Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

104352

First Reformed 2017
6/10

First Reformed از نظر کارگردانی فیلم خوش ساختی است؛ پل شریدر در این فیلم با دقت و ظرافت، کار با دوربین را به نحوه احسن انجام می دهد و دکوپاژ و میزانسن را به خوبی در فیلم معادل سازی می کند. اما از نظر فیلم نامه که پل شریدر تئوریسین و مدرس فیلم نامه است، شاید به اندازه فیلم نامه های قبلی وی چندان تکان دهنده نیست. فیلم از نظر تکنیکی و موسیقی، بیشتر مخاطب را به فکر فرو می برد نسبت به بعد روایت. چون در بعد روایت با یک داستان معمولی و تکراری روبرو می شویم؛ داستانی که در هالیوود زیاد دیدیم و شنیدیم؛ آدمی تنها، خسته، ناامید و آبسورد که سعی دارد با تمام ویژگی های منفی اش کنار بیاید اما شرایطی برقرار می شود که "امیدواری اش" به "ناامیدی مطلق" تبدیل می شود. شاید اگر بازی خارق العاده ایتان هاوک در فیلم نبود، First Reformed به اثری پست تر از الان خود بدل می شد. اگر بخواهم که داستانی درباره آدم های تنها، خسته از زندگی و شکست خورده را ببینم (گرچه فضای دارک و تلخ آن را جدا میکنم) قطعا به سراغ Naked مایک لی می روم.​

آخرین ویرایش:
متری شیش و نیم

فیلم خیلی خوبی بود اما به نظرم قدم رو به جلویی برای سعید روستایی نبود.
تو این سینمای لت و پار ایران وجود همچین کارگردان جوان و کار درستی واقعا نعمته ، به خصوص که تیم خودشم خوب بسته.این فیلم در مقابل ابد و یک روز فیلم ضعیف تریه اما باز هم در حد استانداردهای یه فیلم خوب ظاهر میشه.فیلم برداری ، کارگردانی و بازی ها خیلی خوبن ولی بزرگ ترین ضعف فیلم وجود ساید استوری های نه چندان جذاب و غیر ضروری و همچنین شعار زدگی اونه.خیلی جاها کم مونده بود بازیگرا تو دوربین نگاه کنن و مستقیم مشکلات مملکت رو بیان کنن که خب به کلاس فیلم ضربه میزنه قطعا
نوید محمدزاده غوغاس، اگر همین دوتا فیلمش با روستایی تو هالیوود ساخته شده بود همین الان حداقل یه اسکار رو داشت.معادی هم مثل همیشه خیلی خوبه اما خب هر سکانسی که محمد زاده توشه سکانس مال اونه.
در کل مثل ابد و یک روز تجربه خوبیه و حتما ارزش سینما رفتن رو داره

7/10

Mr. Nobody
1/10

View attachment 104267

با دیدن این فیلم بیاد فیلم درخشش یک ذهن ابدی افتادم که از جمله فیلمهایی بود که از خودم سوال میکنم چرا دیدمش!
و همچنین Her و مونلایت کینگدام و گراند بوداپست هتل
اون یک نمره رو برای تلاش فوق العاده ش برای به نمایش گذاشتن یه فیلم بی معنی و شلم شوربا بهش دادم.

نمیخوام توهین کنم ولی این پست یکی از عجیب ترین پست هایی بود که تو این تاپیک دیدم تاحالا
به یک فیلم دسته چندمی میخواستی نمیره بدی و تو نوشته 4 تا شاهکار دیگه رو کاملا از ناکجا آباد و با دلیل نامشخص زدی .
این فیلم نوبادی رو من ندیدم ولی اینکه بدون دلیل از اون فیلمها بد گفتی نشون میده مساله انتقاد فنی و ظاهری نبوده و واقعا اون آثار یک نفرتی رو درونت برانگیخته کردن.
کاملا بنظر میرسه نسبت به اون چهار فیلم "نفرت" داشتی ولی بصورت انتقاد سینمایی و موجه میخوای جلوش بدی.

Spiderman 2018 :
یکم افراطیه ولی این فیلم بهترین انیمیشن ای بود که تو عمرم دیدم :D و بنظرم نه فقط برای 2018 ، در کل تاریخ این ژانر بعنوان یک اثر ماندگار و تاثیر گذار شناخته خواهد شد. من نه طرفدار ژانر انیمیشن هستم و نه ابرقهرمانی ولی این فیلم از تمام جهات تو سطحی از کمال قرار داشت که از اول تا اخر میخکوبم کرد...

220x320_4ed9fb9e1945238dc67dcd42e0724e08.jpg

10/10​

آخرین ویرایش:

104464

Naked 1993
10/10

معمولا خیلی کم به فیلم ها نمره ده میدهم و دادن نمره ده، نشان وجود آن ها در لیست برترین فیلم هایی است که در عمرم دیده ام. نقد برای این فیلم کار بیهوده ای است. پس بهتر است سکوت کنم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Wander and trainer
MV5BMjUwNDA3MTgwOV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTEzMjk5NjM@._V1_.jpg

6.5/10

اگر فن Black Metal نیستید و تابحال اسم Mayhem به گوشتون نخورده قطعا روایت فیلم شما رو شوکه خواهد کرد و براتون سرگرم کننده خواهد بود.
اگر هم فن بلک متال هستید حداقل میتونم این اطمینان رو بهتون بدم که کارگردان سعی کرده خیلی دقیق و به دور از پیاز داغ های هالییودی! فیلم رو بر اساس کتاب(که خودش بر اساس واقعیته و تخیل درش راه نداره) از آب دربیاره. اما باید بگم که با انتظارات بالا سراغ این فیلم نرید چرا که ممکنه ناامید کننده باشه. خیلی سعی شده Varg رو بصورت Antagonist نشون بده که خود وارگ هم سر این قضیه اصلا از این فیلم خوشش نمیاد. در کل یک بار دیدنش توصیه میشه.

• Like
Reactions: TheGodfather
104669

Escape Room 2019
5/10

فرار از اتاق، معجونی از پلات های "اره" و "امتحان" است که سعی دارد بدون خشونت و خون ریزی فراوان، مخاطب را درگیر معماهای موجود در فیلم بکند. اگر به فیلم فقط به عنوان یک اثر سرگرم کننده به سمتش بروید، قطعا شما را تا پایان راضی نگه می دارد اما ضعف هایی دارد که غیرقابل چشم پوشی است؛ نخست شخصیت های فیلم هستند که جدا از این که شخصیت پردازی ضعیفی برخوردار هستند، بک گراند چندان قوی که علت حضور آن ها در این مسابقه است، ندارند و اگر هم دارند خیلی کوتاه و مختصر و شبه اره است. دکور و طراحی صحنه فیلم به لطف جلوه های ویژه کم خرج، خوب از آب درآمده است اما معماهایی در این مکان ها رخ می دهد، به شدت کلیشه ای، مضحک و قابل پیش بینی هستند. (مثل معمای پیداکردن پادزهر به شدت سرسری ساخته شده بود.) گرچه فیلم اطلاعات دقیقی در مورد این پروژه به مخاطب نمی دهد، اما حداقل پایانی در نظر گرفته که احتمال ساخت قسمت دوم را قوت می دهد و می شود از ایراد گرفتن از این بخش دوری کرد.​

• Like
Reactions: abouzar337
105043

روز روشن 1391
7.5/10

روز روشن علی رغم که فیلم بی ادعایی است و قصدی هم ندارد که جا پای آثار اجتماعی پرمخاطب سینمای ایران بگذارد، اما اثری است پر کشش و مستحکم که 90 دقیقه شما را با آدم های مختلف تهران بزرگ آشنا می کند. موافق هستم که موضوع "قصاص" موضوعی تقریبا کلیشه ای است که قبلا در سینمای ایران به آن پرداخته شده است اما این فیلم روایت متفاوتی از این موضوع را شرح می دهد؛ این بار محدودیت زمانی، کار قهرمانان داستان را سخت تر می کند و باید هرچه سریعتر، شاهدانی را پیدا کنند تا بتوانند حقیقت واضح اما ناگفته را به قضات بگویند. جذابیت این فیلم دقیقا به برخورد قهرمانان داستان به این شاهدان باز می گردد؛ افرادی تقریبا ترسو، بزدل، بهانه جو و با اعتقادات و نگرش های شخصی و مذهبی که برای آزاد کردن یک فرد بی گناه، قدم رو به جلو برنمی دارند. مدام از قهرمان صحبت میکنم چون واقعا فیلم یک قهرمان کلاسیک دارد؛ آقای کیانی - با بازی بی نظیر مهران احمدی، از جان و دل و وقت خود می گذرد تا به این خانم (روشن) گرفتار کمک کند. واقعا پیدا کردن آدم هایی از جنس کیانی در جامعه امروزه بسیار سخت است. قهرمانی که سعی می کند تا در پایان قصه، امید، ایمان و روحیه را به مخاطب و خانم روشن بدهد.​

Avengers: Endgame

gfyaqp7s6le21.jpg

در درجه اول بگم بهترین کیفیت فیلم در حال حاضر نسخه Avengers.Endgame.2019.1080p.HC.HDTC.SNAKE هست این نسخه HDTC هست و یه سطح بالاتر از پرده ای، به خاطر همین خیلی بعید نسخه ای از این بهتر منتشر بشه دیگه تا رلیز های رسمی فیلم. کیفیت بسیار خوب، کادر کامل، صدا مستقیم و نعمتیه برا ما 5 روز بعد عرضه! خدا خیرشون بده!

اگه فیلم رو ندیدید، رو نوشته های اسپویلر (محو شده) کلیک نکنید.

اولین نکته مثبت فیلم برای من :D:

همون اول دکمه کاپیتان مارول رو میزنن تا آخر فیلم! شخصیتش در حال حاضر به شدت غیر قابل ارتباط هست و اصلا دوست نداشتم تو این فینال دخالت داشته باشه

فیلم برا من خیلی فرق داشت با Infinity war، فیلم طولانی تر، خیلی آرومتره، ضرب آهنگ کندی داره
اون حس سوپر اپیک IW رو نداره، تو IW قشنگ حس میکردی بعد از یه دهه فیلم سازی، پله پله قضیه جدی و جدی تر شده تا رسیده به همچین موضوع خطرناکی که کل دنیا و تمام موجودات رو تهدید میکنه با یه ویلین فوق فوق فوق خفن و غیر قابل مقایسه با قبلیها، یه حس اپیک بودن عجیبی داشت که کامل منتقل میکنه به بیننده و اتفاقات فیلم یه Scale عظیمی گرفته بود و مطمئن بودم دیگه نمیشه تو اند گیم همچین حالتی رو درآورد مخصوصا با اون پایان معرکه IW

این فیلم هم خیلی اپیک تر از قبلیهاست ولی نه در حد IW، اصلا اونجور هم نمیخواد باشه، فازش فرق میکنه و کلا یه Rescue mission هست... و از همه مهمتر یه فن سرویس به فنها که این همه سال دنبال کردن و یه جمع بندی پایان عالی برای خط داستانی Mcu تا اینجا...

فیلم عالیه، 3 ساعته ولی اصلا خسته کننده نیست
چون فاز فیلم یجورایی فرق داره با قبلی، جوک ها زننده نیست و قشنگ فیت میشه تو فیلم و میچسبه! هر چند overuse هم میشه یه سری جاها، مثل همه فیلمهای mcu

فیلم معدن پلات هول هست، ولی برا من که مهم نیست، یه فیلم sci-fi تو این ابعاد و حجم داستان و کرکتر و سوژه، اهمیتی نداره چند مورد .... فقط امیدوارم فیلم بازها این فیلمها رو یادشون نره و یهو کلید نکنن رو اپیزود یه سریال و یا یه فیلم sci-fi خاص و فکر کنن تا قبل اون چیزی به نام پلات هول تو این صنعت وجود نداشته!

من کاملا راضیم و یه سری سکانس ها واقعا معرکه بود! مثل: صحنه ای که کاپیتان Mjolnir رو میگیره و ازش استفاده میکنه! و کل درگیری با تانوس آخر فیلم، استارک و ... )
پایان بندی عالی بود، همه چی عالی بود، فقط من با کلیت IW خیلی بیشتر حال کردم و این فیلم به اون نمیرسه

از یه طرف خوشحالم که تو اوج تموم شد، از یه طرف واقعا دلم میخواد کاش از یه سری شخصیت ها یه فیلم دیگه میشد دید... حس پوچی میگیرید بعد از پایان فیلم! :D یه بخش بزرگی از عمر ما تموم شد از اول تا آخر این سری! انگار همین دیروز بود که Dvd فیلم Iron man رو گرفته بودم!

Avengers: Infinity War 10/10
Avengers: 10/10
Avengers: Endgame 8/10
Avengers: Age of Ultron 7/10

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or