آخرین ویرایش:
کسی میتونه این رو گیف کنه؟
سلام
تا الان هر پستی رو دیدم دوستان فقط از گرافیک و بلاک باستر بودن بازی تعریف کردند ندیدم کسی درباره محتویات این پریویوها صحبت کنه!
تاجایی که پریویوها گفتن و نشون دادن داستان نه تنها ادامه مستقیم into the nexus و البته A crack in time هست بلکه احساسی ترین نسخه سریه و فنهای قدیمی رو برعکس نسخه ps4 که برای خردسالان ساخته شده بود کاملا راضی میکنه.
به این نکته هم اشاره شده که رچت در این قسمت شخصیتی بالغ داره و ریوت که درواقع ورژنی از رچت هست مثل رچت قدیمی میمونه و کرکترش فان هست.
خطر اسپویلر داستانی از نسخه قبلی
اگر یادتون باشه در صحنه پایانیه into the Nexus کلنک اون dimensionator داغون رو برداشت و در صحنه اول Rift Apart نشون داد که کلکن دستگاه رو برای رچت درست کرده تا خوانوادش پیدا کنه.
همچینین اشاره داشتن که nefarious city محیطی بزرگ داره نه به بزرگیه بازی ها ow اما بزرگه.
هر سیاره تعدا ساید میشن داره که با باز کردن دایمنشن ها اکتیو میشن
بازی رو میشه در یک playthrough پلت کرد.
Ratchet & Clank: Rift Apart Will Have a Very Achievable Platinum Trophy
بشخصه با رفتن نویسنده سری بعد از اون فیلم فاجعه که فیلم سازا بی دلیل داستانش عوض کردن دیگه انتظار نداشتم که بتونن درستش کنن و حتی انتظار نداشتم که سونی بودجه بزرگی رو بهش اختصاص بده واقعا راضی کنندس که ناشری بجز نینتندو برای ipهای پلتفرمر ارزش قائل میشه امیدوارم اسلای و جک هم یروز برگردن.
کسی میتونه این رو گیف کنه؟![]()
باز بازی های سونی کپی زدن که از صحنه های معروف!
البته من تا مثل aCiT سفینه جنگی و سفر بین سیاره ای ندن راضی نمیشماینسامنیاک قشنگ اومده وسط گفته : خب چقدر تو بچگی هاتون از شماره های قبلی خاطره های خوب دارید؟ بیاید براتون همه رو بدون کمو کاست برگردونم ضربدر هزارش کنم تو زیبایی و بزرگی که همتونو برگدونم به همون 15 سالگی و بازی زیر باد خنک کولر تابستون.
البته من تا مثل aCiT سفینه جنگی و سفر بین سیاره ای ندن راضی نمیشم![]()
البته اژدها سواری داریم، ولی سفینه چیز دیگریست![]()
دقیقا زدی تو هدفمن عاشق اسپیس پایریت ریدیو بودم، راستی پیت و اون کاپیتانه عالی بودن.
دقیقا زدی تو هدف
تو تنها مشکلت اینه سولزبورن باز نیستی! با احسان صحبت کنم کار کنه روت این مشکلو حل کنه نقص دیگه ای نمیبینم تو سلایقت
با توجه به نمایش هایی که تا الان دیدیم تقریبا به نظرم متا ۸۵+ تضمین شدست . همه چیز بازی تکمیل و کم نقص به نظر میرسه.
برعکس منی پس !مساله کهولت سنهمیدونستی DS رو روی PS3 من نقد کردم واسه اینجا و بهش 7 دادم؟
اون موقع با هر بدبختی بود تمومش کردم و البته از همون موقع هم خوشم نیومد ازش. Dark Souls روهم سعی کردم بازی کنم، یه جایی از بازی رسید که دیدم همش دارم فرار میکنم و پشت سرم یه لشکر جک و جونور ریخته بگیرنم پاره ام، گفتم واسه چی داری بازی میکنی خوب؟
بعد بیخیال شدم دیگه
BB رو هم سعی کردم برم، تا یه جایی هم رفتم، در حد یه ساعت، رسیدم ته یه کوچه (داشتم از دست اونایی که زوبین دارن فرار میکردم) که یه یارو نر خر چاق یدونه زد نفله شدم. همونجا اونم بوسیدم گذاشتم کنار
پیر شدم دیگه وقت سولز بازی کردن و یاد گرفتن ندارم، همین JRPG های صورتی و پروانه ای خودمو ترجیح میدم![]()
برعکس منی پس !
من قبلا اگه یه بازی سختیش اذیتم میکرد بیخیال میشدم ، یا عمرا وقت نمیذاشتم TLOU II در حالت Permadeath روی Grounded بازی کنم ، یا RDR II رو پلت کنم. ولی هر چی سنم بیشتر شد علاقم به چلنج تو بازیها بیشتر شده![]()