Dogville
10/10
این فیلم نقد انسانه. یک فیلم خاص.
فکر کنم این تنها فیلمی هست که از لارنس فون تریر دیدم.
یک فیلم درام عالی که همه بیننده ها رو با موضوع و داستان خاص خودش به فکر فرو میبره.
داگویل رو میشه یک فیلم ادبی دونست. فیلم مثل یک رمان دارای فصل بندی هست و مثل یک رمان دارای یک راوی هست که داستان رو روایت میکنه و حتی احساسات و عواطف کارکتر ها رو هم میگه.
این فیلم به خاطر داستان و موضع و فرم و خیلی ویژگی های دیگه اش (مثل لوکیشن بسیار متفاوت و فیلم برداری از زوایای متفاوت و...) یک فیلم خاص به حساب میاد و همه بیننده ها هم نمیتونند ازش لذت ببرند. به خصوص اینکه فیلم طولانی هم هست نسبت به ژانرش (3 ساعت). برای همین، بیشتر شاید برای مخاطب خاص مناسب باشه.
نیکول کیدمن خیلی زیبا بازی میکنه در این فیلم. و میتونم بگم بعد از دیدن این فیلم کی از طرفداراش شدم.
درباره فیلم داگویل خیلی خیلی خیلی میشه حرف زد و بحث کرد، چون فیلم پر است از نکات ریز و درشت. از مسائل مذهبی گرفته تا نشانه های سیاسی؛ که در اينجا نمیگنجه گفتنش و من هم در حدی نیستم که درباره اینجور چیزا بحث و نقد حرفه ای کنم.
معمولا بعد از دیدن این سبک فیلم های خاص میرم تو نت و نقد و تحلیل و بررسی این فیلم ها رو میخونم تا فیلم کامل دستم بیاد.
بعد از دیدن داگویل هم این کار رو کردم. تو سایت نقد فارسی یک تحلیل و بررسی جامع و کامل برای این فیلم هست که توصیه میکنم حتما
بعد از دیدن فیلم برید و اون رو بخونید.
Dogville (داگویل)
The Hateful Eight
10/10
باز استادنا خفننا تارانتینو کبیر، فیلمی ساخت و ما مریدان بعد از تماشای فیلم، نعره زنان جامه دریدیم و سر به کوه و بیابان گذاشتیم!!
فیلم عالیه! شاهکار! یک وسترن درجه یک!
همونطور که از اسم فیلم مشخصه و خودتون هم حتما تو تریلرا دیدین، فیلم یکم شبیه فیلم Reservoir Dogs هست ولی به مراتب قشنگتر! فیلم یک جورایی تلفیق ژانر وسترن و ژانر معمایی هست. که کاملا عالیه به نظر من. :bighug:
فیلم دارای خشونت گرافیکی فراوان و الفاظ رکیک زیادی هست که از ویژگی های ظاهری معروف سینمای تارانتینوست. ولی اصل کاری داستان جذاب و دیالوگ های درگیر کننده و بحث و جدل های عالی فیلمه که ویژگی باطنی سینمای تارانتینو هست و تو فیلمای قبلیش هم به وفور دیدیم. (به نظر من تارانتینو از بهترین دیالوگ نویس های سینماست).
اسکار بهترین فیلمنامه غير اقتباسی امسال حق مسلم تارانتینو هست.
موسیقی استاد موریکونه هم بسیار زیباست.
بازیگرا هم همه عالی. دیگه دونه دونه اسم نمیبرم. بقیه ویژگی های فیلم هم مثل فیلم برداری و تدوین و... از حد دانش من خارجه و من به خودم اجازه نمیدمم که درباره اش نظر فنی بدم. فقط میگم همه چیز تو فیلم عالی و بی نقصه. =d>
ببخشید اگه حرفای گنده گنده زیاد زدم.
موفق باشید.