سلام. مدتی رو نبودم از شرّم راحت شده بودید
تو این مدت چند تا فیلم و سریال دیدم
اول از همه از اون چیزی که شما بدتون میاد شروع میکنم; فیلم هندی :d
فیلمهای هندی یا سینمای بالیوود متاسفانه در ایران بدنام شده اند و بیشتر مورد تمسخر قرار میگیرند
تصویری که بیشتر شما از فیلمهای هندی در ذهن دارید تصویری از فیلمهای اکشن کمدی است که متاسفانه کانالهای ایرانی بیش از حد آنها را پخش کرده و پخش میکنند. (با اینکه فیلمهای خوب هندی کم نیستند)
صحنه هایی مثل: با اسب رد شدن از زیر کامیون- کشیدن هلیکوپتر از بالا به وسیلهٔ طناب و،....
فیلمهای جدید هندی کاملا با زمان قدیم فرق کرده اند و بیشتر تلاش دارند به سینمای هالیوود نزدیک شوند
نمونه ای از فیلم جدید سینمای بالیوود فیلم بنگ بنگ است:
Bang Bang 2014
من هیچ تمایلی به دیدن یک فیلم اکشن هندی نداشتم اما برادرم مثل همیشه من را مجبور کرد که فیلم را ببینم
این فیلم به قدری پر هیجان بود که, من رو که خسته بودم سر حال کرد
با اینکه داستانش کلیشهای بود اما با این حال فیلم پر از صحنه های غافلگیر کننده و هیجان انگیز و دیالوگهای خوب و با مزه بود
آدم نمیدونست یک دقیقه بعد چه اتفاقی خواهد افتاد و چه سرنوشتی در انتظار کاراکتر خواهد بود
اکشن فیلم خیلی خفنتر از آنچه که تصورش رو میکردم بود (بالاتر از حد مجاز)
من از دیدن این فیلم خیلی لذت بردم و فراتر از آنچه که انتظار داشتم بود.
اکشن 10
هیجان 10
داستان 5
دوربین 9
موزیک 7
این فیلم فراتر از حد و اندازه سینمای بالیوود هست و به کسانی که عاشق فیلمهای اکشن هستند توصیه میشه.
(چون که خیلی بهتر از انتظاراتم بود و از دیدن این فیلم لذت بردم نمرهٔ 9 رو به این فیلم میدم)
فیلم اولش کمی کسل کننده به نظر میرسید اما بعد از گذشت اندکی بیننده رو سر جاش میخکوب میکنه
حالت رمزالود فیلم تا آخر حفظ میشه و به بهترین نحوه ممکن تموم میشه (صحنهٔ آخر فیلم مخاطب رو به فکر فرو میبره)
نکتهٔ جالب اینه که پایان فیلمهای آقای فرهادی مورد توجه و پسند مخاطبین خارجی قرار گرفته.
بهترین فیلم سال رو هم داره.