PlayStation Ratchet And Clank: Rift Apart

تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
146610

Ratchet & Clank: Rift Apart
استدیو سازنده: Insomniac Games
ناشر: Sony Interactive Entertainment
سبک: Third Person Shooter - Platformer
تاریخ عرضه: June 11, 2021
۲۱ خرداد ۱۴۰۰

146618

آخرین ویرایش:
به نظرتون عجیب نیست بازی هایی مثل God of war ragnarok و horizon کراس-جن هستند اما Ratchet نه؟!:D
اینسامنیاک کلف بود و نزاشت کراس جنش کنن به احتمال زیاد :D چون بازی صد در صد از 2016 در حال ساخته :D
ND هم همین جوریه هیچکس نمیتونه مجبورشون کنه :D مطمئن باشید بازیه بعدیشون انحصاریه ps5 :D

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: Destro
Ratchet & Clank: A Crack in Time
Ratchet & Clank: Tools of Destruction
AciT فوق العادست ویکی از بهترین تجربه های نسل هفت برای من بود، ToD متاسفانه نتونستم تجربه کنم ولی تعریفش زیاد شنیدم و اول نسل هم رسانه ها کلی رو گرافیکش (پیکسار لول) مانور می رفتن

رو PS3 یا Tools of Destruction رو برو یا A Crack in Time رو. نظرم روی ACIT هست بیشتر.

Ratchet & Clank Future: A Crack in Time
واقعا بی نظیزه من اصلا از این سری زیاد خوشم نمیومد ازش فراری بودم این crack منو با این سری اشنا کرد دیگه دیوونش شدم خدایش بگم تا الان رو دستش نیومده بی راه نگفتم
هر کی بازیش نکرده با شه کلا بیخیال زندگی شهView attachment 204486
درود دوستان خواستم تشکر کنم از معرفی Ratchet & Clank®Future: A Crack in Time حتی تو تخیلاتم هم فکر نمیکردم همچین بازی شاهکاریو روی ps3 از دست داده باشم ,چه گیم پلی نازی چه قدر فان و سرگرم کننده واقعا عالیه و تجربه بی نظیری بود!
شاید خیلی از دوستان مثل من با این سری بازی آشنا نباشن فقط خواستم بگم شما با دیدن تریلر ها زمانی میفهمی بازی چقدر عالیه که خودت تجربه انجام بازی و گیم پلی نازشو قبلا داشته باشی , پیشنهاد میکنم به دوستانی که هنوز این سری رو بازی نکردن هرطور شده Ratchet & Clank®Future: A Crack in Time رو تجربه کنن اونوقت عاشق این سری بازی میشین!

• Like
  • Love
Reactions: Mo7aMMaD and blak

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or