منم یه نمره به فیلمایی که اخیرا دیدم بدم:
Requiem For a Dream:
قطعاً یه شاهکار تکرار نشدنی از آرونوفسکی با بازی عالیِ جرد لتو. نمیدونم چرا زودتر ندیده بودمش.
10 از 10
American Sniper:
فیلم زیبایی بود. روی بد جنگ توی این فیلم به خوبی نشون داده شده بود؛ کشتار بچهها و زنهای بیگناه، اثرات روانی جنگ روی فرد، قطع عضلات و .... بازی بردلی کوپر هم خیلی خوب بود.
9 از 10
Everest:
خیلی فیلم شلختهای بود... روایت داستان واقعاً اعصاب خردکن بود، همهچیز رو الکی Skip کردن تا برسن به آخر فیلم. تازه جالبه پایان بندی هم چیز خیلی خوبی در نیومده بود... از پتانسیل هیچکدوم از بازیگرا به خوبی استفاده نکرده بودن. در عوض جلوههای ویژه و فیلمبرداری خوبی داشت که میتونست در کنار یه داستان منسجم تجربهی خوبی به بیننده بده ولی حیف که از پتانسیل فیلم استفاده نکرده بودن.
5 از 10
Jurassic World:
برای سرگرمی خیلی خوبه این فیلم. اگه از مشکلاتش چشم پوشی کنید و به عنوان یه سرگرمی 2 ساعته بهش نگاه کنید فیلم جالبی میتونه براتون باشه.
7 از 10
Mission Impossible: Rouge Nation
خیلی فیلم لذت بخشی بود. با وفادار بودن به نسخههای قبلی در صحنههای اکشن فوقالعاده مهیج و یه داستان مناسب تونست منو راضی کنه... حالا بماند که دیدن دوبارهی دارُ دستهی ایتن هانت (تام کروز
) باعث بهوجود اومدن هیجان میشه. با این حال نسخه قبلی رو بیشتر دوست داشتم. (هیچی اون سکانس برج خلیفه نمیشه :d)
8.5 از 10
Maze Runner
با اومدن نسخه جدید این فیلم گفتم برم قبلی رو هم ببینم، بفهمم جریانش چیه. فیلم بدی نبود اینم، موضوع جالبی داشت. تقریباً تونسته بودن از عهدهی ایدهی جاهطلبانهاش بر بیان.
6.5 از 10
Maze Runner: The Scorch Trials
ادامهی خیلی خوبی بود، بیشتر از نسخه اول بااش حال کردم... فضای آخرالزمانی رو هم خیلی خوب نشون داده بودن... فقط آخرش خیلی اوضاع قاراشمیش شد، به همین خاطر فک نکنم نسخه بعدی بتونه بهخوبی این دوتا باشه.
7 از 10
Tangrine
فیلم عجیب غریبی بود... نمیدونم چجوری بهش نمره بدم. از لحاظ فنی خیلی خوب بودا ولی من با کلیت موضوعش حال نکردم... چند جا قشنگ حالت تهوه هم گرفته بودم
بازیِ بازیگرا هم به نظرم خیلی خوب نبود...
6 از 10
The Gift
ارزش دیدن رو داشت + پایانش هم خیلی خفن بود.
7.5 از 10