Ratchet and Clank : All For One

ولی واقعا بدترین زمان واسه عرضه ی بازی رو انتخاب کردن قبل از U3 و BF3 همزمان با عرضه ی Batman:AC بعد این بازی چطوری میخواد تو فروش موفق شه خدا میدونه :d

ولی واقعا بدترین زمان واسه عرضه ی بازی رو انتخاب کردن قبل از U3 و BF3 همزمان با عرضه ی Batman:AC بعد این بازی چطوری میخواد تو فروش موفق شه خدا میدونه :d
به هرحال Ratchet طرفداراشو داره با هر بازی ایی که بیاد فروش خودشو می کنه و طرفداراش کم نمیشن

به هرحال Ratchet طرفداراشو داره با هر بازی ایی که بیاد فروش خودشو می کنه و طرفداراش کم نمیشن
اونکه درست! ولی وقتی طرف ببینه اینهمه بازی داره میاد بیخیال این بازی میشه (در صورتی که فن بازی نباشه)
ولی مثلا این بازی توی شش ماه اول سال عرضه شه مطمئنن فروشش دوبرابر میشه چون بازی کمه حتی اونایی که زیاد از بازی خوششون نمیاد هم مجبور میشن بخرن!!!!

اونکه درست! ولی وقتی طرف ببینه اینهمه بازی داره میاد بیخیال این بازی میشه (در صورتی که فن بازی نباشه)
ولی مثلا این بازی توی شش ماه اول سال عرضه شه مطمئنن فروشش دوبرابر میشه چون بازی کمه حتی اونایی که زیاد از بازی خوششون نمیاد هم مجبور میشن بخرن!!!!
من هم دقیقا همچین فکری کردم با خودم ولی خوب حتما یه چیزی هست ..................فکر کنم تو اروپاوامریکا تو این چند ماه اخر سال سر کیسه رو شل میکنن:d

R&C که به تنهایی یجورایی تنها پلتفرمر این نسل بوده ( حالا کاری با Wii ندارم :دی ) ...

سری Future هم این نسل الحق و و النصاف بسیار بسیار زیبا کار کرد و به نظرم خودم عالی بود و به ترتیب Tools of destruction و Crack in time به من خیلی خیلی چسبیدن ( شاید شماره اول به این دلیل بهم بیشتر چسبید چون بعد مدت ها یه پلتفرمر ناب رو تجربه میکردم و گرنه شماره سوم خیلی بزرگ تر و وسیع تر شده بود از همه نظر ) .

این وسط فقط اون شماره دومش رو نزدم که چون انگار تو PSN عرضه شده بود و اینا ... :دی

ببینیم این " یکی برای همه / همه برای یکی " (:دی) چه گلی به سرمون میزنه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or