Avengers: Endgame
در درجه اول بگم بهترین کیفیت فیلم در حال حاضر نسخه Avengers.Endgame.2019.1080p.HC.HDTC.SNAKE هست این نسخه HDTC هست و یه سطح بالاتر از پرده ای، به خاطر همین خیلی بعید نسخه ای از این بهتر منتشر بشه دیگه تا رلیز های رسمی فیلم. کیفیت بسیار خوب، کادر کامل، صدا مستقیم و نعمتیه برا ما 5 روز بعد عرضه! خدا خیرشون بده!
اگه فیلم رو ندیدید، رو نوشته های اسپویلر (محو شده) کلیک نکنید.
اولین نکته مثبت فیلم برای من
:
همون اول دکمه کاپیتان مارول رو میزنن تا آخر فیلم! شخصیتش در حال حاضر به شدت غیر قابل ارتباط هست و اصلا دوست نداشتم تو این فینال دخالت داشته باشه
فیلم برا من خیلی فرق داشت با Infinity war، فیلم طولانی تر، خیلی آرومتره، ضرب آهنگ کندی داره
اون حس سوپر اپیک IW رو نداره، تو IW قشنگ حس میکردی بعد از یه دهه فیلم سازی، پله پله قضیه جدی و جدی تر شده تا رسیده به همچین موضوع خطرناکی که کل دنیا و تمام موجودات رو تهدید میکنه با یه ویلین فوق فوق فوق خفن و غیر قابل مقایسه با قبلیها، یه حس اپیک بودن عجیبی داشت که کامل منتقل میکنه به بیننده و اتفاقات فیلم یه Scale عظیمی گرفته بود و مطمئن بودم دیگه نمیشه تو اند گیم همچین حالتی رو درآورد مخصوصا با اون پایان معرکه IW
این فیلم هم خیلی اپیک تر از قبلیهاست ولی نه در حد IW، اصلا اونجور هم نمیخواد باشه، فازش فرق میکنه و
کلا یه Rescue mission هست... و از همه مهمتر یه فن سرویس به فنها که این همه سال دنبال کردن و یه جمع بندی پایان عالی برای خط داستانی Mcu تا اینجا...
فیلم عالیه، 3 ساعته ولی اصلا خسته کننده نیست
چون فاز فیلم یجورایی فرق داره با قبلی، جوک ها زننده نیست و قشنگ فیت میشه تو فیلم و میچسبه! هر چند overuse هم میشه یه سری جاها، مثل همه فیلمهای mcu
فیلم معدن پلات هول هست، ولی برا من که مهم نیست، یه فیلم sci-fi تو این ابعاد و حجم داستان و کرکتر و سوژه، اهمیتی نداره چند مورد .... فقط امیدوارم فیلم بازها این فیلمها رو یادشون نره و یهو کلید نکنن رو اپیزود یه سریال و یا یه فیلم sci-fi خاص و فکر کنن تا قبل اون چیزی به نام پلات هول تو این صنعت وجود نداشته!
من کاملا راضیم و یه سری سکانس ها واقعا معرکه بود!
مثل: صحنه ای که کاپیتان Mjolnir رو میگیره و ازش استفاده میکنه! و کل درگیری با تانوس آخر فیلم، استارک و ... )
پایان بندی عالی بود، همه چی عالی بود، فقط من با کلیت IW خیلی بیشتر حال کردم و این فیلم به اون نمیرسه
از یه طرف خوشحالم که تو اوج تموم شد، از یه طرف واقعا دلم میخواد کاش از یه سری شخصیت ها یه فیلم دیگه میشد دید... حس پوچی میگیرید بعد از پایان فیلم!
یه بخش بزرگی از عمر ما تموم شد از اول تا آخر این سری! انگار همین دیروز بود که Dvd فیلم Iron man رو گرفته بودم!
Avengers: Infinity War 10/10
Avengers: 10/10
Avengers: Endgame 8/10
Avengers: Age of Ultron 7/10