Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

Hitman: Agent 47
1c3_url.jpg

نمی فهمم واقعا چرا انقدر از این فیلم انتقاد شده، بین اکشن هایی که من امسال دیدم به نظر یکی از جذاب ترین ها بود و واقعا سرگرم کننده، از نظر داستانی و روایت هم بخوایم در نظر بگیریم تو سبک خودش و با توجه به فیلم های امروزی این سبک در سطح خوبی قرار داشت.

بعنوان مثال به نظرم عقب تر از فیلمی مثل Furious 7 نبود. به لحاظ جذابیت هم واقعا چیزی کم نداشت، حداقل اکشن ــش تا حدودی جدید بود و نیومده بودند از نسخه های قبل عینا تقلید کنند و یه روند تکراری رو تو چند قسمت ادامه بدن.

شاید بعد تماشای زباله واقعی امسال (Fantastic Four) سطح انتظار من پایین اومده، تعجب میکنم از اینکه امتیازهای سه فیلم Hitman: Agent 47 ،Fantastic Four و Terminator Genisys تقریبا در یه سطح هست در صورتی که اون دوتای دیگه خیلی بهتر از آشغالی مثل Fantastic Four هستند خصوصا Terminator Genisys، از طرف دیگه امیتازهای Furious 7 به شدت بالاتر هست، خیلی عجیبه...

Ant-Man
5/10
چه هیروی بی مزه ایه این مرد مورچه ای! طرفدار مارول هستم ولی نمی دونم چرا امسال نه از اونجرز 2 زیاد خوشم اومد نه این یکی.

پیش به سوی Civil War!

spectre

عالی بود . شخصا با این جیمز باند بیشتر از اسکایفال حال کردم . چون بیشتر به ریشه های باند وفادار بود . از حضور مستمر تعدادی از کاراکتر های ماندگار فیلم های کلاسیک گرفته تا ادای دین های مختلف به فیلم های قبلی . به همراه طنز نصفه و نیمه . اکشن اش هم قابل قبول بود و انواع و اقسام آرتیست بازی هارو داشت .داستانش هم شاید خیلی جاها غیر منطقی باشه ولی به خوبی تونسته بیننده رو با خودش همراه کنه و سکانس های اکشن رو بهم مرتبط کنه . درسته که مثل قبلی موفق ظاهر نشد ولی هنوز که هنوزه برای باند فن ها دیدنش واجب و البته لذت بخشه .

امتیاز 7.5 از 10

82194444569033970328.jpg

Inglourious Bastards

تارانتینو هیچ‌وقت کارگردان محبوب من نبوده، شاید تنها فیلمی که ازش عالی میدونم پالپ فیکشن بوده. Kill Bill بیش از حد وفادار به فیلمایه قدیمیه و مصنوعیه، هر جند از اغراقش خوشم میاد. Django هم با این که فیلم کاملا استانداردیه ولی به جز بازی بی‌نظیر کریستف والتز فاکتور خاص دیگه‌ای نداره و یه اثر انتقامی خالصه. هنوز بقیه‌ی فیلماشو ندیدم، ولی شک دارم نظرم عوض شه.
Inglourious Bastards رو کاملا با دید یه فیلم انتقامی تارانتینویی شروع کردم، ولی خیلی با بقیه فیلمش فرق داشت، هر چند شاید یکم روح انتقام‌جویانه بهش تزریق کرده باشه ولی درون‌مایه‌ی اصلیش چیز دیگست. از چیزی که فیلم میخواست بگه، هرچند غیر مستقیم، خیلی خوشم اومد و موضوعیه که برای خودمم و خیلیا به یه شکل دیگه پیش اومده. تنها چیزی که یکم رو اعصابم بود این بود که فیلم خودشو جدی نمیگرفت که البته خودش یکی از ویژگیای تارانتینوئه.
اما ظراحی هنری فیلم زیاد جذبم نکرد، شخصیتا به جز لاندا (؟) ویژگی هنری مشخصی نداشتن که نمایانگرشون باشه و بشه روحیاتشون رو با اون شناخت. طراحی صحنه و محیطی فیلمم به علت موضوعیتش خیلی یکنواخت بود.
بازیا اکثرا خوب بودن، مخصوصا کریستف والتز که یه بار دیگه نشون داد تو یه گروه پر ستاره یه سر و گردن از همشون بالاتره. فقط برد پیت یکم یکنواخت بود که اونم بخاطر نقشش بود. هر چند بهترین سکانس فیلم به نظرم اون سکانس توی کافه‌ای بود که هیچ‌کدوم از اینا توش نبودن و نقش کوتاه مایکل فسبندر درش خلاصه میشود. واقعا جذاب و هیجان‌انگیز بود اون تیکه و اصلا نمیشد نتیجشو پیش‌‌بینی کرد.
در پایان IB بین فیلمای تارانتینویی که من دیدم بعد پالپ فیکشن بهترین بود و هر چند خودشو جدی نمیگرفت، اما دو ساعت سرگرم کننده رو رقم میزنه و اثریه که حتما باید دیده بشه.

7.5/10

Ant man 2015
خیلیا خوششون نیومده بود
ولی من خوشم اومد
ابر قهرمانهای مارول دیگه خیلی کلیشه ای شدن
این حداقل یه تنوعی بود در بین این همه تکرار
7.5/10

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

Inglourious Bastards

تارانتینو هیچ‌وقت کارگردان محبوب من نبوده، شاید تنها فیلمی که ازش عالی میدونم پالپ فیکشن بوده. Kill Bill بیش از حد وفادار به فیلمایه قدیمیه و مصنوعیه، هر جند از اغراقش خوشم میاد. Django هم با این که فیلم کاملا استانداردیه ولی به جز بازی بی‌نظیر کریستف والتز فاکتور خاص دیگه‌ای نداره و یه اثر انتقامی خالصه. هنوز بقیه‌ی فیلماشو ندیدم، ولی شک دارم نظرم عوض شه.
Inglourious Bastards رو کاملا با دید یه فیلم انتقامی تارانتینویی شروع کردم، ولی خیلی با بقیه فیلمش فرق داشت، هر چند شاید یکم روح انتقام‌جویانه بهش تزریق کرده باشه ولی درون‌مایه‌ی اصلیش چیز دیگست. از چیزی که فیلم میخواست بگه، هرچند غیر مستقیم، خیلی خوشم اومد و موضوعیه که برای خودمم و خیلیا به یه شکل دیگه پیش اومده. تنها چیزی که یکم رو اعصابم بود این بود که فیلم خودشو جدی نمیگرفت که البته خودش یکی از ویژگیای تارانتینوئه.
اما ظراحی هنری فیلم زیاد جذبم نکرد، شخصیتا به جز لاندا (؟) ویژگی هنری مشخصی نداشتن که نمایانگرشون باشه و بشه روحیاتشون رو با اون شناخت. طراحی صحنه و محیطی فیلمم به علت موضوعیتش خیلی یکنواخت بود.
بازیا اکثرا خوب بودن، مخصوصا کریستف والتز که یه بار دیگه نشون داد تو یه گروه پر ستاره یه سر و گردن از همشون بالاتره. فقط برد پیت یکم یکنواخت بود که اونم بخاطر نقشش بود. هر چند بهترین سکانس فیلم به نظرم اون سکانس توی کافه‌ای بود که هیچ‌کدوم از اینا توش نبودن و نقش کوتاه مایکل فسبندر درش خلاصه میشود. واقعا جذاب و هیجان‌انگیز بود اون تیکه و اصلا نمیشد نتیجشو پیش‌‌بینی کرد.
در پایان IB بین فیلمای تارانتینویی که من دیدم بعد پالپ فیکشن بهترین بود و هر چند خودشو جدی نمیگرفت، اما دو ساعت سرگرم کننده رو رقم میزنه و اثریه که حتما باید دیده بشه.

7.5/10
Reservoir Dogs رو هم ببین

7SGGUiTE6oc2fh9MjIk5M00dsQd.jpg

Ant-Man 2015
فوق العاده زیبا و هیجان انگیز.ایده و انتخاب بازیگران عالیه.کمدی و کامیک
اصلا انتظار همچین فیلم خوبی رو نداشتم
همه طرفداران مارول باید باید این فیلم رو ببینن
این جمله رو هم از یه جا کپی کردم که فیلم رو نتیجه گیری کرده که جالب بود
مارول با ساخت «مرد مورچه ای» یک فیلم مستقل قوی دیگر ساخته است. «مرد مورچه ای» نیز مانند دیگر فیلم های موفق استودیو در چارچوب دنیای سینمای مارول جای می گیرد و همچنین داستانی زیبا، تاثیرگذار و نفس گیر را ارائه می دهد

ia2feffgk6gjcweqdrxq.jpg

Sinister II
فیلم‌های BH دیگه کم کم دارن لوس میشن.به عنوان کسی‌ که Sinister رو بهترین فیلم این سری میدونه باید بگم Sinister 2 تو یه جمله خلاصه می‌شه: ایده پردازی خوب،ولی‌ اجرای افتضاح.به طوری که فیلم کاملا پتانسیل خودش رو از دست میده.با اینکه شماره اول هم ترسناک نبود،اما حس هیجان و دلهره خیلی‌ خوبی‌ داشت. Sinister 2 دقیقا شبیه این فیلم‌هایی‌ هست که شبکه دو بعد از ظهر‌ها برا کودکان پخش میکرد :دی.فیلم در بهترین حالت یه فانتزی تریلر با چند تا Jump scare قابل تحمل هست.
اما جدا از ضعف‌ها , به نظرم بازیگری در سطح قابل قبولی قرار داره،می‌شه تا حدی با کاراکتر‌ها ارتباط برقرار کرد.اما همینم با تمرکز بی‌ دلیل رو چیز‌هایی‌ که اصلا اهمیت داستانی ندارن خراب شده.نمیدونم این همه تمرکز رو صحنه‌هایی‌ که بود و نبودشون هیچ فرقی‌ نداره برا چی‌ هست.

با اینکه تا حدی ازش خوشم اومد،اما Sinister 2 به هیچ وجه تو سبکی که می‌خواد باشه فیلم خوبی‌ نیست.اگه قصد دیدنش رو دارین با پیش زمینه یه فیلم ترسناک بهش نزدیک نشین که ناامید میشین.بیشتر فکر کنین میخواین یه فیلم دارک فانتزی ببینین.:دی
5.5/10

Maze runner 2
8/10
نسبت به شماره اولش بهتر هم شده بود. کلا سری MRرو به سری HGبیشتر ترجیح می دم.
Ant man
7.5/10
خوب بود . حداقل از اونجرز2 بنظرم بهتر بود.
Inside out
10/10
در یک کلام عالی بود.
ju-on the final CURSE
3/10
یعنی افتظاح .وقتی شماره های اول این سری رو نگاه می کنم وبعدش با این مقایسه می کنم واقعا تاسف می خورم.
(2014) Last Shift
7/10
توقع داشتم مثل اکثر فیلم های ترسناک امروزی مسخره باشه ولی فرق داشت. ترسناک نبود ولی سرگرم کننده بود و داستان خیلی خوب جمع شد. ارزش یه بار دیدن رو داشت

آخرین ویرایش:

Black Mass 2015

Black_Mass_%28film%29_poster.jpg

Black Mass جدا از اینکه یک داستان واقعی از یکی از خطرناک ترین گانگستر های بوستون را به تصویر می کشد که اونم آن قدر هیجان انگیز و سریع است که از فیلم های هم تراز خودش در این سبک مانند Public Enemies و Dannie Brosco هم بهتر عمل کرده هم از نظر تدوین و فیلمبرداری هم خوب کار کرده، در قسمت Cast فیلم هم جانی دپ بیشتر درحشیده که با گریم سنگین و چشم های براق آبی و لحن مخصوصش، یکی از بهترین نقش هاشو بعد از جک اسپارو بازی کرده!

8.5/10​

220px-Everest_poster.jpg

Everest

یکی از شلخته پلخته ترین فیلم هایی که تا حالا دیده بودم بون شک همینه، فیلمی که پتانسیل خیلی خوبی داشت با توجه به اینکه پلات خوبی هم پشتش بود. بصورت کلی فیلنامه معلوم نیست هدفش چی بوده! اینهمه بازیگر خوب و هیچکدوم از کاراکتر ها تاکید میکنم هیچکدوم در حد نخود هم بهشون پرداخته نشده
استایل فیلم بیشتر مستند مانند بود چون اون بازیگر های بزرگی هم که توش بودند و بقولا ستاره بودند نه تنها بود و نبودش فرقی نمیکرد در واقع اصلا حس نمیشدن، فیلم یه پایان مسخره داره و انقدر روایت بده که آدم نمیدونه چیکار بکنه! از یه نقطه میپره به یه نقطه دیگه و تو دو ساعت میخواد اتفاقی که تو 10 روز افتاد و هر روزش هم برای روایت مهم بوده رو جمع کنه و نهایتش شده خیلی سریع میرسین به آخر فیلم بدون اینکه بفهمین اصلا چی شد و چقدر مسخره سلسله اتفاقات رخ داد بدون اینکه ارزشی براشون قائل بشه.

اما فیلم از نظر جو و فضا سازی و جلوه های ویژه عالی کار کرده، یعنی تو این مورد واقعا کم نذاشتن و با اینکه داشتم با یه تبلت 10 اینچی میدیدم فیلم رو ولی قشنگ تو صحنه های داخل دامنه اورست واقعا اون ترس و سرما و طوفان رو حس کردم و از این لحاظ واقعا کارش رو به نحو احسنت انجام داده فیلم، حالا دیگه فکر کنید تو سینما و بصورت سه بعدی چی میشه!

در کل فیلم به دو بخش کاملا مجزا تبدیل میشه! یکی جلوه های ویژه و جو و فضای قالب و اون یکی هم بیس کلی فیلم یعنی کاراکترا و فیلنامه و روایت که عملا تعطیله از این نقطه.

5/10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or