آخرین ویرایش:
دقیقاً! حجم بازی با این همه بهبود نسبت به نسخه قبلی خیلی تفاوتی با اون نداره. واقعاً کار بزرگی کردن و به نظرم در ادامه نسل هم قوی تر میشه.من اصلا فکر نمیکردم این موضوعی که سرنی گفت حجم بازیها کم میشه واقعی باشه ! ولی جدی جدی حجم بازیها خیلی کمتر از زمان PS4 شده !
الان با اطمینان میگم فضای ذخیره سازی PS5 با اینکه کمتر از PS4 ه ولی مفید تره یا در بدترین حالت برابر با همون 1 ترابایت PS4 هست ...
مارک سرنی یک نابغه واقعیه هیچوقت به حرفی که میزنه شک نکنیدمن اصلا فکر نمیکردم این موضوعی که سرنی گفت حجم بازیها کم میشه واقعی باشه ! ولی جدی جدی حجم بازیها خیلی کمتر از زمان PS4 شده !
الان با اطمینان میگم فضای ذخیره سازی PS5 با اینکه کمتر از PS4 ه ولی مفید تره یا در بدترین حالت برابر با همون 1 ترابایت PS4 هست ...
واقعا acit و رچت PS4 تایمشون اندازه هم بود؟کاشکی حجمش خیلی ربطی به مدت زمانش نداشته باشه و نسبت به قبلی ها که حدود ۱۰ ۱۲ ساعت بودن یکم طولانی تر باشه.
acit من فکر میکردم بیشتر اینا باشه برا من ۱۴ ۱۵ ساعتی شد!
View attachment 207670
View attachment 207671
View attachment 207672
View attachment 207673
According to PlayStation Game Size, which is a social media account that tracks upcoming releases on PlayStation platforms, Ratchet & Clank: Rift Apart is set to become available to pre-load beginning on Friday, June 4. This date is one week in advance of the title's launch date, which is pretty standard when it comes to pre-load unlock times. The game itself is said to be about 42GB in size, but when accounting for compression--which is something that some PS5 games can do--it's only expected to take up roughly 33GB of storage on your own PS5.خبری ندادند که چ زمانی پری لود میشه؟
رچت ۲۰۱۶ فقط ۲۰ گیگ بود!من اصلا فکر نمیکردم این موضوعی که سرنی گفت حجم بازیها کم میشه واقعی باشه ! ولی جدی جدی حجم بازیها خیلی کمتر از زمان PS4 شده !
10 ساعت خیلی خوبه (برای main story) اگه قابلیت تکرار داشته باشه میشه چند بار رفت، برعکس بازی هایی که 50 ساعت گیم پلی داره! ولی بعد از 20 ساعت گذاشته میشه کنار، البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه یه نفر دوست داشته باشه هر بازی 100 ساعت باشه، ولی باتوجه به تنوع و تعداد زیاد بازیها هرچی زیر 20 ساعت باشه بهتره 10-15ساعت که عالیه بنظرمکاشکی حجمش خیلی ربطی به مدت زمانش نداشته باشه و نسبت به قبلی ها که حدود ۱۰ ۱۲ ساعت بودن یکم طولانی تر باشه.
acit من فکر میکردم بیشتر اینا باشه برا من ۱۴ ۱۵ ساعتی شد!
View attachment 207670
View attachment 207671
View attachment 207672
View attachment 207673
من این عکس چند وقت پیش درست کردم اگه خواستید بزارید سر در تاپیک که فقط لوگو نباشهView attachment 146610
Ratchet & Clank: Rift Apart
استدیو سازنده: Insomniac Games
ناشر: Sony Interactive Entertainment
سبک: Third Person Shooter - Platformer
تاریخ عرضه: June 11, 2021
۲۱ خرداد ۱۴۰۰
View attachment 146618
منم اصلا وقت و حوصله بازیای طولانی و تکراری ندارم ( اکثر اوپن ورلدها). ولی بازی که بدلم بشینه رو دوست دارم مدت زمان بیشتری پاش بزارم ( مثلا حدود ۱۴-۱۵ ساعت) همین رچت مگه ما چندتا بازی شبیه این سری داریم که کلا تو یه نسل ده ساعت فقط بخوایم تجربش کنیم، اگه مثل نسل ۷ بود که سالی یدونه رچت میداد بیرون حرفت قبول داشتم ولی ممکنه این اولین و اخرین رچت نسل باشه پس کمه آقا ده ساعت کمه10 ساعت خیلی خوبه (برای main story) اگه قابلیت تکرار داشته باشه میشه چند بار رفت، برعکس بازی هایی که 50 ساعت گیم پلی داره! ولی بعد از 20 ساعت گذاشته میشه کنار، البته این مورد سلیقه ایه و ممکنه یه نفر دوست داشته باشه هر بازی 100 ساعت باشه، ولی باتوجه به تنوع و تعداد زیاد بازیها هرچی زیر 20 ساعت باشه بهتره 10-15ساعت که عالیه بنظرم
لول دیزاین رچت ایجاب میکنه که کرکتر با سرعت بین دنیاهای مختلف سوییچ بشه برای همین هارد PS4 از تواناییش خارجه این قضیه.به نظرتون عجیب نیست بازی هایی مثل God of war ragnarok و horizon کراس-جن هستند اما Ratchet نه؟!![]()