آخرین ویرایش:
بعد مادرم میگفت من که هنوز تفاوت PS3 و PS4 رو نفهمیدم...
براش عکس همین مقایسه رچت رو فرستادم ( PS4 vs PS5 ) ... بعد برگشتن بهم میگن PS4 بهتره
تو افق محو شدم!حس میکنم تو تیم مخالفین خفن بودن نمایش دیشب قرار بگیرن
![]()
من در کنار اون سویچ بین بعدهای مختلف که Legit Mindblowing بود، تحت تاثییر فیزیک و تخریبپذیری محیط بازی ام قرار گرفتم شدید!من الان داشتم گیم پلی بازی رو میدیدم، همون ویدئو تقریبا بی کیفیت دو دیقه ای، چیزی که شاید تو نگاه اول زیاد به چشم نیاد اما خیلی خفنه پارتیکل های بازیه، بخصوص پارتیکل تیرها و کلا اسلحه ها. رد گلوله ها روی هوا خیلی خیلی خفن طراحی شدن و کلا خیلی شلوغ شده دیگه کامبتش. تخریب پذیری هم عالیه.
کلا به نظر میرسه R&C جدید دیگه محدود به تکنولوژی نیست، بلکه آرت استایلش ایجاب کرده به این فضا و اتمسفر برسن و واقعا هرکاری دلشون خواسته کردن.
30 فریمههرچی ریاکشن میبینم از ملت سر این یکی خیلی اساسی کرک و پرشون ریخته که واقعا هم حق داره. به شدت پرفکت میزنه بازی. فقط تنها نگرانیم اینه که ۳۰فریم باشه![]()
من در کنار اون سویچ بین بعدهای مختلف که Legit Mindblowing بود، تحت تاثییر فیزیک و تخریبپذیری محیط بازی ام قرار گرفتم شدید!
سلام ککام
حتی گوشش هم اندازه رچت هست و کوچک نیستfemale lombaxes possess breasts, have smaller ears, lack tails, and can grow hair (as seen with Angela's ponytail), while male lombaxes have feline tails with plumes of fur on the tips.
بنظر من الکی دارن بزرگ اش میکنن، احتمالا ایشون فقط خاص هستنچیزی که الان نقل محافل دور این شخصیت جدید هست و من و ظاهرا بقیه دوستان (@Akiba و @Dinosaur و...) دقت کافی نداشتیم بهش نسبت به بقیه دنیا اینه که نژاد لامبکسها (نژاد رچت جان) مونثهاشون بدون دُم هستند اما این دوست عزیز دم دارهپس نظر منو میخواید یکم از احساسات کاملا عاطفی و عاشقانهاتون کاهش بدید که ناگهان رکب بدی میخورید از وجودیت اصلی این بنده خدا
البته اگه احیانا گرایشهاتون منطبق با احتمالات جنسی ایشون هست مشکلی نیست و راحت باشید و حمایتتون میکنیمwho are we to judge؟
اینم نقل قول از ویکی بازی:
بابا دم داره، D!ck که نداره