Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

knock knock

0/10

همیشه می گم دو نوع فیلم رو باید دید. اونی که نمرات خیلی خیلی بالایی گرفته و اونیکه از همه جهت خورده تو سرش

اینم از ناک ناک! یک فیلم مبتذل بی محتوای افتضاح که من واقعن نمی دونم این کنیو ریوز چطوری تونست اصلن تو چنین فیلمی بازی کنه. آدم یادش می افته یه زمانی این هنرپیشه Devil's advocate بازی می کرد، یه زمانی ماتریکس بازی می کرد، حتی جان ویک هم که زیاد خوشم نیومد بازم بعضی این فیلم بود. همه چیز مصنوعی، یه دیالوگ درست این فیلم نداشت. داستانشم که...
خیلی جالب بود داستان این فیلم یه جورایی منو یاد یه فیلم ایرانی مینداخت، که اتفاقا ورژن ایرانیش بعضی این فیلم بود :دی
تسویه حساب

Southpaw

فیلم بدی نبود. موضوعش کلیشه‌ای بود امّا روایت جذابی داشت. بازی جیک گیلنهال هم خوب بود. آخر فیلم با اینکه خیلی راحت میشد حدسش زد امّا جذاب بود.

اون صحنه‌ای که دختره تو گوش باباش می‌زد هم نکته‌های قابل تأمل زیادی تو خودش داشت...
7 /10

Inside Out
یه شاهکار دیگه از پیکسار؛ 1 ساعت و 30 دقیقه لذت خالص...
ایده‌ی فوق‌العاده محشری داشت. ریزه‌کاری‌ها و جزئیات ستودنی بود. شخصیت‌ها همگی (به جز «چندش» :|) متفاوت و دوست‌داشتنی بودن. صحنه‌های خنده‌دار زیادی هم داشت؛ مثل:
ری‌اکشنایِ Fear به اون خوابی که مثلا نگهبانش بود. :d
چند صحنه هم داشت که واقعاً احساسی بودن؛ مثل:
اون صحنه که بیگ بونگ از گاریش می‌پره پایین و بعدش محو میشه
و اون صحنه آخر که خانوادگی هم‌دیگه رو بغل میکنن و حرفاشون...
در کل انیمیشن فوق‌العاده‌ای بود ولی من دو تا چیز کوچولو بعد از دیدنش حس کردم. یکی اینکه صداگذار Sadness میتونست بهتر باشه و یکی اینکه از پتانسیل شخصیت Anger کامل استفاده نکردن.

9.9 / 10

400x400bb-85.jpg

Mission Impossible
Rouge Nation: 8.4/10

بسیار هم عالی:bighug:
اصلا میتونست بهتر از این باشه؟
میشه گفت همه چیز به جا بود، اکشن عالی و داستان خوب و پر از صحنه های غیر قابل حدس و هیجان انگیز همراه با شخصیتای بجا :x
درکل در حد Ghost Protocol بود اما خوب هیچی اون نفوذ به برج خلیفه توی نسخه قبلی نمیشه و تکنولوژی های من در آوردیش به اون نسخه نمیرسید ولی بازم خیلی خوب بود :دی

در کل از دست ندینش:x
2- استفاده از فناوری هایی که غیر قابل باور بود
نسخه های قبلی رو ندیدی؟
کل این سری برپایه این فناوری های تخیلی هست و مطمئنن اگه از یک فیلم دیگه این چیزا دیده بشه به عنوان ضعف محسوب میشه اما اینجا این تکنولوژی ها جزئی از این سری هستن.

inside out
9/10
انیمیشن بسیار زیبایی بود ایده خیلی جالبی داشت خیلی جالب 5 احساس اصلی شخصیت افراد رو ساخته بودند نکات ریزو بسیار جالبی هم به کار برده بودند
مثل اون تبلیغ آدامسه که دقیقا نقش ترانه دلکم دلبرکم رو موقع امتحان برای من داشت :d
در کل انیمیشن بسیار عالی بود

Trainwreck 2015
یه ساعت اول فیلم خیلی‌ خوب بود،ولی‌ تو یه ساعت دوم به نظرم خیلی‌ افت کرد. البته کلا سبکی داشت که حداقل برا من یکم حوصله سر بر بود و به نظرم یکمی هم خود فیلم الکی‌ کش داده شده بود.اما کمدی خیلی‌ خوبی‌ داشت :دی‌ One liner ها درست سر جاشون بودن و شوخی‌‌های بزرگسالانه یجوری چیده شده بودن که احساس چیپ بودن (:دی) دست نده. در کل برا یه فیلمی که از رو بیکاری بعد از ظهری انتخاب شده بود چیز خوبی‌ بود،یکم کوتاه تر بود به نظرم می‌تونست حتا بهتر هم بشه.
7/10

Insidious
8/10

Insidious: Chapter 2
7/10

Insidious: Chapter 3
6/10

6JwgE.jpg

من زیاد حال و حوصله دیدن این مدل فیلم ها رو ندارم و همون طور که قبلاً هم گفتم، این جور فیلم هایی که با جن و روح و اینا در ارتباط هستن برام بیشتر حکم کمدی رو دارن تا ترسناک. :دی مخصوصاً جاهایی که اون موجود کاراکترها رو بلند میکنه و به در و دیوار میکوبونه که اونجاها دیگه اوج خنده هست!
ولی خب نمیشه از خیر دیدن فیلم های ترسناک توی سینما گذشت و ما هم رفتیم این 3 فیلم رو به فاصله چند ماه توی پردیس کورش دیدیم و تجربه جالبی بود. کلاً فضای سینما و اتمسفرش در کنار سیستم های صوتی قدرتمند و ... باعث میشه جذابیت فیلم های ترسناک چند برابر بشه و حال و هوای جالبی بهشون میده. دیدن این 3 فیلم توی سینما هم تجربه خوبی بود و بسی لذت بردیم. :دی
دو فیلم اول داستانشون ارتباط مستقیم به همدیگه داره و در مورد یه خونواده ای هست که درگیر این جک جونورهای خبیث میشن و گروه امداد به سرپرستی یه خانومی میاد کمکشون و ... :دی فیلم اول به نظرم کیفیت خوبی بین این سبک فیلم ها داشت. بازی ها خیلی خوب بود و بعضی بخش هاش هم واقعاً ترسناک بودن. پایانش هم فوق العاده بود و خیلی باهاش حال کردم. ولی فیلم دوم یه کم افت داشت و یه حس تکراری هم توی خودش داشت. هرچند اون هم بعضی بخش های جالب داشت و در مجموع دنباله نسبتاً مناسبی بود. ولی فیلم سوم افت بیشتری داشت و داستانش هم به شکل prequel و قبل از دو نسخه اولیه روایت میشد که به نظرم از جذابیتش کم میکرد. این یکی هم چیزهای نسبتاً جالبی توی خودش داشت، ولی دیگه بیش از حد تکراری شده بود و آدم حس میکرد خیلی از اینا رو قبلاً دیده. بعضی بخش های فیلم مخصوصاً در اواخرش هم دیگه رسماً حالت کمدی پیدا کرده بود و به نظرم همچین موضوعی خیلی به یه فیلم ترسناک این مدلی ضربه میزنه. از نظر نوع القای ترس هم هر 3 فیلم تقریباً تو مایه بودن، ولی به نظرم هرچی جلوتر رفتن، ترس های چیپ و یهویی بیشتر شد. البته فیلم اول هم از این چیزا زیاد داشت، ولی دیگه توی فیلم سوم میزان این ترس ها به نهایت خودش رسیده بود و 99% بخش های ترسناک فیلم این شکلی بود. یعنی یه دفعه یکی بیاد توی دوربین و یه صدایی پخش بشه تا آدم سکته بزنه! :دی صندلی های کورش هم یه حالت نرمی داره و تکون های هر صندلی به بقلی وارد میشه و ماشاالله نفر کناری من انقدر توی این صحنه ها شوکه میشد و تکون میخورد که من بیشتر از حرکات اون میترسیدم تا خود فیلم! :دی گذشته از این قضیه ترس های آنی توی نسخه سوم، بازیگر مرد فیلم چقدر داغون بازی میکرد! به نظرم میتونه یکی از نامزدهای اصلی تمشک سال باشه!

این یارو Darth Maul هم پدیده ای بود برای خودش! :دی

نمیشد یه مدل گریم دیگه براش انتخاب کنن که این طوری نباشه و ما رو یاد Star Wars نندازه؟! :|

Inside Out :10/10

فوق العاده بود . بسیار زیبا ، احساسی و با ایده ناب . و کاملا کار شده از نظر روانشناسی . اشاره به مفاهیمی چون رویا ، دوست خیالی ، افکار انتزاعی و ضمیر ناخودآگاه و تیتراژ آخرم عالی بود حتما ببینید .

The Raid 2
10/10
نمی دونم چرا این همه مونده بود تو هارد و من ندیدمش.....بسیار خشن بود و برای افراد کم سن و سال پیشنهاد نمی شه!
البته خودمم الان حسابی قات زدم:d

Schindler's List (1993) 10/10
220px-Schindler%27sList.jpg

فقط میتونم بگم فوق العاده بود !
واقعا نمیدونم چرا تا الان این فیلم ندیده بودم ؟ همین که بدونید 6ـمین فیلم برتر IMDB هست کافی باشه !
تنها 2 فیلم توسنتند منو این طور تحت تاثیر قرار بدهند یکی این فیلم و دیگری تایتانیک ( از نظر غم انگیز بودن )
داستان فیلم هم این هست که انسان باشیم ...

• Like
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or