Phoenix555
کاربر سایت
ولی واقعا بدترین زمان واسه عرضه ی بازی رو انتخاب کردن قبل از U3 و BF3 همزمان با عرضه ی Batman:AC بعد این بازی چطوری میخواد تو فروش موفق شه خدا میدونه :d
به هرحال Ratchet طرفداراشو داره با هر بازی ایی که بیاد فروش خودشو می کنه و طرفداراش کم نمیشنولی واقعا بدترین زمان واسه عرضه ی بازی رو انتخاب کردن قبل از U3 و BF3 همزمان با عرضه ی Batman:AC بعد این بازی چطوری میخواد تو فروش موفق شه خدا میدونه :d
اونکه درست! ولی وقتی طرف ببینه اینهمه بازی داره میاد بیخیال این بازی میشه (در صورتی که فن بازی نباشه)به هرحال Ratchet طرفداراشو داره با هر بازی ایی که بیاد فروش خودشو می کنه و طرفداراش کم نمیشن
خب کمک کم جیبارو آماده کنید که بازی تا 5 روز دیگه میرسه تهران![]()
آخ بمیرم که تو اصلا نمیگیریتو که حتما میگیریش :d سری Ratchet رو سرویس کردی کامیار جان ...
آخ بمیرم که تو اصلا نمیگیریRatchet مارو سرویس کرده تورج جان
دیگه باید گرفت تا سری کامل بشه :dمن هم دقیقا همچین فکری کردم با خودم ولی خوب حتما یه چیزی هست ..................فکر کنم تو اروپاوامریکا تو این چند ماه اخر سال سر کیسه رو شل میکنن:dاونکه درست! ولی وقتی طرف ببینه اینهمه بازی داره میاد بیخیال این بازی میشه (در صورتی که فن بازی نباشه)
ولی مثلا این بازی توی شش ماه اول سال عرضه شه مطمئنن فروشش دوبرابر میشه چون بازی کمه حتی اونایی که زیاد از بازی خوششون نمیاد هم مجبور میشن بخرن!!!!