Multi Platform Rainbow Six Siege

سازنده
Ubisoft Montreal
تاریخ انتشار
December 2015
ناشر
Ubisoft
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S

dpaz_980_tom_clancys_rainbow_six_siege_banner.jpg
نام بازی: Rainbow 6 Siege
سازنده و ناشر: Ubisoft

سبک: FPS, Tactical Shooter
پلتفرم: PC, PS4, Xbox One
تاریخ عرضه: 1 دسامبر 2015 ( 10 آذر 1394 )

Rainbow 6 Siege یا به طور مختصر R6S، یک اثر اول‌شخص تاکتیکی تمام آنلاین است که در آن، بازیکنان به رقابت سر اهداف مختلف (همچون Secure-bomb-hostage) می‌پردازند. در حالت کلی، سه مد که برابر با Casual, Ranked, Terrorist Hunt است، در این عنوان وجود دارد. در حالت «کژوال» بازیکنان به سادگی بدون دغدغه جا به جا شدن رنک خود به تجربه حالت‌های مختلف می‌انجامند اما تجربه اصلی بازی، مربوط به بخش Ranked Match می‌شود که پس از انجام 10 مچ رنک خود را دریافت کرده و قابلیت تغییر آن به واسطه بازی کردن به دست می‌آورید.
سیستم پشتیبانی از «سیج» به صورت سالانه بوده و هر سال شامل چهار فصلِ سه ماهه می‌شود. در آغار هر فصل به طور معمول 2 اپراتور و یک نقشه جدید، به همراه تعداد زیادی تغییرات به بازی وارد می‌شود. لاذم به ذکر است که برای خرید اپراتورها نیاز به خرید «سیزن پس» یا پرداخت پول واقعی ندارید و می‌توانید از طریق بازی کردن آن‌ها را به دست بیاورید.

136277

xdklwczod9h21.png

game modes.jpg

MAPS.png

وضعیت فعلی بازی: سال 5 فصل 1

OPERATION VOID EDGE

136278

سوال: سیستم آپدیت در سیج چطوریه؟
پاسخ: پشتیبانی از سیج به صورت سالانه است. هر سال 4 فصل دارد که در هر فصل به طور میانگین 3 آپدیت عرضه می‌شود تا تغییرات وعده داده شده اعمال شود. این تغییرات ممکن است شامل اُپریتور و نقشه و باف و نرف های جدید باشد و یا حل کردن مشکلات تکنیکی و سرورهای بازی که خود یوبیسافت درصورت تغییر روند برنامه عادیش اون ها رو به طور رسمی اعلام میکنه.
سوال: آیا بازی Pay 2 Win ـه؟
پاسخ: خیر :D
سوال: آیا مپ های حذف شده هرگز برنمی گردن؟
پاسخ: بعضی از مپ ها فقط توی حالت Custom Match قابل بازی خواهند بود اما به مرور زمان به کژوال و رنک بر میگردند.

سوال: اگه این بازی رو نسخه معمولیش رو بخریم به تجربمون از بازی اسیب میزنه یا خیر؟ و اینکه محتوای اضافه مثل اپراتور ها رو با حدود چند ساعت بازی میشه به دست اورد؟

پاسخ: خیر نسخه عادی هیچ آسیبی به بازی نمیرسونه چون بازی تحت هیچ عنوان P2W نیست و اخیرا هم ویژگی به بازی اضافه شده که حتی اگه نسخه عادی رو تهیه کنید و به اصطلاح تازه وارد باشید، تمامی اپراتور های پایه بازی ( که از روز اول در بازی وجود داشتن ) به همراه اتچمنت هاشون براتون به صورت مجانی باز هستند.
هر اپراتور مربوط به فصل ها هم حدود 20 الی 25 ساعت طول میکشه تا باز بشه.

سوال: به علت وجود تعداد زیاد نقشه در بازی جایگاه هَچ ها و راه های ورودی و ... را نمی شناسم، راه حلی برای یادگیری سریع نقاط مختلف هر نقشه وجود دارد؟

پاسخ: با مراجعه به وبسایت ذیل می توانید اطلاعات مربوط به هرنقشه را مطالعه کرده و یادبگیرید.
www.r6maps.com

با تشکر از کاربر @Soroush_shz بابت معرفی این وبسایت کاربردی.

سوال: روشی برای بازی کردن با همه اپراتورا قبل از این که بخریمشون وجود داره؟
پاسخ: دوستان یه روش هست که تو پی سی جواب میده واسه تست کردن اپراتور های 25k ای قبل از اینکه بخرینش.
تو پی سی که میتونی یوپلی رو ببری رو حالت آفلاین مود و بازی رو اجرا کنی! همه اپراتورا تو حالت آفلاین بازه! میتونید واسه هر اپراتوری که میخواید اتچمنت بذارید و برید کاستوم رو در و دیوار تست کنید ببینید خوشتون میاد یا نه! رو دوستان نسخه استیمم جواب داده این روش! فقط تنها مودی که میشه رفت کاستومه! تو حالت آفلاین تروریست هانتم نمیتونید برید! ولی بازم واسه تست کردن گان ها و قابلیت هاشون خیلی خوبه و باعث میشه الکی 25 هزار تا واسه اپراتوری که شاید خوشتون نیاد هزینه نکنید!
دوستان کنسولیم سر در نمیارم ببینن میتونن تو حالت آفلاین بازی رو اجرا کنن؟ مثلا اینترنتو قطع کنن بازی اجرا میشه؟ یا روش های دیگه ... خلاصه تو حالت آفلاین همه اپراتورا بازه و میتونید قبل خرید تستش کنین!
با تشکر از @Soroush_shz

با تشکر از اسماعیل عزیز بابت همکاری در ساخت پست اول

آخرین ویرایش:
داداش با اين كه اصلا" از كاري كه كردي دفاع نمي كنم اما خوب كاريشون كردي :d
نميدونم يا دست هاي قبلي باهاشون همكاري نداشتي يا ديدن پينگ ات بالاست كشتن ات :| كه در هر صورت كار اشتباهيه
ولي خوب كاريشون كردي :d فقط وقتي اون نفر افتاده بود رو زمين بايد مي رفتي T-BAG اش مي كردي تا رسماً حال اش گرفته بشه :d

اون وقت راند چهارم رو چه كردي ؟:d رفتي بيرون ؟

واقعا" اين جور مواقع حتي اگر يك سري يكي رو نميخوان VOTE بدن يارو كيك شه نه بكشنش :|

امروز بتا تموم ميشه :((:((:((
يوبي جان خودت بيا و تمديد كن :d
ياد شعر پايان اردو ها افتادم كه تو راه بوديم خوش بوديم و از اين حرفا :d
نه آقا همکاری چیه :d من سرچ کردم خوردم به اینا... تازه راند اول بود همین که شروع شد زدن کشتن :| بعد هم راند دوم... کرم داشتن همکاری چیه... مگه ندیدی توی راند دوم گذاشتم که داشتن T-bag میرفتن ؟
همون موقع back دادم که ببازن یه راند رو :d

نه آقا همکاری چیه :d من سرچ کردم خوردم به اینا... تازه راند اول بود همین که شروع شد زدن کشتن :| بعد هم راند دوم... کرم داشتن همکاری چیه... مگه ندیدی توی راند دوم گذاشتم که داشتن T-bag میرفتن ؟
همون موقع back دادم که ببازن یه راند رو :d

خوب مرض داشتن ديگه :| نه فيلم ات تيك تيك شد نديدم :|

Rainbow Six Siege - PC Beta Screenshots

Rainbow Six Siege - PC Beta Screenshots

شات از کرکتر هایی که آنلاک کردم

آسمان شب و ماه رو واقعا زیبا طراحی کردند

و برای دومین بار باگ مسخره فرو رفتن در زمین اونم تو راند آخر
22.gif

بتا قرار بود دیروز 4 اکتبر تموم بشه اما امروز هنوز بتا اوکیه
117.gif

خوب بتا تموم شد ! بتاي خيلي عالي ايي بود ! گفته ميشه كه يه open beta هم در كار خواهد بود :d ايني كه الان داشتيم CLOSE بود :d

يه چيزي رو در گفته هاي قبليم تصحيح كنم ! كلاس هايي كه الان باز كرديم در روز لانچ باز نخواهند بود من يه چيزي رو اشتباهي خونده بودم !

اما نكته اصلي اينه كه اين بازي خوراك بازي كردن با دوستانه ! درسته مثلا" بتل رو هم ميشه با دوستان بازي كرد ولي چون بتل وسعت بيشتري داره كار تيمي درش محدوده ولي در RS برعكس چون تيم كوچيكه و خبردادن در مورد جاي ديگران خيلي مهمه كار تيمي هم به شدت نياز ميشه و اينطوري خيلي بيشتر بايد با دوستان در ارتباط باشي !

مثلا" با سعيد يا اصلان كه بازي مي كرديم خيلي عالي بود و لحظات خوب و FUN زيادي داشتيم !
بازي خيلي خوبيه اما فكر مي كنم LACK OF CONTENT داره و 60 دلار نمي ارزه !

يه ويدئو جديد از IGN ديدم يه سري تغييرات توي بازي صورت گرفته :|

متاسفانه لوگوي تمامي كلاس ها و همه ابزارها رو عوض كردن :| الان لوگوي FUZE يا SMOKE اونقدر زشت شده كه حد نداره :|

اسلحه ها و ابزارها هم به جاي عكس مستقيم خودشون يه تصوير سياه و سفيد نقاشي شده دارن كه اون حس اولي رو به ادم نميده
كلاس هاي بازي ها چندتا ديگه رو نشون دادن و همون به ازاي هر كشور 4 تا كلاس هست

ما كه رفتيم براي خريد فيزيكي ولي فكر كنم يه سيزن پس هم بايد براي بازي گرفت :|

خوب يه سري اطلاعات ديگه هم به دست اوردم

يكي در اومده بود گفته بود كه بازي 5 تا مپ داره كه Community خود UBI جوش اورد گفت كه كي گفته اين حرف رو ؟! بازي 11 تا مپ داره كه خداييش من يه سري هاش رو ديدم درسته كه پهناور نيست ولي مساحت و زير بناي زيادي داره نقشه
مدهاي متفاوت و جديدي هم براي CO-OP هم براي مولتي اصلي هست

در مورد SEASON PASS هم توي يه سايت خرده فروش الماني گفته بودن كه 8 تا OPERATOR يا كلاس جديد اضافه مي كنه به علاوه يه سري اسكين به علاوه يه درصدي بيشتر RENOWN و XP ولي هنوز مشخص نشده دقيقاً چي اند چون اين ها 30 دلار نمي ارزه !
تا جايي هم كه گفته شده مپ هاي بعدي بازي كه ميان مجاني هستن

ادم ميره فروم بازي كاملاً دو قطبي ميشه كه بازي رو بخره يا نه :|:|:|

میبینم که همون روز اول (به لطف پول) بعضی ها تا دندان مسلح و لول تا آخر بالا میان از رومون رد میشن

چطور ؟
اتفاقا گفتن پول واقعي تاثير خاص و زيادي نداره
در ضمن از جمله بازي هايي كه پول توش تاثير زيادي نداره همينه :|
من كه بتارو بازي كردم ديدم يارو ميتونه با كم طرفدارترين كلاس بقيه رو بتركونه

خودم تا اواخر بتا هيچ چيز خاصي رو اسلحه باز نكرده بودم ! LEVEL هم ان چنان تاثيري نداره در واقع توي بتا كه LEVEL مسخره ترين چيز بود چون شما RENOWN مي گرفتي و ايتم و كلاس باز مي كردي و بحث سطح اصلاً يه چيز اضافه بود

چه خود من چه اصلان مي تونستيم با گروه بدون كلاس يعني سرباز ساده RECRUIT بريم تو بازي و راحت ملت رو بكشيم

بازی Gold شده و آماده برای عرضه توی 1 Dec. همچنان هم ما منتظر اطلاعات از Season Pass بازی :d

چقدر زود گلد شده :|
خوب زودتر عرضه كنن :d

من يه سري اطلاعات توي يه سايت خرده فروش الماني ديدم و نميدونم تا چه حد معتبره ! يكي توي فروم هاي يوبي گذاشته بود

8 تا OPERATOR يا كلاس ديگه اضافه مي كنن ( كه حدس من اضافه شدن لهستان و احتمالاً چين يا ژاپن يا كره باشه ! )
5% RENOWN اضافه براي هر مچ
چند درصد هم XP اضافه
اسكين هاي ديگه و فكر كنم تفنگ هاي رنگ طلايي

البته معلوم نيست هنوز چي ميدن ولي اونا اينو گفته بودن

چقدر زود گلد شده :|
خوب زودتر عرضه كنن :d

من يه سري اطلاعات توي يه سايت خرده فروش الماني ديدم و نميدونم تا چه حد معتبره ! يكي توي فروم هاي يوبي گذاشته بود

8 تا OPERATOR يا كلاس ديگه اضافه مي كنن ( كه حدس من اضافه شدن لهستان و احتمالاً چين يا ژاپن يا كره باشه ! )
5% RENOWN اضافه براي هر مچ
چند درصد هم XP اضافه
اسكين هاي ديگه و فكر كنم تفنگ هاي رنگ طلايي

البته معلوم نيست هنوز چي ميدن ولي اونا اينو گفته بودن

توی مصاحبه اخیری که با یکی از Streamer ها داشته یکی از سازنده هاش، از نوع صحبت هاش می خورد که قضیه Operator جدید در کار باشه! اما مشکل اینه که چطوری می خوان بالانس رو رعایت کنن این ها! حتی وقتی ازشون پرسیده شد که خوب چرا اومدین شخصیت هارو مثل هیرو های Dota و غیره گذاشتین که از قبل معلوم هست چه خصوصیاتی دارن و نذاشتین که پلیر ها خودشون تفنگ ها و غیره رو مشخص کنن، گفتن که اونجوری بالانس بازی بهم می خورد، اما اگه حالا بخوان Operator جدید بدن یعنی بالانس بهم نمی خوره؟! طرف می گفت الان شما هرچی که انتخاب کنی یکی هست که بخواد مقابلش خوب ایستادگی کنه یا به نوعی کانترش باشه، اما وقتی Operator جدید بیاد و فقط برای Season Pass دارها، بازم این تعادل برقرار هست؟!!

توی مصاحبه اخیری که با یکی از Streamer ها داشته یکی از سازنده هاش، از نوع صحبت هاش می خورد که قضیه Operator جدید در کار باشه! اما مشکل اینه که چطوری می خوان بالانس رو رعایت کنن این ها! حتی وقتی ازشون پرسیده شد که خوب چرا اومدین شخصیت هارو مثل هیرو های Dota و غیره گذاشتین که از قبل معلوم هست چه خصوصیاتی دارن و نذاشتین که پلیر ها خودشون تفنگ ها و غیره رو مشخص کنن، گفتن که اونجوری بالانس بازی بهم می خورد، اما اگه حالا بخوان Operator جدید بدن یعنی بالانس بهم نمی خوره؟! طرف می گفت الان شما هرچی که انتخاب کنی یکی هست که بخواد مقابلش خوب ایستادگی کنه یا به نوعی کانترش باشه، اما وقتی Operator جدید بیاد و فقط برای Season Pass دارها، بازم این تعادل برقرار هست؟!!

اره من خودم هم به اين موضوع فكر كردم كه يه سري كلاس ها براي ديگران نيست :|
توي TLOU هم همچين قضيه ايي داشتيم كه ND مي اومد DLC ميداد و اسلحه ها و پرك هاي جديد ، بعد براي اين كه بالانس DLCدارها و ندارها بهم نخوره يه سري كلاس پيش فرض با متعلقات ثابت مي ذاشت تا هر كي DLC نداره دست كم بتونه از اون ها استفاده كنه
اين كار خيلي عالي ايي بود ! اينجا هم اگر اسلحه جديد اضافه كنن مي تونن كاري كنن كه شاخه سرباز يا RECRUIT اسلحه رو بردار ولي كلاسي نيست !
اومدن كلاس هاي جديدتر كه قطعي بود !!!

اتفاقاً بعضي كلاس ها كانتر ندارن ! مثلاً PULSE رو چه جوري بايد كانت كرد يا SMOKE رو ؟ يه كلاس ديگه هست كه ميتونه EMP پرت كنه ولي نميدونم مهاجمه يا مدافع و نميدونم روي اين ها اثري هم داره يا نه !

اين كه اسلحه هاي هر كلاس مختص خودشه و نميشه چيز ديگه برداشت كه كاملاً درسته ! و گرنه هر كسي ميتونست هيولا بسازه :|
الان كسي كه THERMITE بر ميداره ميدونه دوتا انتخاب داره ! نميتونه بره FMG برداره با RoF فضايي !

چند روز پيش اخبار سري R6 رو از 2011 و 12 تا به امروز چك كردم !
واقعاً خدا ميدونه كه چي شد و اون ساخته هاي پاتريوت رو ريختن دور و يهو كامل رفتن سراغ اين و خصوصاً ساخته سينگل رو بيخيال شدن ولي حدس اصلي من اينه كه به خاطر تغيير نسل كنسول ها بود :|

يعني خبرهاي بازي رو با الن مقايسه كنيد متوجه كلي تناقض مي شيد و البته اين كه يه جورايي بوي نبود سينگل مي اومد چون كاملاً دو پهلو حرف مي زدن !

چند روز پيش اخبار سري R6 رو از 2011 و 12 تا به امروز چك كردم !
واقعاً خدا ميدونه كه چي شد و اون ساخته هاي پاتريوت رو ريختن دور و يهو كامل رفتن سراغ اين و خصوصاً ساخته سينگل رو بيخيال شدن ولي حدس اصلي من اينه كه به خاطر تغيير نسل كنسول ها بود :|

يعني خبرهاي بازي رو با الن مقايسه كنيد متوجه كلي تناقض مي شيد و البته اين كه يه جورايي بوي نبود سينگل مي اومد چون كاملاً دو پهلو حرف مي زدن !
بازی بیش از حد تخیلی شده خصوصآ تو تریلر آخر از نظر سلاح
همین طور تو تریلرهای اول بازی حول گروگانگیری بود که الان دیگه تو تریلرها من ندیدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or