف های تازه تری را با امضای قبلی خود خواهد زد یا خیر؟!

Mr. Nobody
1/10

104267

با دیدن این فیلم بیاد فیلم درخشش یک ذهن ابدی افتادم که از جمله فیلمهایی بود که از خودم سوال میکنم چرا دیدمش!
و همچنین Her و مونلایت کینگدام و گراند بوداپست هتل
اون یک نمره رو برای تلاش فوق العاده ش برای به نمایش گذاشتن یه فیلم بی معنی و شلم شوربا بهش دادم.

Mr. Nobody
1/10

View attachment 104267

با دیدن این فیلم بیاد فیلم درخشش یک ذهن ابدی افتادم که از جمله فیلمهایی بود که از خودم سوال میکنم چرا دیدمش!
و همچنین Her و مونلایت کینگدام و گراند بوداپست هتل
اون یک نمره رو برای تلاش فوق العاده ش برای به نمایش گذاشتن یه فیلم بی معنی و شلم شوربا بهش دادم.
سلام
با توجه به نوشتتون و فیلمهای دیگه ای که مثال زدید فکر میکنم شما توی انتخاب فیلم اشتباه کردید.بنظرم سبک و رویه دیگه ای رو پیش بگیرید و فعلا از دیدن این طیف فیلمها فاصله بگیرید تا شاید چند سال بعد برگردید و ببینید و لذت بیشتری ببرید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or