Rate your last seen movie (قوانین پست اول حتما رعایت شود)

Darkfie1d

Lux Omnia Vincit
Loyal Member
  • اگه خواستید پستی رو نقل قول کنید به جای جواب دادن توی این تاپیک پست رو ببرید داخل تاپیک Movie Center و بزارید پست های اینجا به صورت یک پارچه باقی بمونه. برای این کار گزینه "+ نقل قول" رو پایین سمت چپ پست مورد نظرتون بزنید تا پست انتخاب بشه بعد داخل تاپیک Movie Center از ادیتور گزینه
    1620238607876.png
    رو بزنید و پست مورد نظرتون رو اونجا نقل قول کنید.

• لطفاً اسم فیلم رو حتماً بنویسید عکس به صورت خالی کافی نیست
  • عکسها رو حتماً به صورت Thumbnail/کم حجم قرار بدید.
  • دوستان لطف کنن به جای شیوه های من درآوردی برای امتیاز دادن ، 10 رو حداکثر قرار بدن و نسبت به اون امتیاز بدن.
  • نوشته هایی که ممکنه بخش خاصی از داستان فیلم رو لو بده، داخل تگ اسپویلر باید گذاشته بشه، در غیر اینصورت برخورد می شه
  • از پست کردن هر گونه مطلبی که به مبحث این تاپیک مربوط نمیشه خودداری کنید

امکان ویرایش قوانین وجود داره .

The Man from U.N.C.L.E. 2015

خیلی خیلی حال کردم با این فیلم ... کسانی که به فیلمای کمدی/اکشن علاقه دارید حتما ببینید ... فک نمیکردم سوپر من خشک بتونه اینجوری عالی بازی کنه در نقش یک امریکایی در حالی که انگلیسی
هست خودش .... کارگردانی خیلی خوب و صدالبته موسیقی متن فوقالعاده جالب و باحال از دست ندید این فیلمو :دی

10/10
بریتانیایی ها و آمریکایی ها خیلی راحت می تونند لهجه ی همدیگرو تقلید کنند. اصلا لازمه ی کار هر بازیگریه.
بعدشم مگه انگلیسی ها با آمریکایی ها چه فرقی دارند که نتونه در نقش یه آمریکایی بازی کنه؟ :دی

بریتانیایی ها و آمریکایی ها خیلی راحت می تونند لهجه ی همدیگرو تقلید کنند. اصلا لازمه ی کار هر بازیگریه.
بعدشم مگه انگلیسی ها با آمریکایی ها چه فرقی دارند که نتونه در نقش یه آمریکایی بازی کنه؟ :دی

من نمیگم که کار خیلی سختیه من برام عجیب بود هنری کیویل اینجوری خوب تو نقشش فرو رفته بود و من واقعا فکر کردم امریکاییه ....

بازی سوپرمنشو دیده باشی ی لبخند نمیزنه :دی

Inside Out
220px-Inside_Out_%282015_film%29_poster.jpg

پایین ترین امتیازی که فقط به ایده ــشون می تونم بدم، 10 از 10 هست... از پیکسار دقیقا چنین شاهکاری انتظار می ره، همون ابتدا شروع و زمان نمایش لوگو این استدیو، از کیفیت فیلم مطمئن بودم و تا آخر هم همین احساس رو داشتم...
واقعا تحسینشون میکنم.

10 / 10

Sleepy Hollow
220px-Sleepy_hollow_ver2.jpg

فیلم رو قبلا دیده بودم اما تصمیم گرفتم دوباره ببینم، دوست داشتم کلا این سبک فیلم با این حال و هوا بیشتر می بود ولی خیلی کم هستند... جو فیلم فوق العاده هست، سرگرم کننده و مرموز و به طوری خوب...

10 / 8

Minions
220px-Minions_poster.jpg

اصلا اون چیزی که باید نبود. Minion ها تو انیمیشن اصلی بامزه هستند اما اینجا اصلا اثری از اونها نیست.... با شخصیت های فیلم اصلا حال نکردم، این رو با فاصله زمانی کم نسبت به درون و بیرون دیدم و الان متوجه تفاوت های این دو هستم..
10 / 6

220px-The_Final_Girls_poster.jpg

The Final Girls

اگه روزی ینفر ازم بپرسه و بگه سه تا ژانر بگو که فیلم خوب ساختن توشون سخته تو اون سه تا صد در صد اسم ژانر Slasher/Horror/Comedy رو میارم. واقعا ساختن فیلم تو این ژانر خیلی جرات میطلبه و باید واقعا بدونی که چی میخوای درست کنی. حالا Final Girls دقیقا یکی از اون معدود فیلم های واقعا خوبه این ژانر هست که تک تک عناصر ژانرش رو تو فیلم رعایت کرده، نه بی مزه هست و نه زیاد خنده دار، نه خودش رو جدی میگیره و نه دیگه فیلم بی هدف و سر کاری هست. بازیگر ها جز یکی الی دو مورد وقعا خوب انتخاب شدن و تا حد ممکن سعی شده از یه تیم جوون و جدید استفاده کنه.
داستان فیلم هم تقریبا جالبه، یه عده جوون میرن سینما تا یه فیلم اسلشر از دهه 80 ببین که خیلیا میگن پدر این سبک فیلماست و طرفدار هاش خودشون رو یه Cult حساب میکنن! که ناگهان وسط فیلم دیدن یه سری اتفاقات میوفته و باعث میشه برن تو خود فیلم و عضوی از فیلم و کاراکتر های تاثیر گذارش بشن.

بهترین جای فیلم رو اگه بخوام انتخاب کنم بدون شک پایانش هست، پایان فیلم دقیقا خیلی عالی و هوشمندانه انتخاب شده و اگه یکم دقیق باشید تو ذهنتون میتونید حدس اش بزنید، حالا من که متوجه نشدم :دی و وقتی بهش فکر کردم واقعا لذت بردم که خیلی عالی فیلم رو بستن و ما رو از اتفاقات پایان کاملا دور کردن :دی
فیلمم طنز خوبی داره و اشاره هایی که به فیلم های اسلشر/ترسناک میشه باعث میشه گهگاه یه خنده هایی رو لبتون بشینه ولی خب همونطور که اولم گفتم به هدف قهقهه زدن نشینید نگاه کنید که نا امید میشید :دی

در آخر اینکه واقعا فیلم نایابی هست و خیلی خیلی کم پیش میاد تو این ژانر تینیجر اسلشر کمدی بتونی یه فیلم خوب نگاه کنی

7/10

The Gift
فکر میکنم اولین فیلمی بوده که هر چی رو حدس میزدم درست از آب درمیومد
مخصوصا اون قسمتی که گوردو :dThe Weirdo خونه رو ترک میکنه و تمام مکالمات دوست دوران مدرسه و همسرش رو ضبط میکنه من دقیقا به فکرم رسید داره اینکا رو میکنه،قسمت اخر فیلم هم معلوم بود به کجا ختم میشه اصلا سر زدن به خونه دوستش درست موقعی زنه تو خونه تنهاست مشخصه برای چیه البته اینکه اینکار رو کرده یا نه هنوز برام سواله چشمای بچه هم فکر میکنم قهوه ای بود تا آبی! پس احتمالا بچه ی گوردو بوده
نمره:8.5
شدیدا توصیه میشه
Winters Bone
جنیفر لارنس با اینک خوب بازی کرده اما اصلا شبیه یک دختر 17ساله نبود!
از اونجایی که فرهنگ آمریکایی فرهنگ جالبی برای من نیست روابط خانواده ها با هم برام عجیب غریب بود،در کل فیلم نا تمام تموم میشه البته داستان کلی وقتی شروع میشه پروندش بسته میشه در واقع در اواسط فیلم دلیل تماشای این فیلم تغییر میکنه و حتی خود شما هم رغبت پیدا نمیکنید که بخاطر دلیل اول این فیلم رو تماشا کنید
منظورم دلیل مرگ پدرش بود طوری شخصیت های داستان این موضوع رو به فراموشی میسپارند که خودتون هم نمی خواید بدونید!
اما خیلی از موارد مطرح شده تو فیلم دیگه اشاره ای بهش نمیشه و مدت زمان فیلم خیلی پایینه!
نمره:7

آخرین ویرایش:
The Gift
فکر میکنم اولین فیلمی بوده که هر چی رو حدس میزدم درست از آب درمیومد
مخصوصا اون قسمتی که گوردو :dThe Weirdo خونه رو ترک میکنه و تمام مکالمات دوست دوران مدرسه و همسرش رو ضبط میکنه من دقیقا به فکرم رسید داره اینکا رو میکنه،قسمت اخر فیلم هم معلوم بود به کجا ختم میشه اصلا سر زدن به خونه دوستش درست موقعی زنه تو خونه تنهاست مشخصه برای چیه البته اینکه اینکار رو کرده یا نه هنوز برام سواله چشمای بچه هم فکر میکنم قهوه ای بود تا آبی! پس احتمالا بچه ی گوردو بوده
نمره:8.5
شدیدا توصیه میشه

آره همانطور که من تو نظرم گفته بودم فیلم کلیشه ای است . ولی به حدی خوب و چفت و بست دار این کلیشه هارو کنار هم گذاشته که آدم باز فیلم رو دنبال می کنه و اصلا حس نمیکنه به شعورش توهین شده . من نمی گم حتما باید تو هر فیلم ایده ی نویی ببینیم . لااقل کلیشه هارو در بدترین شکل ممکن به خورد مخاطب ندن .

220px-Trainwreck_poster.jpg

Trainwreck

آخرین بار که سر یه کمدی سینمایی خندیده بودم یادم نیست! کمدی های خوب مسلما بودند اما اینکه بخوام 10 ثانیه بلند بخندم اصلا یادم نیست :دی بخصوص وقتی آدم عادت میکنه استندآپ کمدی ها و نمایش های کمدین ها رو ببینه کلا خندین پای فیلمای سینمایی کمدی خیلی سخت میشه. حالا از قضای روزگار Amy Schumer که فیلمنامه نویس و بازیگر همین فیلم هست خودش از موج جدید استندآپ کمدین های تازه ورود هست و خود کلیت فیلم و گاهی اوقات صحنه ها و قسمت های داخل فیلم دقیقا شبیه یه اجرای استندآپ کمدی هست و کاملا مشخصه برگرفته از اجراهای خودش هست.
کلیت فیلم و پلات داستانیش که فوق العاده کلیشه ای و بی نهایت تکراری هست! یعنی دقیقا کپی پیست فیلم قبلی کارگردان Knocked Up هست و تنها دلیلی که واقعا فیلم رو خنده دار و جالب میکنه همون تک و توک صحنه های داخل فیلم هست بخصوص قسمت هایی که John Cena هست واقعا هیچجوره ساعت 3 صبح نمیتونستم خنده هام رو کنترل کنم :دی
در کل فیلم رو بخاطر شخص Amy Schumer و استندآپ هاش گرفتم و ناامید هم نشدم البته شاید سر جمع کل قسمت های خنده دار فیلم از 2 ساعت، 20 دقیقه هم نشه ولی خب 20 دقیقه با کیفیتی هست.

7

----

post_tt3416744.jpg

The End Of The Tour

در مورد این فیلم فقط میتونم یه جمله بگم که حس و حالش رو برسونه و اونم اینه که tEotT یه نامه عاشقانه از یک رفیق به یه رفیق دیگه هست. نمیخوام دروغ بگم ولی به شخصه David Foster Wallace رو تا قبل این فیلم اصلا نمیشناختم ولی خب در طول این فیلم و بعدش متوجه شدم که یکی از پیشگام ترین و بهترین رمان نویس های زمان خودش بوده و کتاب Infinite Jest اش بسیار تحسین شده.
از خود فیلم بخوام بگم در رابطه با David Lipsky هست که در اون زمان جز نویسنده های تازه کار و جوون مجله Rolling Stones بوده و بعد از اینکه همین کتاب Infinite Jest رو میخونه بدجور شیفته کتاب و نویسنده میشه و متوجه میشه که دیوید فاستر والاس در حال انجام یه تور هست و از سردبیر خواهش میکنه که یه مصاحبه ترتیب بده برای مجله و از این راه فرصت ملاقات نویسنده مورد علاقه اش هم پیدا کنه. فیلم کاملا بر اساس دیالوگ هاش میچرخه و چه دیالوگ هایی هم! بی نظیر. جو و فضای فیلم در سردترین منطقه و شمالی ترین جاش یعنی ایالت مینیسوتا هست و هوا هم بشدت سرد و برف و بوران هست اما فضای خود فیلم 180 درجه متفاوت هست و کاملا گرم و ارامش بخش و دوست داشتنی هست. بازی های فیلم هم واقعا عالیه و فکر نکنم کسی بهتر از جیسون سیگال و جسی ایزنبرگ میتونستن کاراکتر ها رو بهتر از این در بیارن. خود شخص دیوید لیپسکی هم فیلنامه نویس فیلم هست و نتیجه واقعا یه فیلم بیوگرافی عالی و بی نظیر شده.

9

------

220px-Mr._Holmes_poster.jpg

Mr.Holmes

چیزی در رابطه با این فیلم ندارم واقعا که بخوام بگم و فقط توصیه میکنم بخاطر Sir Ian McKellen هم که شده باید این فیلم حتما دیده بشه. بازی شاهکار سر ایان مککلن به حدی خوبه که آدم نمیدونه چجوری تعریف کنه. از این موارد بگذریم فیلم برای عاشق های شخصیت شرلوک هولمز یه چیز واجب و بدون نیاز به گفتن هست! هیچکس نمیخواد آخرین دقایق زندگی هولمز در بدترین شرایط رو از دست بده.

فیلم هم بعضا صحنه هایی مثل:

Capture.PNG

این داره که با روح و روانتون بازی میشه.

8

آخرین ویرایش:
220px-The_Final_Girls_poster.jpg

Final Girls

والا هر چی سعی کردم خوشم بیاد از فیلم نشدش واقعا نشدش. فیلمای این سبک رو خیلی دوست دارم ولی در طول فیلم هیچ لذتی ازش نبردم .چون هیچ چیزه خاصی نداشت.

نمره 2 از 10

Fantastic Four
220px-Fantastic_Four_2015_poster.jpg

شدیدا تاکید میکنم این فیلم رو نبینید! یعنی اول تا آخر ایراده، اینکه یه وقتایی با خودتون بگید اینها چی فکر کردند با خودشون که چنین صفحه ای رو تو فیلم گذاشتن، خیلی خیلی زیاد زمان تماشای این آشغال براتون پیش میاد.
باز هم تاکید میکنم فیلم سراسر ایراده، به یکی از ایرادهاش که بخوام اشاره کنم، همین شخصیت هاش هستند، یعنی فکر کنید که یه اتفاق های یکدوم از شخصیت های کلیدی فیلم بیوفته، دقیقا احساس شما اون لحظه ":|" هست، در مورد شخصیت پردازی رسما به جلبک فک کنید.

موندم واقعا چی فکر کردند که برای این پروژه انقدر هزینه کردند، از اون مهم تر چرا ملت پول دادند و رفتند تماشای این ....

با ارفاق بسیار 10 / 3

Mission Impossible Rogue Nation
8/10
400x400bb-85.jpg

اکشن فیلم خوب بود اما از نظر من 2 چیز باعث شد ارزش فیلم کم بشه:
1- قاطی بودن داستان نه راز الود و پیچیده بودن !
2- استفاده از فناوری هایی که غیر قابل باور بود

man from u.n.c.l.e

گای ریجی بازگشت نسبتا موفقی داشت . درسته که نه موفقیت مالی شرلوک هلمز رو تکرار کرد نه موفقیت انتقادی اسنچ رو داشت . ولی مثل بقیه فیلم های ریچی دیدنش لذت بخش بود . داستان فیلم کلیشه ای است ولی مهم اینه که نه خودش رو خیلی جدی گرفته نه مثل شرلوک هلمز دیگه شورش رو تو یلخی و هپلی بودن در آورده . بازیگرا هم عالی بودن . هنری کویل که نشون داد توانایی اش بیشتر از ژست اومدن تو لباس سوپرمنه و اگه بگذارن تو فیلم هاش از زیر سایه جلوه های ویژه ی خفن دربیاد میتونه گلیمش رو از آب بیرون بکشه . شخصا به نظرم جیمز باند خوبی می تونست بشه . آرمی همر هم به همچنین با این که لهجه روسی اش خیلی بده . آلیسیا ویکندر هم معمولی بود چون تو همین یکی دو سال اخیر بازی های بهتر و متنوع تری ازش دیدیم . میمونه یک افسوس برای هیو گرانتی که آدم باورش نمیشه یک دوره ستاره بی چون و چرای هالیوود بود . ولی الان کارش به کجا رسیده . طنز فیلم هم جذابه و صحنه هایی هست که آدم بخنده ولی خب با کمدی های موفق ریچی خیلی فاصله داره .

در کل برای لذت بردن پیشنهاد میشه . امتیاز 7 از 10

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or