Ratchet and Clank : All For One

درود
خوب ما هم بلاخره تونستیم با کلی دنگ فنگ دانگل از این جور حرف ها بازی را اجرا کنیم :d
رسما حالی بردیم خیلی پیشرفت کرده نسبت به نسخه قبلی از همه لحاظ گرافیک و گیم پلی گرفته تا..............
شدیدا به همه PS3دارها توصیه میشه که از زیر سنگ هم شده بازی را اجرا کنند که واقعا می تونه یک تجربه بی نظیر باشه

پروفسور مهرداد ! یه تیم جمع کنیم اون مرحله آخر رو بریم. خیلی سخته ! :دی

نابغه خجالت بکش من بدبخت با لول 1 اوردی مرحله آخر:d اگه رچت رو می تونستم بردارم بازی کنیم می دیدی چه ها می کردم :d با رچت بازی رو تقریبا خوردم .
خیلی نامردیه رچتم لول 10 اون قطعات رو کامل جمع کرد خیلی خفنه ولی مابقی همه لول 1 یا 0 هستن:d آقا من باید پیچ و مهره جم کنم اینجوری یه عمر طول می کشه که :(.
ماشالله لگ چه خوب بود بعد یه دفعه ای چی شد ترکیدیم :d

=))

یه چند تا رفیق پیدا کردم توی همون سرورهای آنلاینش خیلی باحال هستند مهرداد !
یکی شون خوره ی بازیهای رچت و کلنک ـه ! اینو ول میکنه میره رچت 2 بازی میکنه ! فکر کنم کالکشنش رو داره ! :دی

من دارم با تک تک شون میرم جلو تا همه شون قوی بشوند. خارجکی ها این کارو می کنند ها ! >:d<
فعلاً دارم کلنک رو قوی میکنم. رچت هم باید یه سری مرحله رو دوباره باهاش برم و مهره های طلایی و بخش آزمایشگاه رو برم تا لول 10 بشوم !

راستی تو مگه مرحله آخر نرسیدی ؟ :دی

=))

یه چند تا رفیق پیدا کردم توی همون سرورهای آنلاینش خیلی باحال هستند مهرداد !
یکی شون خوره ی بازیهای رچت و کلنک ـه ! اینو ول میکنه میره رچت 2 بازی میکنه ! فکر کنم کالکشنش رو داره ! :دی

من دارم با تک تک شون میرم جلو تا همه شون قوی بشوند. خارجکی ها این کارو می کنند ها ! >:d<
فعلاً دارم کلنک رو قوی میکنم. رچت هم باید یه سری مرحله رو دوباره باهاش برم و مهره های طلایی و بخش آزمایشگاه رو برم تا لول 10 بشوم !

راستی تو مگه مرحله آخر نرسیدی ؟ :دی

خوش به حالت حداقل با چندتا خارجکی می تونی بازی کنی من می رم تو بازی می اندازم بیروم :d آره کالکشن رچت ها برای UK اومده .
من این 1 میلیون خود رچت رو کامل کنم هنر کردم کمرم شکسته 440 هزارتا جم کردم البته اگه بشه آنلاین زد با کسی خیلی خیلی سریع تر بالا می ره .

چرا رسیدم :d خو که چی ؟

من نمیدونم چرا LVL کاراکترم نمیره بالا :| فکر کنم به خاطر اینه کا هاست نیستم! :d تا جایی هم که رفتم آزمایشگاه ها و پیچ و مهره ها رو همش رو جمع کردم! نمیدونم مشکل چیه! یک مرحله خودم تنهایی رفتم، شدم LVL 2 ولی نه قبلش و نه بعدش اصلا تکون نخورده :d حالا LVL بره بالاتر فرقی هم میکنه ؟ :d
به خاطر پیچ و مهره هم سلاح و این چیزا زیاد نگرفتم و آپگرید نکردم،مرحله آخر اشک در میاره! :d (بعد از اون ربات سواری،میریم مرحله آخر دیگه ؟ :d یا هنوز مونده؟ :d )

اگر همین طوری ادامه بدهی به سلامتی 25 روز دیگه پلاس تمومه و دور پلات کردن بازی رو باید خط بکشی و به جاش دیلیت ـش کنی ! :دی

لول کاراکترت به پیچ و مهره ها ، پیچ های خاص و خریدن همه سلاح ها و آپگرید کردن همشون و البته گذروندن همه مراحل آزمایشگاه بستگی داره. همه اینها هم به متغیر تعداد پیچ و مهره ها بستگی داره که باید سعی کنی قبل زدن جعبه ها اول پیچ 2X رو پیدا کنی تا هر چی میگیری دو برابر بیاد توی حسابت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or