Ratchet and Clank : All For One

نه بابا پلاتش که زود میشه! :d مرحله آخر رو بریم چیزای داستانیش تمومه :d میمونه پیچ و مهره ، پیچ و مهره رو به تعدادی که گفته که جمع کنیم باهاش میشه همه ی سلاح ها رو خرید! :d مشکلی نیست از این نظر! :d
تروفی برای LVL هم ندیدم ولی بعد از تموم شدن بازی ، برای پیچ و مهره تکی میریم! :d زود جمع میشه :d (همین الانم پیچ و مهره زیاد موجوده :-" البته در مقابل یک ملیون کمه :-" :d )

تروفی های داستانیش هم رو اعصابه بعضی هاشون، زیاد دل خوش نباشه :d من می خوام تمام اون پیچ های طلایی رو گیر بیارم :d واقعا اسکیناشون با حاله .
من یه روز صبح نشستم با اجنبی بازی کردم 4 نفره من پرزیدنت کورک بودم نمی دونم چطور 91 هزارتا جم کردم :d بعد 2 هزاریم افتاد که تو co-op بعضی قسمت ها که با هم هم کاری می کنید یا دشمن می کشید 5 برابر پیچ و مهره می ده و اون جعبه های که اون مکنده باید با هم بکشید 15 برابر یعنی چند ساعته کلک 1 میلیون کندس :d البته کو پایه 6:30 بامداد:d .
بعضی مواقع برای بازی ها سرور نذارن سنگین ترن آخه این بازی چی بود که سرور بذارن و *** کردن :d حتی با خودمون هم مشکل داریم .

تروفی های داستانیش هم رو اعصابه بعضی هاشون، زیاد دل خوش نباشه :d من می خوام تمام اون پیچ های طلایی رو گیر بیارم :d واقعا اسکیناشون با حاله .
من یه روز صبح نشستم با اجنبی بازی کردم 4 نفره من پرزیدنت کورک بودم نمی دونم چطور 91 هزارتا جم کردم :d بعد 2 هزاریم افتاد که تو co-op بعضی قسمت ها که با هم هم کاری می کنید یا دشمن می کشید 5 برابر پیچ و مهره می ده و اون جعبه های که اون مکنده باید با هم بکشید 15 برابر یعنی چند ساعته کلک 1 میلیون کندس :d البته کو پایه 6:30 بامداد:d .
بعضی مواقع برای بازی ها سرور نذارن سنگین ترن آخه این بازی چی بود که سرور بذارن و *** کردن :d حتی با خودمون هم مشکل داریم .

راست میگی ها ! این پیچ و مهره ها چند برابر میشه. من تازه دلیلش برام افتاد که تو گفتی ! :دی
مهرداد اینترنت کشور کلاً گند خورده بهش. چند روز دیگه درست میشه با هم میریم ! :دی
فعلاً توی فکر لول آپ شخصیت های دیگه ات باش !

راستی این تروفی هاش هم خیلی خرکی ـه ! :دی وسط بازی یهو کوارک یه حرکتی زد ( هوش مصنوعی بازی ) خودم کف کردم و یه تروفی آزاد شد.

هر کارکتر یه وسیله مخصوص داره که با اون کاری انجام بدی تروفی می ده.

ولی هیچی مثل همکاری موقعی ای می تونی روبت بشی نمی شه خیلی خیلی خفنه !

منم تا Polar Sea رفتم ولی فقط یک پاش مونده برام! :d
احتمالا جا انداختی یکیش رو! توی اون مرحله که سوار قایقیم جا ننداختی؟ آخه اونجا 2 تا راه داشت که از سمت راست اگر بری میرسی به یکدونه از این آزمایشگاه ها! :d

احتمالا جا انداختی حامد ، جالب اینجاست که اگه پارت دوم رو نگیری بعد پارت آخر رو بگیری و برگردی پارت دوم رو بگیری دوباره باید بری آزمایشگاه آخر پارت آخر رو بگیری تا قابلیت روبوت شدن رو بده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or