PlayStation Ratchet And Clank: Rift Apart

تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
146610

Ratchet & Clank: Rift Apart
استدیو سازنده: Insomniac Games
ناشر: Sony Interactive Entertainment
سبک: Third Person Shooter - Platformer
تاریخ عرضه: June 11, 2021
۲۱ خرداد ۱۴۰۰

146618

آخرین ویرایش:
دوستان من میخواستم بازی رو بگیرم فقط سوالم اینه که بازی روی مانیتور فول اچ دی 1080 ارزش بازی داره یا نه ؟ یعنی از نظر گرافیکی چیز زیادی از دست خواهم داد ؟
سلام
من یه سامسونگ قدیمی داشتم ۴۶ اینچ ۱۰۸۰. اصلا جالب نبود
وقتی سوییچ کردم رو 4k دیدم تفاوتش خیلی زیاده. برای یه بازی مثل فیفا زیاد به چشم نمیومد ولی Ratchet با اون دنیای رنگارنگش تجربه بی نظیری بود

سلام
دوستان بازی شما هم باگ داشته؟
بعضی جا ها مثلا باس فایت غیب میشه یا یسری چیزا غیب میشن ک مجبور میشم برگردم ب چکپوینت قبل .

سلام
دوستان بازی شما هم باگ داشته؟
بعضی جا ها مثلا باس فایت غیب میشه یا یسری چیزا غیب میشن ک مجبور میشم برگردم ب چکپوینت قبل .

من روزهای اول بازی کردم، دریایی از باگ بود. اگه آپدیت نکردی حتما آخرین آپدیت رو بگیر که وضعیت پایدار میشه تا حدودی. ولی کلا بازی پالیشی نبود.

• Like
Reactions: Batsy
من روزهای اول بازی کردم، دریایی از باگ بود. اگه آپدیت نکردی حتما آخرین آپدیت رو بگیر که وضعیت پایدار میشه تا حدودی. ولی کلا بازی پالیشی نبود.
منم همون روز اول اپدیت کردم ولی هنوزم همین باگ ها رو داره، عمده باگش اینه ک باس فایت ها غیب میشن یا مثلا ی دری باز نمیشه و یچیزی نیست غیب میشه و نمیشه ادامه داد.

• Like
Reactions: koorosh
من شانسم انقدر شخمی نبود و باس غیب نشد، اما زیاد کلایدرهای زمین به چخ میرفتن میفتادم پایین، یا صداها تو هم ترکیب میشد و ... قشنگ مشخصه سر این پندمی اصلا نرسیدن پالیش کنن بازی رو، حتا با اینکه خیلی کوتاه و کم محتوا بود

• Like
Reactions: Batsy
دوستان من تازه بازی رو گرفتم و تا حالا هیچکدوم از نسخه های قبل رو بازی نکردم فقط چند ساعتی از نسخ ی قبلی رو که رایگان شد پلی دادم
ایا نیاز هست نسخه ی قبل رو بازی کنم ؟داستانهاشون ربطی بهم دارن؟

دوستان من تازه بازی رو گرفتم و تا حالا هیچکدوم از نسخه های قبل رو بازی نکردم فقط چند ساعتی از نسخ ی قبلی رو که رایگان شد پلی دادم
ایا نیاز هست نسخه ی قبل رو بازی کنم ؟داستانهاشون ربطی بهم دارن؟
اونایی که برای PS2 , PS3 رو نمیخواد بازی کنی . فقط همونیکه برای PS4 اومد رو باز کن .

• Like
Reactions: db07
یه مانیتور ۱۴۴ هرتز ۱۰۸۰ دارم، تو این بازی وقتی ۱۲۰ هرتز رو فعال میکنم، ۱۲۰ میشه ولی hdr به صورت خودکار خاموش میشه، به خاطر کمبود پهنای بانده یا باگه؟

باگی گلیچی چیزی بازی داره کل گجت هام مثل رنچ(چکش) و همه ی گان هام رفتن!
هیچ کاری نمیتونم بکنم! باید بخرمشون مجدد! دایره میزنم دیگه داج نمیکنه!
L1 میزنم هوکش هم نمیگیره!
یا جزو بازیه؟!!
ویرایش :
دیگه مطمئنم باگ شده! اینم وضعیت گجت هام که عملا بدون اینا هیچ کاری نمیشه کرد ، جایی ام بازی سیو شده که نه راه پیش دارم نه راه پس!
ویرایش دوم!!!
خداروشکر خود بازی سبو بک آپ‌ کرده بود از یه خورده قبل این باگ بازی رو لود کرد #:-S

Attachments

• 1817056885687-screenshotUrl.jpg
    1817056885687-screenshotUrl.jpg
    579 KB · مشاهده: 26
آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SepehrR

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or