Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Martian

هیچ وقت به این فیلم امید نداشتم همش می گفتم یه تقلید از اینتراستلار میشه ! ولی وقتی دیدم نظرم برگشت.فکرشو نمی کردم با یه موسیقی خفن و یه بازیگر پخته مثل مت دیمون بشه به تنهایی کاری کرد که دو ساعت تمام تو ماجراجویی مارک واتنی خیره به صفحه تلویزیون بشم.
اون نحوه فیلم برداری در کنار تیم بازیگری خیلی خوب و کارگردانی بسیار جذاب باعث شد این فیلم یکی از بهترین تجربه های امسالم بدون شک باشه.خیلی بهتر از اینتراستلار بود برای من.ریدلی اسکات بازم نشون داد .....

9/10

منم یه نمره به فیلمایی که اخیرا دیدم بدم:

Requiem For a Dream:
قطعاً یه شاهکار تکرار نشدنی از آرونوفسکی با بازی عالیِ جرد لتو. نمیدونم چرا زودتر ندیده بودمش.
10 از 10

American Sniper:
فیلم زیبایی بود. روی بد جنگ توی این فیلم به خوبی نشون داده شده بود؛ کشتار بچه‌ها و زن‌های بیگناه، اثرات روانی جنگ روی فرد، قطع عضلات و .... بازی بردلی کوپر هم خیلی خوب بود.
9 از 10

Everest:
خیلی فیلم شلخته‌ای بود... روایت داستان واقعاً اعصاب خردکن بود، همه‌چیز رو الکی Skip کردن تا برسن به آخر فیلم. تازه جالبه پایان بندی هم چیز خیلی خوبی در نیومده بود... از پتانسیل هیچکدوم از بازیگرا به خوبی استفاده نکرده بودن. در عوض جلوه‌های ویژه و فیلم‌برداری خوبی داشت که میتونست در کنار یه داستان منسجم تجربه‌ی خوبی به بیننده بده ولی حیف که از پتانسیل فیلم استفاده نکرده بودن.
5 از 10

Jurassic World:
برای سرگرمی خیلی خوبه این فیلم. اگه از مشکلاتش چشم پوشی کنید و به عنوان یه سرگرمی 2 ساعته بهش نگاه کنید فیلم جالبی میتونه براتون باشه.
7 از 10

Mission Impossible: Rouge Nation
خیلی فیلم لذت بخشی بود. با وفادار بودن به نسخه‌های قبلی در صحنه‌های اکشن فوق‌العاده مهیج و یه داستان مناسب تونست منو راضی کنه... حالا بماند که دیدن دوباره‌ی دارُ دسته‌ی ایتن هانت (تام کروز :x) باعث به‌وجود اومدن هیجان میشه. با این حال نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم. (هیچی اون سکانس برج خلیفه نمیشه :d)
8.5 از 10

Maze Runner
با اومدن نسخه جدید این فیلم گفتم برم قبلی رو هم ببینم، بفهمم جریانش چیه. فیلم بدی نبود اینم، موضوع جالبی داشت. تقریباً تونسته بودن از عهده‌ی ایده‌ی جاه‌طلبانه‌اش بر بیان.
6.5 از 10

Maze Runner: The Scorch Trials
ادامه‌ی خیلی خوبی بود، بیشتر از نسخه اول بااش حال کردم... فضای آخرالزمانی رو هم خیلی خوب نشون داده بودن... فقط آخرش خیلی اوضاع قاراشمیش شد، به همین خاطر فک نکنم نسخه بعدی بتونه به‌خوبی این دوتا باشه.
7 از 10

Tangrine
فیلم عجیب غریبی بود... نمی‌دونم چجوری بهش نمره بدم. از لحاظ فنی خیلی خوب بودا ولی من با کلیت موضوعش حال نکردم... چند جا قشنگ حالت تهوه هم گرفته بودم :| بازیِ بازیگرا هم به نظرم خیلی خوب نبود...
6 از 10

The Gift
ارزش دیدن رو داشت + پایانش هم خیلی خفن بود.
7.5 از 10

آخرین ویرایش:
The martian
9/10
یعنی عالی بود عالی حتما ببینین با توجه به زمان طولانی ولی اصلا گذشت زمان رو حس نکردم ریدلی اسکات واقعا ترکوند

Pitch perfect 2
8/10
فکر نمی‌کردم اینقدر قشنگ باشه

Good kill 2015

6/10

Hotel transylvania 2

7/10

Home 2015
7.5/10

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Maze Runner

3/10
فیلم بهت دستور میده که از قبل کتاب رو بخونی تا بفهمی قضیه چیه. شروعش فوق العاده گنگه، فیلم بر اساس پایه و منطق درستی پیش نمیره
1-ابتدای فیلم به توماس میگن به طرف هزارتو نرو ولی بهش نمیگن که چرا نرو و مدام این قضیه رو گنگ نگه می دارن بدون هیچ دلیل خاص و منطقی. 2- فیلم یه هزارتو پر از جونورهای عجیب داره به نظرم دیگه نیازی نیست یه آنتاگونسیت کلیشه ای مثه اون پسر ابرو قشنگه هم توش بزارن که بیخود و بی جهت با توماس بده و بخاطر اینکه توماس تونسته یکی از اون هیولاها رو بکشه می خواد مجازاتش کنه!!!! 3- کمپ پسرونه س!!!! 4- ضایع ترین نقطه ضعف فیلم اینه که یه دختر تو کمپ پسرونه وارد بشه و پسرها هیچ تیکه ای بهش نندازن!!!! 5- قطعن کتنیس هانگر گیم قهرمان بهتریه 6- فیلم اصلن توضیح نمیده چرا این پسرها به یه ویروس خاص ایمیون هستن

Maze Runner : The scorch Trial

4/10

قطعن از شماره ی اول خیلی بهتره فقط نمی دونم چرا بعضی قسمت هاش منو یادِ...
The last of us مینداخت. به خصوص قسمت فروشگاه.

پروتاگونیست سری یه کاراکتر خنثی و بیخودیه که آدم به هیچ وجه نمی تونه باهاش ارتباط برقرار کنه! باز به کتنیس به نظر من تو فیلم های این مدلی کتنیس واقعن قهرمان دوست داشتنیه! هانگر گیمز هم صد برابر بهتر از این فیلم بود.

Sicario

8.5/10

عالی بود.
یک فیلم پلیسی درجه یک جدی با داستان جذاب و کارگرانی عالی.
فقط کاشکی فیلم یکم طولانی تر بود. مثلا 140 دقیقه. 118 دقیقه یه جورایی برای من کم بود تو این فیلم!!
سکانس بزرگراه هم بهترین صحنه فیلم بود به نظرم!!
امیلی بلانت و بنیتو دل تورو هم عالی بودند.
یکی از بهترین فیلم های پلیسی چند سال اخیر بود.
حتما این فیلم رو ببینید.

Ant-Man

220px-Ant-Man_poster.jpg

Ant-Man به نظرم خیلی بهتر از Age of Ultron هست، یکی از نکات مثبتش نسبت به فیلم نام برده هم اینه که خالی از روابط احساسی چندش و زور چپون شده هست. گذشته از صحنه های اکشن که به نظرم خیلی جذاب و جالب و البته متفاوت هستند، صحنه های کمدی فیلم هم عالی هست. ایده خوب بود، روایت بهتر و برای فیلم تو این سبک به نظرم خوب.

در کل پیشنهاد میشه.

7.5/10

400x400-75.jpg

The Martian: 8.5/10

بسیار هم عالی :bighug:
این چند سال اخیر فیلمای مختلفی در این زمینه منتشر شد از جمله گرویتی و Interstellar و چیزی که اول از همه قبل دیدن فیلم به ذهن آدم میرسه اینه که لابد اینم یک اسکی از روی این فیلماس در صورتی که 180 درجه همشون با هم فرق دارن و حتی با شروع داستان آدم هر چی با خودش فک میکنه نمیتونه درک کنه داستان چی قراره داشته باشه تا آدمو تا اخرین دقیقه بکشونه ولی این درصورتیه که وقتی وارد بخش اصلی فیلم میشی با اون فیلمبرداری خفن و بازیه خیلی خوبه مت دیمون و ساندترکای خیلی خوب همراه با یک روایت خیلی خوب از یک آدم تنها روی یک سیاره که حس واقعی تنهایی رو به آدم میده روبرو میشی نمیفهمی چجوری این مدت گذشت.

شدیدا پیشنهاد میشه :)

db10.jpg

Spectre 2015
همه چیز عالی مخصوصا شخصیت های منفی ؛ Christoph Waltz عالی بود ولی عمیق ترین شخصیت که شخصیت پردازیش در لایه های مختلف بهش پرداخته شده بود ،
جناب Dave Bautista (دیو باتیستا) بود که محو این کاراکتر شدم من و اون لحظه ای که اون دیالوگ حماسی و تک کلمه و
یگانه دیالوگ خودش رو در فیلم به زبان آورد ؛ اشک تو چشمام حلقه زد:-s ...:
aq0bs6ulo5f5t7vqk62q.jpg
نمره:
6/5

آخرین ویرایش:
sinister 2
4/10
220px-Sinister2Poster.jpg

اگر بلد نیستید فیلم را ترسناک بکنید حداقل چرت و پرت هم نسازید :|
اون 4 نمره هم فقط به خاطر فیلم های قتل قشنگی که در فیلم بود دادم ک زیادش هم هست ... در کل وقتتون برای فیلم هدر ندید

The Martian

بیشتر دوست داشتم به جریانات زندگی و چگونگی گذروندن اوقات تو مریخ می پرداخت تا تلاش برای ترک اونجا. بجز این مسئله اکثر قسمت های فیلم برام جذاب بود.

8/10

400x400-75.jpg

Spectre

فکر نمیکردم Daniel Craig از سری 007 دوباره فیلمی بازی کنه که از نظر آبکی بودن بتونه Quantum of Solace رو رد کنه . شخصیت پردازی به صورت ناجوان مردانه ای آبکی و Meh صحنه های اکشن هم که بماند دریغ از یـ صحنه ی اکشن درست حسابی , داستان هم مثلا به نسخه ی های قبلی ربط داره ولی کلا دو سه تا دیالوگ در این مورد بیشتر رد و بدل نمیشه . . .

5/10

The Man from U.N.C.L.E. 2015
واقعا عالی بود همه چیز فیلم رو دوست داشتم از موسیقی و تم فیلم بگیر تا بازیگر ها و کارگردانی. واقعا فیلم خوبی بود و از نظر من بهترین فیلم 2015 (البته هنوز خیلی از فیلم های جدید رو ندیدم)
8/10

Mission: Impossible – Rogue Nation
کلا به نظرم ماموریت غیر ممکن بد نداریم همشون خوب هستند و این شماره جدید هم خیلی خوب بود دوباره یه اکشن نفس گیر همراه تکنولوژی های عجیب و غریب و ایتن هانت رو دیدیم البته تو این سری هنوز برج خلیفه بهترینه ولی این شماره هم عالی بود
7.5/10

• Like
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or