Trainwreck
آخرین بار که سر یه کمدی سینمایی خندیده بودم یادم نیست! کمدی های خوب مسلما بودند اما اینکه بخوام 10 ثانیه بلند بخندم اصلا یادم نیست
بخصوص وقتی آدم عادت میکنه استندآپ کمدی ها و نمایش های کمدین ها رو ببینه کلا خندین پای فیلمای سینمایی کمدی خیلی سخت میشه. حالا از قضای روزگار Amy Schumer که فیلمنامه نویس و بازیگر همین فیلم هست خودش از موج جدید استندآپ کمدین های تازه ورود هست و خود کلیت فیلم و گاهی اوقات صحنه ها و قسمت های داخل فیلم دقیقا شبیه یه اجرای استندآپ کمدی هست و کاملا مشخصه برگرفته از اجراهای خودش هست.
کلیت فیلم و پلات داستانیش که فوق العاده کلیشه ای و بی نهایت تکراری هست! یعنی دقیقا کپی پیست فیلم قبلی کارگردان Knocked Up هست و تنها دلیلی که واقعا فیلم رو خنده دار و جالب میکنه همون تک و توک صحنه های داخل فیلم هست بخصوص قسمت هایی که John Cena هست واقعا هیچجوره ساعت 3 صبح نمیتونستم خنده هام رو کنترل کنم
در کل فیلم رو بخاطر شخص Amy Schumer و استندآپ هاش گرفتم و ناامید هم نشدم البته شاید سر جمع کل قسمت های خنده دار فیلم از 2 ساعت، 20 دقیقه هم نشه ولی خب 20 دقیقه با کیفیتی هست.
7
----
The End Of The Tour
در مورد این فیلم فقط میتونم یه جمله بگم که حس و حالش رو برسونه و اونم اینه که tEotT یه نامه عاشقانه از یک رفیق به یه رفیق دیگه هست. نمیخوام دروغ بگم ولی به شخصه David Foster Wallace رو تا قبل این فیلم اصلا نمیشناختم ولی خب در طول این فیلم و بعدش متوجه شدم که یکی از پیشگام ترین و بهترین رمان نویس های زمان خودش بوده و کتاب Infinite Jest اش بسیار تحسین شده.
از خود فیلم بخوام بگم در رابطه با David Lipsky هست که در اون زمان جز نویسنده های تازه کار و جوون مجله Rolling Stones بوده و بعد از اینکه همین کتاب Infinite Jest رو میخونه بدجور شیفته کتاب و نویسنده میشه و متوجه میشه که دیوید فاستر والاس در حال انجام یه تور هست و از سردبیر خواهش میکنه که یه مصاحبه ترتیب بده برای مجله و از این راه فرصت ملاقات نویسنده مورد علاقه اش هم پیدا کنه. فیلم کاملا بر اساس دیالوگ هاش میچرخه و چه دیالوگ هایی هم! بی نظیر. جو و فضای فیلم در سردترین منطقه و شمالی ترین جاش یعنی ایالت مینیسوتا هست و هوا هم بشدت سرد و برف و بوران هست اما فضای خود فیلم 180 درجه متفاوت هست و کاملا گرم و ارامش بخش و دوست داشتنی هست. بازی های فیلم هم واقعا عالیه و فکر نکنم کسی بهتر از جیسون سیگال و جسی ایزنبرگ میتونستن کاراکتر ها رو بهتر از این در بیارن. خود شخص دیوید لیپسکی هم فیلنامه نویس فیلم هست و نتیجه واقعا یه فیلم بیوگرافی عالی و بی نظیر شده.
9
------
Mr.Holmes
چیزی در رابطه با این فیلم ندارم واقعا که بخوام بگم و فقط توصیه میکنم بخاطر Sir Ian McKellen هم که شده باید این فیلم حتما دیده بشه. بازی شاهکار سر ایان مککلن به حدی خوبه که آدم نمیدونه چجوری تعریف کنه. از این موارد بگذریم فیلم برای عاشق های شخصیت شرلوک هولمز یه چیز واجب و بدون نیاز به گفتن هست! هیچکس نمیخواد آخرین دقایق زندگی هولمز در بدترین شرایط رو از دست بده.
فیلم هم بعضا صحنه هایی مثل:
این داره که با روح و روانتون بازی میشه.
8