PlayStation Ratchet And Clank: Rift Apart

تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
146610

Ratchet & Clank: Rift Apart
استدیو سازنده: Insomniac Games
ناشر: Sony Interactive Entertainment
سبک: Third Person Shooter - Platformer
تاریخ عرضه: June 11, 2021
۲۱ خرداد ۱۴۰۰

146618

آخرین ویرایش:
گذشته ها گذشته... این بانو... بانوست:-"
در دنیای موازی، Lombaxهای مونث این شکلین :|

مثل انیمه ها Trap به خوردمون ندید دل شکسته بشیم:| من هنوز اثر اولین Trap انیمه ای که دیدم... توی ناروتو...فکر کنم همه باهاش آشنان... هنوز ترک های قلبم بعد از ده سال بهبود نیافتن:))

چیزی که الان نقل محافل دور این شخصیت جدید هست و من و ظاهرا بقیه دوستان (@Akiba و @Dinosaur و...) دقت کافی نداشتیم بهش نسبت به بقیه دنیا اینه که نژاد لامبکس‌ها (نژاد رچت جان) مونث‌هاشون بدون دُم هستند اما این دوست عزیز دم داره :D پس نظر منو می‌خواید یکم از احساسات کاملا عاطفی و عاشقانه‌اتون کاهش بدید که ناگهان رکب بدی می‌خورید از وجودیت اصلی این بنده خدا :D
البته اگه احیانا گرایش‌هاتون منطبق با احتمالات جنسی ایشون هست مشکلی نیست و راحت باشید و حمایتتون می‌کنیم :D who are we to judge؟ :D
اینم نقل قول از ویکی بازی:

حتی گوشش هم اندازه رچت هست و کوچک نیست :D احتمالا یه رچت باشه تو دنیای موازی حالا معلوم نیست.
147674

ولی حالا نیاز نیست به توضیحات قبلی خودشون زیاد وفادار بمونن... :Shrewd::D

خودشون دارن میگن who is she?

View attachment 147674

ولی حالا نیاز نیست به توضیحات قبلی خودشون زیاد وفادار بمونن... :Shrewd::D

خودشون دارن میگن who is she?
میدونم اینا همش شوخیه ولی حالا She هم نبود که نمیان همین ب بسم الله یکی از توییست‌ها و سوال‌های مهم بازی رو لو بدن که :دی

• Smile
  • Like
Reactions: voldmort and vaan 2
DF ویژوال بازی رو تحلیل کرده و نتیجه میگیرن به طور کاملا مشخصی از انیمیشن CG بازی که چند سال پیش امد گرافیک بهتری داره. یعنی بالاخره به اون لحظه رویایی و موعود گذر بازی ها از انیمیشن های CG رسیدیم:دی ضمن اینکه الان یه سری تحلیل از گرافیک Horizon میدیدم میگفتن واقعا Real Time CG ـه.

پ.ن: بگذریم که برخی از دوستان قانع نشدن و سور معتقدن گرافیک جهش لازم رو نداشته:دی

چه بحث شیرینی اینجا راه افتاده :D
میدونم اینا همش شوخیه ولی حالا She هم نبود که نمیان همین ب بسم الله یکی از توییست‌ها و سوال‌های مهم بازی رو لو بدن که :D
بی خیال وحید! من که می دونم می خوای ذهن بقیه رو نسبت بهش خراب کنی تا خودت به چنگش بیاری :D دخمل هستن ایشون با همون آناتومی و گرایشات مد نظر :D

پ ن: دوستان خواهشی که دارم لطفا خودتونو کنترل کنید، در بخش PS5 تاپیکی باقی نمونده که بهش رحم کرده باشید :D از دم ...... همه رو دادید، فکر کنم فقط تاپیک اسپایدرمن فعلا در امانه :D
148261

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or