Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
چه خبره این UBIخیلی جوگیر شده فکر کرده همه درحد pro لیگ بازی میکنن.مپ Yacht یکی از مزخرف ترین مپ هایی هست که تاریخ به خودش دیده ولی
خدایی اومدن محتوای بازی رو کم کردن با این حرکت.مپ برزیل به نظرم خیلی فان بود اینجوری بازی خیلی یک نواخت میشه که همین الانش بعد 2 سال کم کم داره یکنواخت میشه بجای اینکه بیاد تعداد مپ ها رو افرایش بده داره کمش میکنه.مپ ها رو با برچسب فری بودن قالب کرد بهمون حالا هر کاری دلاش بخواد انجام میده.

نمیدونم اینا خودشونو بازیشونو چی فرض کردن... شرکت های دیگه دارن تمام تلاششونو میکنن محتوای بازیشونو گسترش بدن تا تکراری نشه اما اینا میان حذف میکنن...
GG

خب اینجور که معلومه پرونده این بازیم بزودی بسته میشه!بعد سازنده بازی میاد قپی میاد که کاراکترا فلان تعداد قراره بشن و برنامه بلند مدت داریم و ...!سیزن 2 کلا با اپدیت هفته بعد 5 تا کاراکتر دادن(که 3 تا جدیدام مشخصه ایده هاشون ته کشیده عین همن) و وضعیت باگ و مشکلات هنوز هست اونوقت بجا اینکه کم کاری محتوا تو سیزنی که هیچی ندادنو جبران کنن بجاش کمم میکنن.
دقیقا بلایی که سر دویژن اوردن سر رنبو داره میاد.دویژنی که پتانسیل خیلی بالایی داشت اینقدر الکی بلا سرش اوردنبه یسال نکشید نابود شد حالام نوبت رنبویه.اینا از اول نمیدونستن دیتاسنتر ممکنه به مشکل بخوره؟الان یادشون افتاده؟از اخر این ماه کلی شوتر انلاین محور داره برای هر سبک و سلیقه ای میاد اخرش یکاری کنن اینم مثل بقیه بازیاشون افت پلیر پیدا کنه.

از دیشب که این خبر رو خوندم نمیدونم چرا اصلا علاقه ای به حروم کردن 15 گیگ واسه اپدیت هفته آینده ندارم درصورتی که تا قبل از خوندن این خبر هیجانم بالا بود و لحظه شماری میکردم برا شروع فصل جدید8-| مخصوصا اون تیکش که نوشته بود مپ جدید فقط توی کژال در دسترس هست کمرم رو شکست%-(من تنهام یا شما هم همین حس رو دارید؟:-< میخواستم بعد از ریلیز سیزن سوم مدت زمان زیادی رو صرف بازیش کنم ولی احساس میکنم دستنی2 رو بگیرم زمانم رو واس اون بزارم بهتره#-o

رسما یوبی سافت با این تغییر گور بازی رو کند! همین الانش با این تعداد مپ بازی به خاطر اینکه 6ماهه محتوای جدیدی نداشته واسه خیلیا یکنواخت شده حالا قراره تعداد مپا کاهشم پیدا کنه! شاید تا یکی دو هفته ی اولش چیزی نباشه ولی وقتی هرچی بگذره و مجبور باشید مدام یه سری مپ رو بازی کنید قطعا بازی تکراری میشه. منکه بعید نمیدونم یهو بیان چد وقت دیگه بعضی از اوپراتورا رو هم حذف کنن!
فک کنم کم کم باید بگردم دنبال یه جانشین برای این بازی :(

از دیشب که این خبر رو خوندم نمیدونم چرا اصلا علاقه ای به حروم کردن 15 گیگ واسه اپدیت هفته آینده ندارم درصورتی که تا قبل از خوندن این خبر هیجانم بالا بود و لحظه شماری میکردم برا شروع فصل جدید8-| مخصوصا اون تیکش که نوشته بود مپ جدید فقط توی کژال در دسترس هست کمرم رو شکست%-(من تنهام یا شما هم همین حس رو دارید؟:-< میخواستم بعد از ریلیز سیزن سوم مدت زمان زیادی رو صرف بازیش کنم ولی احساس میکنم دستنی2 رو بگیرم زمانم رو واس اون بزارم بهتره#-o
دقیقا شما یک نگاه به اوضاع کژوال بکنید همش مسخره بازی کشتن همدیگه لفت دادنهای هر راند کلا کژوال شبیه یه جوک برام واقعا چرا نقشه جدید بره تو کژوال؟یعنی این نقشه حرفه ای طراحی نشده؟یعنی این نقشه کلی باگ داره که میترسن بذارن توی رنک؟حداقل میتونستن برای تست کاربرا نقشه جدید رو یک هفته توی کژوال بذارن تا همه آشنا بشن بعد ببرن رنک نه اینکه همیشه توی کژوال باشه:|

جالبه یه سری از استریمر ها و یوتوبر های بزرگ و معروف این بازی مخصوصا اونایی که تو رویدادها توسط یوبی سافت دعوت میشن،چه تو ویدئو ها چه توییتر واکنششون زیاد منفی نبوده و یا حتی حمایت کردن :||
اما در عوضش پلیر های عادی شدیدا واکنش نشون دادن و کلی مسخره کردن ماجرا رو.
عصبانیت اکثرشون بخاطر اینه که یوبیسافت کاری رو انجام داده که کمیونیتی هیچ درخواستی براش نداشت،و همچنین نحوه ارتباط توسه دهنده ها با کمیونیتی رو زیر سوال بردن.
شخصا نگرانیم از این بابت بود که بخش بزرگی از کمیونیتی از این تصمیم حمایت کنن که خوشبختانه اصلا اینطور نیست.
بهرحال ما هم بهتره نگران نباشیم و با تجربه ای که از بازی کردن مپ های "رقابتی" بدست میاریم میتونیم در سطح بازیکنای "پرولیگ" رقابت کنیم :-bd:-bd:-bd=D>=D>

من که شب و روز بازی میکردم لان نزدیک به 3 هفته اس 2 ساعتم بازی نکردم و منتظر سیزن بعدی بود م که رنکها ریست شه ولی انگار باید فکر جایگزین بود برا بازی :D همین اواخر که وضعیت سرورهاش باز بهم ریخته بود و مینداخت بیرون از بازی و کلی اعصاب خوردیه دیگه حالا هم که قرار مپ حذف شه و مپ جدید توی کژوال میاد کم کم داره غزل خداحافظیو میخونه

پ ن : این 3 هفته که بازی نکردم اعصابم آروم شده و به زندگیم میرسم :D به شما هم پیشنهاد میشه یه مدت استراحت بدین به خودتون

• Like
Reactions: agent 360 and ps34
من که شب و روز بازی میکردم لان نزدیک به 3 هفته اس 2 ساعتم بازی نکردم و منتظر سیزن بعدی بود م که رنکها ریست شه ولی انگار باید فکر جایگزین بود برا بازی :D همین اواخر که وضعیت سرورهاش باز بهم ریخته بود و مینداخت بیرون از بازی و کلی اعصاب خوردیه دیگه حالا هم که قرار مپ حذف شه و مپ جدید توی کژوال میاد کم کم داره غزل خداحافظیو میخونه

پ ن : این 3 هفته که بازی نکردم اعصابم آروم شده و به زندگیم میرسم :D به شما هم پیشنهاد میشه یه مدت استراحت بدین به خودتون
منم 1 ماهی هست بازیش نکردم و تا هفته دیگه که اپدیت بیاد میرسه به 40 روز. کاری به مشکلات و سرور و... ندارم کلا احساس میکنم خیلی بازی تکراری و یکنواخت شده.البته جای تحسین داره بازی ای بتونه تا 1 سال و نیم سرگرم کننده باشه برام و بعد خسته بشم ازش.هر کاری هم که بگی کردم برام یکنواختی دربیاد مثل تعویض اپراتور و شیوه ی بازی در مرحله ها فایده ای نداشته.
امیدوارم بودم سیزن سوم باز بازی رو نو کنه برام اما حالا اومدم با این محدودیت مپ های رنک و همچنین مپ جدید و که مختص کژال میخوان بزارن فکر کنم بدتر یکنواخت شه.
ببینیم این 3تا اپراتور جدید چه تغییرات خاصی توی گیم پلی میدن و فقط امیدوارم محسوس باشه حسشون توی بازی وگرنه یهو دیدی بازی رو اصلا پاک کردم:-@:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or