Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
آقا کسی اینجا هست پینگش تو منوی بازی زیر 150 باشه؟ اگه هست بگه اینترنتش مال کدوم شرکته؟
من های وب دارم پینگم همیشه بالا 300!!!:(

من قدیم با سیستک زیر 150 با غرب اروپا بود با شمال اروپا هم زیر 180 بود
الان پینگم رو 300-400 از سپنتا میگیرم
ولی حالا که با پینگ 400 بازی میکنم تاثیر پینگ و میفهمم تازه فهمیدم اون موقع که 150 بود داشتم پادشاهی میکردم
من هنوز دانلود نکردم ولی مپ کشتی تو کت آدم نمیره مثلآ برم هاستیج و نجات بدیم از تو یه کشتی چند میلیون دلاری؟
اونوقت این کشتی کلآ یه نفر آدم توش بوده
یا بریم secure یا bomb وسط یخ ها خنثی کنیم که چه؟
یکم تخیلی میزنه مپ کشتی

لطفا من را راهنمایی کنید... من این بازی رو در یوپلی پیش خرید کرده بودن که تا اکنون هنوز نتوانسه ان را دانلود کنم. بسی چند که از دانلود میگذرد خطای وصل نبودن نت میدهد در حالی که نت وصل ست... با این احوال پیش رود شاید دیویژن را پیش خرید نکنم...لطفا من را راهنمایی کنید..

با یوپلی دانلود میکنی؟ میتونی از سایتهای ایرانی دانلود کنی بعد به یوپلی فایلهات رو بشناسونی.
در ضمن ادبیات ات تو حلقم.=))

خب من هم آپدیت رو ریختم و نظرم رو بگم
خیلی چیز ها تغییر کرده و من واقعا دوست داشتم
1. aim بازی خیلی خوب شده...یه مقدار کند تر نشونه میگیره و وقتی تیر میزنی بعدش دوباره نشونه میاد سر جای اول...
2. مپ کشتی خیلی قشنگ بود و حس خوبی داشت.
3. منو بازی هم قشنگ شده.
4.اپراتور ها هم که باید تا هفته دیگه صبر کنم ولی از frost خیلی خوشم اومده...از همون اول که فهمیدم قراره تله داشته باشه خوشم اومد :d تله هم خیلی خوبه زیاد مشخص نیست.
5. چکش sledge خیلی خوب شده :d خیلی سریع با چکش میزنه و خوراک کشتن با چکشه :d خیلی سریع تر هم دیوار هارو میشکنه.
6. دیوار ها بهتر تخریب میشن, وقتی با اسلحه میزنی به ديوار خیلی تخریبش بهتر شده...قبلا یه جاهاییش خوب تخریب نمیشد و یه قسمت هاییش میموند.
7.یکم از باگ ها درست شده...مثل بالا رفتن از ساختمون ( البته شاید همون یکی دو باری که من رفتم بالا ازش خوب بود, نمیدونم )
8. نور قرمز وسیله jager کم شده...قبلا از 100 متری دیده میشد.
9. وقتی اپراتور ها رو میگرفتیم بعد از اون ثانیه شمار که تموم میشد دیگه اجازه نمیداد تاچ پد رو بزنی...اما الان میشه و این کار خیلی بدرد pv میخوره, چون اگه لحظه اخر یه خارجی join میشد بعضی موقع ها توی بازی نمیرفت یا ... اما الان میشه کیک کرد راحت :d
البته شاید اون مشکل رو هم حل کرده باشن که تو pv خارجی میاد و دیگه نیاز به این کار نباشه , نمیدونم.
یه مشکل هم بهش برخوردم جالب بود :d مدل شخصیت ها مشکل داشت و یه چیز سیاه ( همون مدل کاراکترشون اما سیاه ) کنارشون میومد و مدلشون بدون قدم زدن و ... حرکت میکرد .
....
چند روز پیش هم با 4 تا لول زیر پنج یار شده بودم تو casual یه صحنه جالب اتفاق افتاد, فیلمش رو میذارم بعدا :d

آخرین ویرایش:
آپدیت متوسطیه... یه سری مشکلات رفع شدن و بهبودهایی هم حاصل شده (مخصوصا پتک Sledge) اما هنوز ارور و باگ و گلیچ‌هایی وجود داره و بحث کرش کردن روی Xbox One هنوزم برقراره..
(اپراتورها هم باک رو خیلی خوشم نیومد ولی فراست خیلی به درد بخوره..)

دعوا نكنيد :|

وضعيت ارتباطي و سرورها بهبود پيدا كرده اما خوب كليت بازي همينه ! از بتل كمتره اما از CoD هم دست كم به نظر من كه خيلي بهتره ( پينگ من كه امروز خيلي عالي بود )
باگ و گليچ هم هنوز هست بايد اميد ببنديد به پچ بعد كه احتمالاً 2-3 هفته ديگه مياد خداييش هم اين ها كم كاري نمي كنن شايد نتونن درست كارشون رو انجام بدن ولي دادن 4-5 تا پچ توي يك ماه رو كمتر ناشر و استوديويي زير بارش ميره ( اشاره كنيم به بتل و DICE و EA كه اگر چيزي بازي رو نابود مي كرد بايد دست كم 3 ماه صبر مي كرديد تا پچ بعد بياد :| )

HUD بازي خيلي بهتر شده الان توي صفحات مختلف مي گه كجا ميخوايم حمل كنيم و VOTE هارو نشون ميده ، اون بالا تايمر بازي شكيل تر شده :d
قبلاً يه چيز زشتي كه بود اين بود كه اگر جوين ميشديم توي بازي اون VS مي رفت وسط اسم ها اما الان بهتر شده پشت اسم هارو هم يه زمينه مشكي انداختن تا بهتر ديده بشه

مپ جديد هم خيلي بزرگه ! شايد به قول يكي از بچه ها چيزيش قابل توضيح نباشه ولي خودشون گفتن نميدونم چي توي اين بوده و حتي اگر كناره هاي كشتي رو نگاه كنيد يه زير دريايي و كشتي جنگي هم مي بينيد !!!
مپ قشنگيه ولي قسمت هاي چوبي فراواني داره جوري كه خوراك SLEDGE

البته يه باگ زشتي به وجود اومده كه سايه بازيكن بُعد دار ميشه و ميفته روي كاراكتر كه خيلي بده و فكر كنم اپديت بعدي درستش كنن

اگر دقت كنيد damage اسلحه ها كم شده ولي خودشون گفتن اون دميج قبلي اشتباه تايپي بوده و مربوط به دميج ضد زره 1 بوده و حالا درستش كردن

در مورد اپراتورها هم از اون اول ميدونستم كه مهاجم شون به درد نميخوره ولي فكر نمي كردم FROST عالي باشه!
اين تله هاي خرس گنده اي كه ميذاره زير پنجره عالي كار مي كنن! چون ديدي روشون نداريد مگر با drone !
با رفتن روش سريع injure مي شيد و نميتونيد ديگه حركت بكنيد !

اسلحه اتوماتيك FROST شبيه STEN جنگ جهاني دومه :|:d

این درجه های رنک هم باگ داره.
الان تو خود بازی برنز یکم.
بعد که میرم تو سایت بازی میگه سیلور چهارم.
رنک کیلم ۱.۵ هست و رنک وین هم ۱.۶
اگه میشه جایی که باگهای بازی رو گزارش میکنند رو بگید که منم این باگ رو با تصویر گزارش کنم.

این درجه های رنک هم باگ داره.
الان تو خود بازی برنز یکم.
بعد که میرم تو سایت بازی میگه سیلور چهارم.
رنک کیلم ۱.۵ هست و رنک وین هم ۱.۶
اگه میشه جایی که باگهای بازی رو گزارش میکنند رو بگید که منم این باگ رو با تصویر گزارش کنم.
Console | Forums

بنظر من سیستم رنک دهی بازی یکم عوض شده معیاراش... البته نمیدونم قبلن کلا معیارش روو چی بوده:d

این بخش بالا رفتن از ساختمون هم که اون قسمت بالاش گیر میکرد هم بنظرم درست شده

فقط به قول دوستمون اون مپ کشتی ایش خیلی چرته از نظر منطق و اینکه تون رنگ هاش یکم زیادی بی روح بود

بنظر من سیستم رنک دهی بازی یکم عوض شده معیاراش... البته نمیدونم قبلن کلا معیارش روو چی بوده:d

این بخش بالا رفتن از ساختمون هم که اون قسمت بالاش گیر میکرد هم بنظرم درست شده

فقط به قول دوستمون اون مپ کشتی ایش خیلی چرته از نظر منطق و اینکه تون رنگ هاش یکم زیادی بی روح بود

معيارهاي رنك رو تغيير دادن
من تا ديروز برنز 4 بودم امروز شده بودم سيلور 1 يا 2 !
چون كه ديدن پراكندگي رنك توي طبقات پايين بيشتره به خاطر همين معيارهارو متعادل تر كردن

بنده دو سه روز پیش با این اتفاق مواجه شدم.
اگه کسی طریقه ی راه یافتن به مکان مورد نظر رو بلده، به ما هم؟ بگه.

[video=aparat;fxnVt]http://www.aparat.com/v/fxnVt[/video]

با اين اپديتشون....:)) ،همه باگ ميشن و مشكي، معلوم نيست رو زمين خوابيدن يا وايسادن. بايد اپديت بدن درستش كنن خيلي باگ مسخره اي هه
مپ جديدش ام زياد به نظرم جالب نيست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or