Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
به نظر من جای نگرانی نیست، هیچ کمپانی احمق نیست بازی که ازش داره پول درمیاره رو بزنه نابود کنه، نهایتش اینه که خوب نمیشه با یه آپدیت مثل قبل می کنه

جالبه یه سری از استریمر ها و یوتوبر های بزرگ و معروف این بازی مخصوصا اونایی که تو رویدادها توسط یوبی سافت دعوت میشن،چه تو ویدئو ها چه توییتر واکنششون زیاد منفی نبوده و یا حتی حمایت کردن :||
اما در عوضش پلیر های عادی شدیدا واکنش نشون دادن و کلی مسخره کردن ماجرا رو.
عصبانیت اکثرشون بخاطر اینه که یوبیسافت کاری رو انجام داده که کمیونیتی هیچ درخواستی براش نداشت،و همچنین نحوه ارتباط توسه دهنده ها با کمیونیتی رو زیر سوال بردن.
شخصا نگرانیم از این بابت بود که بخش بزرگی از کمیونیتی از این تصمیم حمایت کنن که خوشبختانه اصلا اینطور نیست.
بهرحال ما هم بهتره نگران نباشیم و با تجربه ای که از بازی کردن مپ های "رقابتی" بدست میاریم میتونیم در سطح بازیکنای "پرولیگ" رقابت کنیم :-bd:-bd:-bd=D>=D>
یوتوبرا کلا تنها نقشی که دارن اینه که بازیو برای مردم عادی زهرمار کنن.همیشه فک میکنن تافته جدا بافتن و بدبختانه سازنده به این قشر توجه خاصی داره و همین یوتوبرا باعث شدن برفرض بازیی مثل Destiny به گند کشیده بشه چون سازنده به نظر اونا بیشتر اهمیت میداد!
الانم زمین و زمان شاکین ولی اون یه عده برا اینکه نظر سازندرو جلب کنن و بگن متفاوتن از این تصمیم یوبی حمایت کردن!!!!!

توجه نمودید که یوبی به چند شکل ممکن ما را نموده؟!
دقیقا بعد هفت ماه بازی رو ترک کردم اخرین باری که بازی میکردم هی از وسط بازی لفت میخورد وسط رنک اونم بعد برگشت خود جوش بن میکرد! بازی رو دوباره بازی کردم بعد هفت ماه همون اشه و کاسه |:
جالبه خودش پرت میکنه بیرون خودش هم بن میکنه یعنی باید...تو هیکل یوبی :d
مچ مکینگ بازی خیلی خر تو خر شده، مثلا داریم کژوال بازی میکنیم طرف عقده دوست دخترش رو میاد از ما خالی میکنه :)):| میری رنک همه یارای خودی لول 20 اونطرفی ها بالای 250 |: الان معلوم شد یوبی هیچ گونه احترامی واسه کاربش قائل نیست، عین سگ دارن پول پارو میکنن، پول مردم رو شیش ماه پیش واسه سیزن پس دزدین هنوز که هنوز هیچ ...نخوردن تازه دارم محتوا رو هم از بازی حذف میکنن، یعنی این همه ادمی که تا الان بازی کردن رو بلا نسبت خر فرض کرده:|
وارد بازی میشی یعنی یک دست نشده بازی کنی یا طرف شما یا خودی یک نفر صد رد صد لفت میخوره، یعنی بازی که کسی از لفت نخورد رو باد تعجب کرد:|، خوب این دیگه معلومه مشکل از اینترنت کاربر ها نیست مشکل از یوبیسافت هست:|
مچ مکینگ رو به معنی واقعی کلمه نابود کردن، اول میشد فهمید داری با کی بازی میکنی، لول چندن، رنکشونچه سطحی هست الا تا موقعه ورود به بازی هیچ گونه دسترسی به اینفو های دیگران نداری.
این الفا پک هم جکی مسخره بش نیست و لله بیشتر باعث خنده هست تا یک کار واقعی، طرف هنوز بازیش چندین مشکل کرش، نت کد و غیره داره ولی روزی یک بار منو و طراحی های بازی رو عوض میکنه، خوب اخه معلوم الحال بجای این همه زیبا کاری که واسه منو ها و غیره سر هر فصل انجام میدی جاش عین مرد واسه سرور های بازی رو درست کن:|

اینم بگم یک اتفاق خیلی مزخرفی که تو رینبو میافته اینه، که تا یک بنده خدایی چند دست پشت هم خوب بازی میکنه، سریع 200-300 نفر براش اینوایت میدن که فقط بیان رنک بشن باهاش، |: تو بازی خودشون هیچ غلطی نمیکنن، بعد مثلا اون کسی که چند دست خوب بازی کرده یک یا دو دست خراب کنه همه بهش گیر میدن! و خرابش میکنن ! بابا بازی تیمی هست، تو غلط میکنی اول کار تو یک ثانیه میمیری انتظار داری اون بدبخت مثلا یک به 3- یا 2 به پنج بگیره |: کلا توضیه میکنم هیچ وقت تو این بازی خوب بازی نکنید، کلا میانه رو باشید، چون بقیه اعضای تیم فکر میکنن شما خوب بازی میکنی خودشون رو خواب میبره، و کلا راند ها رو به پست ترین شکل ممکن میبازید در اخر سر هم همه عین قاتل به شما نگاه میکنن! اینم بگم این جماعت فقط ایرانی ها نیستن بنده تو همه جا دیدم این رفتار ها رو! |:

دقیقا شما یک نگاه به اوضاع کژوال بکنید همش مسخره بازی کشتن همدیگه لفت دادنهای هر راند کلا کژوال شبیه یه جوک برام واقعا چرا نقشه جدید بره تو کژوال؟یعنی این نقشه حرفه ای طراحی نشده؟یعنی این نقشه کلی باگ داره که میترسن بذارن توی رنک؟حداقل میتونستن برای تست کاربرا نقشه جدید رو یک هفته توی کژوال بذارن تا همه آشنا بشن بعد ببرن رنک نه اینکه همیشه توی کژوال باشه:|
خوب همینی که گفتین هم قراره اتفاق بیافته! چون فعلا مسابقات بازی حالت جدی تری گرفته، می خوان مشکلات اونجا کمتر بشه.

نقشه جدید هم یه مدت، حالا تا چه زمانی رو نمی دونم، توی Casual می مونه تا ایراداتش مشخص و برطرف بشه، بعد به Ranked هم اضافه می شه!

خاک تو سرشون فاولا رو حذف کردن
اوج فان بود اصن
باور نمیکنم، دیگه نمیتونم مپ هواپیما رو تو رنک ببینم:| یعنی نصف خاطراتی که با بازی دارم تو همین مپ بوده:| نامردا دلیل خوبی هم واسه این کارشون نیاوردن:| اون از سرور های for honor اون از بلایی ;ه سر دیویژن اورد اینم از R6 برو یوبی GG!:D:|

توجه نمودید که یوبی به چند شکل ممکن ما را نموده؟!
دقیقا بعد هفت ماه بازی رو ترک کردم اخرین باری که بازی میکردم هی از وسط بازی لفت میخورد وسط رنک اونم بعد برگشت خود جوش بن میکرد! بازی رو دوباره بازی کردم بعد هفت ماه همون اشه و کاسه |:
جالبه خودش پرت میکنه بیرون خودش هم بن میکنه یعنی باید...تو هیکل یوبی :d
مچ مکینگ بازی خیلی خر تو خر شده، مثلا داریم کژوال بازی میکنیم طرف عقده دوست دخترش رو میاد از ما خالی میکنه :)):| میری رنک همه یارای خودی لول 20 اونطرفی ها بالای 250 |: الان معلوم شد یوبی هیچ گونه احترامی واسه کاربش قائل نیست، عین سگ دارن پول پارو میکنن، پول مردم رو شیش ماه پیش واسه سیزن پس دزدین هنوز که هنوز هیچ ...نخوردن تازه دارم محتوا رو هم از بازی حذف میکنن، یعنی این همه ادمی که تا الان بازی کردن رو بلا نسبت خر فرض کرده:|
وارد بازی میشی یعنی یک دست نشده بازی کنی یا طرف شما یا خودی یک نفر صد رد صد لفت میخوره، یعنی بازی که کسی از لفت نخورد رو باد تعجب کرد:|، خوب این دیگه معلومه مشکل از اینترنت کاربر ها نیست مشکل از یوبیسافت هست:|
مچ مکینگ رو به معنی واقعی کلمه نابود کردن، اول میشد فهمید داری با کی بازی میکنی، لول چندن، رنکشونچه سطحی هست الا تا موقعه ورود به بازی هیچ گونه دسترسی به اینفو های دیگران نداری.
این الفا پک هم جکی مسخره بش نیست و لله بیشتر باعث خنده هست تا یک کار واقعی، طرف هنوز بازیش چندین مشکل کرش، نت کد و غیره داره ولی روزی یک بار منو و طراحی های بازی رو عوض میکنه، خوب اخه معلوم الحال بجای این همه زیبا کاری که واسه منو ها و غیره سر هر فصل انجام میدی جاش عین مرد واسه سرور های بازی رو درست کن:|
من که با سیستم مچ میکینگ جدید بیشتر موافقم قبلا با کلی بدبختی تیم جمع میشد بعد طرف زرت لفت میداد چرا؟ چون که مثلا لول دو نفر پایین بود و باز دوباره مچ میکینگ ادامه پیدا میکرد و همین طور ملت لفت میدادند و ادامه پیدا میکرد... الان خیلی خیلی نسبت به گذشته بهتر شده و سریع تیم ها رو جمع میکنه. معیار سیستم برای تیم بندی رنک افراد هست و نه لولشون و این تا حدودی عادلانه میکنه مچ میکینگ رو. لفت خوردن از بازی هم موافقم که هست ولی نه اونقدر زیاد که شما بهش اشاره کردید و باعث بشه تا از بازی زده بشید. آلفا پک ها هم باعث تنوع در بازی شده قبوله آیتم های چشم گیری رو نمیده ولی همون اسکین ساده ای هم که بهت میده قبلا حداقل باید 2500 تا بالاش پول میدادی و این 2500 تا میشه چند دست رنک بازی کردن؟ من الان کلی اسکین از آلفا پک ها گرفتم طوری که دو تا اسلحه ندارم که اسکینشون یکی باشه اگه یک حساب سر انگشتی بکنم برای این همه اسکین و تنوع باید کلی پیاده میشدم

من که با سیستم مچ میکینگ جدید بیشتر موافقم قبلا با کلی بدبختی تیم جمع میشد بعد طرف زرت لفت میداد چرا؟ چون که مثلا لول دو نفر پایین بود و باز دوباره مچ میکینگ ادامه پیدا میکرد و همین طور ملت لفت میدادند و ادامه پیدا میکرد... الان خیلی خیلی نسبت به گذشته بهتر شده و سریع تیم ها رو جمع میکنه. معیار سیستم برای تیم بندی رنک افراد هست و نه لولشون و این تا حدودی عادلانه میکنه مچ میکینگ رو. لفت خوردن از بازی هم موافقم که هست ولی نه اونقدر زیاد که شما بهش اشاره کردید و باعث بشه تا از بازی زده بشید. آلفا پک ها هم باعث تنوع در بازی شده قبوله آیتم های چشم گیری رو نمیده ولی همون اسکین ساده ای هم که بهت میده قبلا حداقل باید 2500 تا بالاش پول میدادی و این 2500 تا میشه چند دست رنک بازی کردن؟ من الان کلی اسکین از آلفا پک ها گرفتم طوری که دو تا اسلحه ندارم که اسکینشون یکی باشه اگه یک حساب سر انگشتی بکنم برای این همه اسکین و تنوع باید کلی پیاده میشدم
همون سیستم قدیمی خوب بود چون یوبی سافت عرضه درست کردن یه سیستم بالانس رو نداره. همین الان که بازی رو پی سی موقتا رایگان شده و 50 هزار پلیر داره matchmaking آشغال یوبی سافت نمیتونه پلیر های جدید رو بندازه جلوی همدیگه. میری توی بازی میبینی 3 نفر تو یه تیم لول 5 ـن بعد تیم حریفشون همه لول بالای 100 دارن. توی Ranked هم کم و بیش همین افتضاحه. میری داخل بازی تیمت همه Solo queue ـن و دو نفر توی تیمت کلا رنک ندارن ولی تیم حریف کلن لول بالا هستن. برداشتن مپ و گیم مود از تنظیمات بازی هم که هیچ غلطی نمیکنه.

کسی مشکلی با خرید credit داشته اینجا؟!
کردیتی که خریدم رو بعد یه روز هتوز به بازی انتقال داده نشده دیروز هم یه تیکت ثبت کردم ولی بعد این که یه پیام دادن برای این که کیستون رو بررسی میکنم دیگه اتفاقی نیفتاده کسی نمیده چقدر طول میکشه این بررسی ها؟!:|

اینم بگم یک اتفاق خیلی مزخرفی که تو رینبو میافته اینه، که تا یک بنده خدایی چند دست پشت هم خوب بازی میکنه، سریع 200-300 نفر براش اینوایت میدن که فقط بیان رنک بشن باهاش، |: تو بازی خودشون هیچ غلطی نمیکنن، بعد مثلا اون کسی که چند دست خوب بازی کرده یک یا دو دست خراب کنه همه بهش گیر میدن! و خرابش میکنن ! بابا بازی تیمی هست، تو غلط میکنی اول کار تو یک ثانیه میمیری انتظار داری اون بدبخت مثلا یک به 3- یا 2 به پنج بگیره |: کلا توضیه میکنم هیچ وقت تو این بازی خوب بازی نکنید، کلا میانه رو باشید، چون بقیه اعضای تیم فکر میکنن شما خوب بازی میکنی خودشون رو خواب میبره، و کلا راند ها رو به پست ترین شکل ممکن میبازید در اخر سر هم همه عین قاتل به شما نگاه میکنن! اینم بگم این جماعت فقط ایرانی ها نیستن بنده تو همه جا دیدم این رفتار ها رو! |:

این اتفاقو زیاد دیدم ...موافقم، اکثر کسایی ام که از این رفتارا نشون میدن کم سن و سال ان
یارو رینبو سیکس رو نمیتونه انگلیسیشو از حفظ درست بنویسه بعد اینکه اولین نفر میمیره میاد به بقیه گیر میده اینکارو کن اون کارو کن... حالا رنک خودش چیه؟ برنز :|

این سیستم هم یک خوبی هایی داره ولی بدهاش خیلی بیشتره، اول این دیگه الان هیچ گونه دست رسی به اطلاعات رنک های دیگران نداری تا موقعه استارت بازی، دومیش اینه دیگه 50 درصد مواقعه برید تو بازی احتمال داره با یک کلن در بیفتید، چون عموما الان دیگه 50 درصد بازی ها تیم مقابل با کلن میفته بعدم یارای خودی رو میبنی Level 23x_x Level 45:)) جالبه مسابقه اولی هم باختید سریع leave میدن:| بهترین خوبیش هم اینه دیگه شما گفتید، یعنی دیگه واسه رنک پیدا کردن لازم نیست موقعه سرچ چایی بخوریم، یا بریم حمام :d یا کلا کتاب بخونیم:-w

در مورد لفت دادن ها بشخصه کم یادم میاد بازی انجام داده باشم کسی لفت نخورده باشه، بوده ولی تعداد انگشت های دست:tearsofjoy: در مورد الفا پک هم خوبه ولی قبلش باید مشکلات جدی بازی رو بر طرف کنن، واقعا این چیزا دیگه الان بعد این همه مهم نیست:D

آخرین ویرایش:
کسی مشکلی با خرید credit داشته اینجا؟!
کردیتی که خریدم رو بعد یه روز هتوز به بازی انتقال داده نشده دیروز هم یه تیکت ثبت کردم ولی بعد این که یه پیام دادن برای این که کیستون رو بررسی میکنم دیگه اتفاقی نیفتاده کسی نمیده چقدر طول میکشه این بررسی ها؟!:|
کردیت آنی باید ثبت بشه.حتی وقتی بازی اجرا هست از تو استور خرید کنی درجا ثبت میشه.با پشتیبانی تماس بگیر کارت رو راه میندازن

• Like
Reactions: Dav1d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or