Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
دوستان لطفا کمکم کنید دارم دیونه میشم منم یه جورایی مشکل اون دوست بالایی رو دارم البته فقط سر دانلود اپدیت ها....
اینم عکس برای راهنمایی بیشتر ...

با یوپلی دانلود میکنی؟ میتونی از سایتهای ایرانی دانلود کنی بعد به یوپلی فایلهات رو بشناسونی.
در ضمن ادبیات ات تو حلقم.=))
داداش دمت گرم سایتی میشناسی که ازش دانلود کنم؟ این اپدیت جدیدو؟ بعد اگه اره چطوری به یوپلی فایل ها رو بشناسونم....؟

با اين اپديتشون....:)) ،همه باگ ميشن و مشكي، معلوم نيست رو زمين خوابيدن يا وايسادن. بايد اپديت بدن درستش كنن خيلي باگ مسخره اي هه
مپ جديدش ام زياد به نظرم جالب نيست.

دقیقآ میبینی یارو یه لباس سیاه دستاش بازه از شکمش کلش زده بیرون یا کلآ سلاح طرف اسکینش میشه مشکی ماته مات
خودم هم یه بار اینطوری شدم نمیتونستم بای aim م چپ و راست بشم سرم میرفت دو دسته کاراکتر
اومدن ابروشو درست کنند زدن چششو کور کردن
در مورد مپ yacht م که آره واقعآ نچسبه و بیش از انداز سفیده و بزرگ و کلآ زیاد جالب نیست
ولی چیزی که به نظرم جالبه اینه که کانادا تا قطب شمال کشیده شده بعد مپش هم تو قطبه اپراتور ها هم از کانادا هستند
از اونور اپراتورهای بعدی امریکاست که احتمال مپ دانشگاه رو بدن که تو آخر سیکیشن بود (واشنگتن)
بعدش اپراتور های برزیل که اونو نمیدونم
ولی حدث میزنم اپراتورهای ژاپن که بیاد مپی که شایعه شده بود تو برجه اونجا ببینیم یعنی حدودآ اکتبر به بعد
من نمیدونم این باگ کپکان و نمیخوان درست کنن خودمون که میکشیم حال میده ولی حریف میکشه رو مخی میشه بعضی وقتا هم لیزر عمود بر چارچوب در و پنجره میزنه بیرون نمونش مپ مسکو من یه دونه کاشتم تو پنچره بین راه پله ها طرف داشت از پله میومد بالا کلش خورد به لیزر کپکان

دوستان لطفا کمکم کنید دارم دیونه میشم منم یه جورایی مشکل اون دوست بالایی رو دارم البته فقط سر دانلود اپدیت ها....
اینم عکس برای راهنمایی بیشتر ...

داداش دمت گرم سایتی میشناسی که ازش دانلود کنم؟ این اپدیت جدیدو؟ بعد اگه اره چطوری به یوپلی فایل ها رو بشناسونم....؟
من از خوده یوپلی اپدیت کردم. مشکلی نداشتم. شما فایروال رو غیر فعال کردین؟ سرچ کن سایتهای ایرانی شاید گذاشته باشن. با اینکه شک دارم کسی اپدیت رو بزاره

لعنت خدا بر یوبی سافت.
من موندم این مهندسای آشغال یوبی سافت چیکار میکنن که با هر آپدیت مشکلات رو دو چندان میکنن.
باگ فریز شدن بازی.باگ صفحه آبی.جدیدا من به یه باگی برخوردم که هرچی تو رنک برنده میشم از امتیازم کم میشه.مثلا من رنک وین 1.6 بودم با یه برد اومدم رنک وین 1.5
به ولله دارم از دست این بازی و باگهاش دیوونه میشم.

سلام :دی
هر ساعت بازی چقدر حجم میگیره و کلا سرور های بازی چطورن ؟ از starwars battlefront بهترن؟ :دی

SW:BF یکی از بهترین سرور های آنلاین رو داره :|
به عبارتی اصلا سرور هاش ایرادی بهشون وارد نیست که حالا بخوای دنبال بهتر از اون بگردی

تجربه من از 50 ساعت بازی کردن این عنوان:
به نظرم این بازی با تعادل ترین، زیبا ترین، بهترین، با جزئیات ترین عنوانی بوده که تو کل دوران گیمینگ انلاین تجربه کردم... توجه کنید من بیشتر دوران گیمری خودم رو صرف بازی های انلاین کردم از بتلفیلد بگیر تا کالاف و تا همین اواخر استار وارز و تایتان فال و بتل هاردلاین و نسخه چهارش و کالاف بلک اوپس 3 رو تجربه کردم... با جرئت می گم این عنوان بهترین تجربه انلاین من بوده، چرا؟ چون به معنی واقعی کلمه حس همکاری توش پیاده شده این عنوان در صورتی باید تجربه بشه که باید صد در صد با ایرانی ها بازیش کنی تا جس لذت و اوج هیجان و همکاری رو درک کنیدمن تو کل دوران گیمیری بازی انلاینی که اینقدر هیجان داشته باشه ندیدم... بازی ازبخش های متنوعی تشکیل شده که هرکدوم واسه خودشون دنیایی دارند... مپ های بازی اسلحه ها کارکتر ها به بهترین نحو ممکن و با بالاترین شکل ممکن پیاده شدن طراحی لباس ها و سلاح ها همه بر اساس دنیایی واقعی بوده، از نظر فنی باید بگم خداوکیلی من بازی تو نسل جدید ندیدم عین این پورتش شاهکار باشه... بازی با بلاترین کیفیت ممکن یعنی ultra گرافیک باورنکردنی داره و به معنی واقعی کلمه نسل هشتمی هست و نسبت به بقیه بازی ها بهترین شکل ممکن برای کامپیوتر پورت شده...
برای اگاه شدن از فریم ریت بازی رو تصاویر کلیک کنید

من از خوده یوپلی اپدیت کردم. مشکلی نداشتم. شما فایروال رو غیر فعال کردین؟ سرچ کن سایتهای ایرانی شاید گذاشته باشن. با اینکه شک دارم کسی اپدیت رو بزاره
اره غیر فعال کردم اخه با ساپورت یوبی حرف زدم گفت باید غیر فعالش کنی... ولی بازم فرقی نداشت دارم دیونه میشم .... خدا کمک
داداش شما میتونی فایل اپدیت رو برام اپلود کنی؟ بخدا ثواب داره چند روزه نمیتونم دانلود کنم نمیدونم چه بلای سر یوپلی اومده....

سری جدید عکس ها
توجه کنید که کیفیت بازی رو ultra که اون پچ 8 گیگی دادن اینجوری که رو very high تقریبا فریم ریت دوبرابر میشه.
فریم ریت به ترتیب تو محیط های باز 50 و بسته 80 و... متغیره..
دوباره توجه کنید این عکس ها کیفیت واقعی بازی نیست چون که همون طور خودتون میدونید با یوپلی عکس گرفتم.

آخرین ویرایش:
سرورای بازی واقعا فوق‌العادهس زیر 5 ثانیه پلیر پیدا میکنه. حتی با پینگ 370 هم رفیقم بازی میکرد مشکلی نداشت.
تو این دوروزی که بازی میکنم باگ تنها باگی که دیدم این بود که طرف تفنگ ازش آویزون بود و کلا سیاه بود و یکی دیگش هم این بود که شاتگان نشون نمیداد یعنی شاتگان دستم بود ولی نشونش نمیداد :d

سرورای بازی واقعا فوق‌العادهس زیر 5 ثانیه پلیر پیدا میکنه. حتی با پینگ 370 هم رفیقم بازی میکرد مشکلی نداشت.
تو این دوروزی که بازی میکنم باگ تنها باگی که دیدم این بود که طرف تفنگ ازش آویزون بود و کلا سیاه بود و یکی دیگش هم این بود که شاتگان نشون نمیداد یعنی شاتگان دستم بود ولی نشونش نمیداد :d

مشکلات زیاد داره ولی پیدا کردن پلیر هاش خوبه...باگ هم که اصن صحبتشو نکن...یه باگی بوده که بازی شده:)) ولی با این حال نمیدونم چرا نمیشه ازش دل کند

درستش کردم هر کس مثل من مشکل دانلود نشدن هر اپدیت رو هر بازیی رو داشت خلاصه این کارو کنه صد در صد درست میشه.
اول این برین تو کنترل پنل، یوپلی رو کانکش هاش همش تایید کنید و برای همیشه اپدیت هاش فعال باشه.
دوم اینکه بازی رو کلا به بار حذف کنید، قبلش بک اپ از بازی هاتون بگیرید بعدش دوباره بازی رو بذارین برای دانلود بعد متوقفش کنید بعد از یوپلی کامل خارج بشید فایل های بک اپ رو جایگزین بازی کنید بعد برید رو بازی تو یوپلی اگه بازی در حال دانلود بود حذفش کنید رو بازی کلیک راست کنید verify files بزنید بازی دوباره تعمیر میشه و بعد تا اخر اگه اپدیتی بود ادامش میره.
اینا حرافای ساپورت یوبیسافت بود.
و این مسکل همیشه بعد عوض کردن ویندوز پیش میاد.

امروز چندتا باگ عجیب غریب دیدم واقعا جالب بود!:d یکی اینکه توی Prep Phase کسل بودم اومدم یه پنجره رو پنل بزنم یهو دیدم حریف رو شناسایی کردم! (ID enemy +10) و کلاساشون معلوم شد..
یه باگ دیگه هم درونم رفت زیر مپ کلاب که خب تا حالا تو این مپ این جوری نشده بود!:d
یه سری دیگه هم کاملا مرسوم بود..
(صبح هم که رکورد فایند مچ رو با 10 دقیقه زدم فکر کنم:d

لعنت خدا بر یوبی سافت.
من موندم این مهندسای آشغال یوبی سافت چیکار میکنن که با هر آپدیت مشکلات رو دو چندان میکنن.
باگ فریز شدن بازی.باگ صفحه آبی.جدیدا من به یه باگی برخوردم که هرچی تو رنک برنده میشم از امتیازم کم میشه.مثلا من رنک وین 1.6 بودم با یه برد اومدم رنک وین 1.5
به ولله دارم از دست این بازی و باگهاش دیوونه میشم.
امروز همین بلا سرم اومد اصلآ مدال منو نشون نمیداد رفتیم رنک و 3-4 دست بردیم هچی نشون نداد بعد مدال بچه های که برنز بود طلا شد ماله منی که silver iv بود هیچی نشون نمیداد نه xp نه هیچی کلوز اپ کردم درست شد

o31qp2f97en1aqqdhisp.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or