Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
به نظرم با اين كاري كه كردن بازي يه زنده بودن و پويايي خاصي داره !
نكته خيلي مهمي هم كه از يوبي انتظار نمي رفت همين مورده كه ميشه حتي موارد پولي رو مجاني به دست اورد ! 4 تا خرت و پرت اسكين و اين ها كه به درد نميخورن !

من خودم گفتم بازي رو يه چندماه بازي مي كنم بعد مي فروشم اما الان مي بينم بازي به شدت پاداش دهنده است

آره، حرکت خوبی هست که نیومدن بازیکن هارو دو دسته کنن، اما یه مشکل کوچیک اون وسط موند، ای کاش Operator هارو با پول نمی شد زودتر باز کرد، یعنی کلا بیخیال Booster Pack ها می شدن.

آره، حرکت خوبی هست که نیومدن بازیکن هارو دو دسته کنن، اما یه مشکل کوچیک اون وسط موند، ای کاش Operator هارو با پول نمی شد زودتر باز کرد، یعنی کلا بیخیال Booster Pack ها می شدن.

فاصله زماني اپرتور ها خيليه ! RENOWN اش تا قبل اومدن جمع شده !
با پولي بودنش هم مشكل خاصي نيست. به نظرم بازي ،‌ بازي ايي نيست كه اگر يه كلاس نبود ديگه هيچ كلاس خوب ديگه ايي نباشه

بوستر پك چيه ؟

فاصله زماني اپرتور ها خيليه ! RENOWN اش تا قبل اومدن جمع شده !
با پولي بودنش هم مشكل خاصي نيست. به نظرم بازي ،‌ بازي ايي نيست كه اگر يه كلاس نبود ديگه هيچ كلاس خوب ديگه ايي نباشه

بوستر پك چيه ؟
آره جمع می شه برای کسی که بازی می کنه! 25000 تا برای اون ها می خواد که توی حداکثر 25 ساعت بازی کردن جمع می شه طی زمان نرمالی که خودشون دادن. منم مشکل ندارم، اما همین بهونه ای هست برای کسایی که یک مدت هست کلا به یوبی حساس شدن.
بوستر پک ها هم یا می تونین همون R6 Credit باشن که سریع همه اپرتورهارو بشه با پول باز کرد، یه سری هم که Renown بیشتری می دن.
اینا برای کسی که می خواد بازی کنه مشکلی نیست، اما برای بهونه گیری مورد خوبی هست:d

آره جمع می شه برای کسی که بازی می کنه! 25000 تا برای اون ها می خواد که توی حداکثر 25 ساعت بازی کردن جمع می شه طی زمان نرمالی که خودشون دادن. منم مشکل ندارم، اما همین بهونه ای هست برای کسایی که یک مدت هست کلا به یوبی حساس شدن.
بوستر پک ها هم یا می تونین همون R6 Credit باشن که سریع همه اپرتورهارو بشه با پول باز کرد، یه سری هم که Renown بیشتری می دن.
اینا برای کسی که می خواد بازی کنه مشکلی نیست، اما برای بهونه گیری مورد خوبی هست:d

اين مقدار چيز خاصي نيست ! من خودم توي زمان بتا به جز يك كلاس بقيه كلاس هارو باز كرده بودم و اين يعني نهايتاً 30 ساعت بازي
فقط شايد مقدار RENOWN هارو بيارن پايين !

بوتسر پك همون R6 CREDIT پوليه ؟

اين مقدار چيز خاصي نيست ! من خودم توي زمان بتا به جز يك كلاس بقيه كلاس هارو باز كرده بودم و اين يعني نهايتاً 30 ساعت بازي
فقط شايد مقدار RENOWN هارو بيارن پايين !

بوتسر پك همون R6 CREDIT پوليه ؟

آره هموناست که می شه باهاش یا مستقیم آنلاک کرد، یا افزایش درصد Renown گرفت.

R6S-1.jpg

R6S-2.jpg

واقعاً هر دفعه به اين عكس ها نگاه مي كنم تعجب مي كنم كه همچين كاري از ناشري مثل يوبي بعيد بود !
عملاً با 60 دلار شما ميتونيد بازي ايي رو كه نسخه گلد اديشن اش 90 دلاره با سيزن پس رو خريده باشيد !
تمامي ايتم ها ( به جز چند مدل اسكين اسلحه كم ارزش ) با بازي كردن باز ميشه و نيازي نيست براي ايتم هاي پولي چيزي پرداخت كرد

مپ ها كه مجانيه ! 4 تا تيم CTU جديد كه اولين شون كاناداست هم مجاني اند ! اگر اسلحه هاي جديد هم به بقيه تيم ها اضافه بشه كه نوي علي نور ميشه
تيم هاي بعدي كه يكي شون از US و بعدي برزيل و اخري ژاپن !

حالاهر كسي هم نخواست ميتونه بره بخره ولي به صورت مجاني ميشه همه چي رو باز كرد !
با اين كه مردد بودم در خريد ولي بعد ديدن چنين چيزي گفتم نه ديگه حتماً بايد خريد ! فقط مرده شور برده با اين كه گلد شده ليك نشده هنوز :| حدود 3 هفته ديگه هم به انتشارش مونده :((:((:((

من که بتا رو با دوستان زدم بسی حال داد چندتا رفیق امریکایی هم پیدا کردیم ایشالا اقا بطلبه میریم اونجا پیششون شام دعوت کردن زشته نریم .راجب بازی کلیت بازی خوبیه ولی قطعا مشکل سرور پیدا میکنه تا بخوان درستش کنن شصتا اپدیت میدن بازیای یوبی همیشه مشکل داشتن اون assassin unity که شاهکارشون بود ولی اگه تیم پلیسی ایرانی با رهبری مهدی فخیم زاده رو مجانی بدن من میخرم ولی واقعا این بازی با دوستان خیلی کیف میده البته ادم بود یهو اول بازی کل خشابو خالی میکرد رو یار خودی ادم کرکی هم بود ولی خب درکل سروراش خوب باشه اون گروه اضاف کنن میخرم

يه نكته ايي كه چند روز پيش توي فروم هاي اصلي بازي ديدم اين بود كه يكي از يوزر ها درخواست تيم CTU ايران رو كرده بود :|
يعني من به اين حالت در اومدم « :| »
يه كاري نكنيد كه خارجي ها فحش مون بدن :|

واقعاً هر دفعه به اين عكس ها نگاه مي كنم تعجب مي كنم كه همچين كاري از ناشري مثل يوبي بعيد بود !
عملاً با 60 دلار شما ميتونيد بازي ايي رو كه نسخه گلد اديشن اش 90 دلاره با سيزن پس رو خريده باشيد !
تمامي ايتم ها ( به جز چند مدل اسكين اسلحه كم ارزش ) با بازي كردن باز ميشه و نيازي نيست براي ايتم هاي پولي چيزي پرداخت كرد

مپ ها كه مجانيه ! 4 تا تيم CTU جديد كه اولين شون كاناداست هم مجاني اند ! اگر اسلحه هاي جديد هم به بقيه تيم ها اضافه بشه كه نوي علي نور ميشه
تيم هاي بعدي كه يكي شون از US و بعدي برزيل و اخري ژاپن !

حالاهر كسي هم نخواست ميتونه بره بخره ولي به صورت مجاني ميشه همه چي رو باز كرد !
با اين كه مردد بودم در خريد ولي بعد ديدن چنين چيزي گفتم نه ديگه حتماً بايد خريد ! فقط مرده شور برده با اين كه گلد شده ليك نشده هنوز :| حدود 3 هفته ديگه هم به انتشارش مونده :((:((:((
من این تیکه حرفتو نفهمیدم

من این تیکه حرفتو نفهمیدم

ببين عكس ها و اطلاعات بالاتر رو كه بخوني بهتر متوجه ميشي

اما در كل ! بازي 4 تا DLC داره با 4 تا نقشه و 8 تا كلاس جديد ! ميتوني اين هارو پول واقعي بدي بخري يا نه پول واقعي ندي و به جاش بازي كني و پول توي بازي رو به دست بياري و اينهارو بخري !

يعني يه جورايي مجاني پات مي افته !

حيف شد اين عكس رو نديده بودم !
اطلاعات پاياني بتا !

جالبه كه كلاس و اسلحه محبوب ام يعني FUZE و AK-12 هر دو اول اند :d هر سه كلاس اول نيرو هاي دفاعي هم محبوب ترين كلاس هام بودن :d
البته انتظار ميره AK-12 يه نرف حسابي بذارن براش :| چون لگد كمي نسبت به RoF اش داشت.

R6_Beta_Infographic_V2_225087.jpg

ببين عكس ها و اطلاعات بالاتر رو كه بخوني بهتر متوجه ميشي

اما در كل ! بازي 4 تا DLC داره با 4 تا نقشه و 8 تا كلاس جديد ! ميتوني اين هارو پول واقعي بدي بخري يا نه پول واقعي ندي و به جاش بازي كني و پول توي بازي رو به دست بياري و اينهارو بخري !

يعني يه جورايي مجاني پات مي افته !

حيف شد اين عكس رو نديده بودم !
اطلاعات پاياني بتا !

جالبه كه كلاس و اسلحه محبوب ام يعني FUZE و AK-12 هر دو اول اند :d هر سه كلاس اول نيرو هاي دفاعي هم محبوب ترين كلاس هام بودن :d
البته انتظار ميره AK-12 يه نرف حسابي بذارن براش :| چون لگد كمي نسبت به RoF اش داشت.

اونارو فهمیدم ولی نفهمیدم منظورت اینه که از پولی که در میاد هم میشه DLC هار گرفت؟
ای جان شات گان یعنی اگه شات گانش خوش دست باشه خوراکه خودمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or