Ratchet and Clank : All For One

شایان جان من خودم گرفتم خیلی هم عالی شده بازی

---------- نوشته در 01:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:26 PM ارسال شده بود ----------

راستی ریجن 2 نسخه SPECIAL EDITION

خب بلاخره مام نسخه ی Special بازی رو گرفتیم
من واقعا نمیدونم چرا انقدر امتیازاش کم شد! سینگل اش عالیه یه چیزاییش فرق کرده مثلا حتی تو حالت سینگل ام Team work داره
نمیشه گفت نسبت به نسخه ی قبل خیلی متنوع شده همون حالت رو داره مراحلش
مرحله ی دریا و جت پک هاش خیلی حال میده
اما مشخصه بازی رو حالت coop خیلی بیشتر حل میده! کارای Team work ایش واقعا عالی و لذت بخشه
این نظر من بود حالا نری بازی رو بگیری بیای منو بزنی بگی این چی بودا!:دی سینگلش عالیه اما مثلا به TOD نمیرسه...

• Like
Reactions: Phoenix555
دوستان جاي بهتري براي سوالم پيدا نكردم!
بازي كه بشه 2نفره در كنار هم بازي كنيم و لذت ببريم چي هست؟ فقط LBP1 v2 رو ميشناسم و با اين سري Ratchet و سري هاي ديگه بازي هاي PS3 اشنايي ندارم. ترجيح ميدم Split Screen هم نباشن.كامل راهنمايي بفرماييد لطفآ

دوستان جاي بهتري براي سوالم پيدا نكردم!
بازي كه بشه 2نفره در كنار هم بازي كنيم و لذت ببريم چي هست؟ فقط LBP1 v2 رو ميشناسم و با اين سري Ratchet و سري هاي ديگه بازي هاي PS3 اشنايي ندارم. ترجيح ميدم Split Screen هم نباشن.كامل راهنمايي بفرماييد لطفآ
همین Ratchet خوبه split screen نیست!
تو همین سبک بخوایی Playstation move heroe ام هست اما اون split screen ولی من حال میکنم
تو انحصاری ها همینارو میدونم باز هستن بچه ها اطلاعات کامل تری بدن شرمنده کم بود...

---------- نوشته در 02:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:27 AM ارسال شده بود ----------

سلام
فکر نکنم ارزش اریجینال خریدن داشته باشه!!!
ارزش که...دیگه بستگی به طرف داره:دی یکی خوشش میاد یکی خوشش نمیاد
شما بازی کردی این قسمت و ؟

ممنون از توضیحاتت
حالا اگه انحصاری هم نباش اشکال نداره،ولی میخام برای بازی دونفره جذاب و مفرح باشه و ترجیحآ Team Work توش زیاد باشه
خواهش میکنم رفیق...
این قسمت از Ratchet اتفاقا اصلش به همین Coop رفتنشه دلیلشم همین حالت Team work بودنشه...سینگل اش خیلی حال نمیده

آقا كسي ميدونه از كجا ميشه اين بازي رو گير بيارم؟ (تهران)
ترجيحآ دست دوم باشه
والا باید بگردی بازیش یکم کمیاب هست معمولا اینجور بازی هارو باید همون اول که میان بگیری چون یکم که میگذره دیگه پیدا نمیشن تو همین سایت هم بچه ها هستن که بفروشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or