Don't spook the dragon miesam jaan.:dاما در کل این بازی بهترین گرافیک بشه!؟
Don't spook the dragon miesam jaan.:dاما در کل این بازی بهترین گرافیک بشه!؟
به من که حس اونو میده :d.کجاش رنگ بندیش یه جوریه؟ Borderland رنگبندیش خداش با این فرق دراه !
تازه کجاش رو دیدی؟ نه خداوکیلی BF3 که هیچی نداشت، اصلا بحثی درش نیست.میگم میثم بشین rage را هم تحقیر کن ببینم ما که عادت کردیم :biggrin1: تو که استاد این کارهایی ! mw2 را که داغون کردی ! crysis2 هم را که داغون کردی ! BFT3 را همه کف کردن تو باز هیچ چیز خاصی درش ندیدی ! الانم RAGE روش :biggrin1:
:d.Don't spook the dragon miesam jaan.:d
ترنسليشن::biggrin1::d.
من منظورت رو نگرفتم .
فرخ با این عمرا به هیچ جا نمیرسی ! :d گرافیک بصری افتضاحه که :d:d
I said don't declare war on me , but you have chosen the wrong way :d
اهان شروع شد ! الان داری به قولی که داده بودی عمل میکنی :d
خب یکم وایسا منم دارم برات
الآن واقعا چه چیز خاصی تو این تریلر مشاهده نمودی شما ؟ :d بگو شاید نظرمون عوض شد ! آخه من چیز خاصی ندیدم :d
اگه بازیش بد باشه، من کارمک رو هم میکوبم!!! :d.ترنسليشن::biggrin1:
با دمه شير( استاد كارمك) بازي نكن ميثم جاان.:d
کدوم زرد میتونی چند تا زرد نشون بدی به من ؟ خب تو محیطهای کویر مانند حال هوا همیشه حالت زرد رنگ داره برای خودش نمیتونن که از صورتی استفاده کنن ولی چندتا لوکیشن تو بخش pc گذاشته بودم خودم از گیم پلی بازی کپچر کردم اتفاقا اشاره به گرافیک بصری هم میکنه ! ینجا تو رنگ زرد میبینی ؟هرچند از رنگ زرد که توش به شکل غیر قابل باوری به کار رفته خوشم نمیاد این هم دیگه مشکل من نیست مشکل چشم عزیز که به رنگ زرد حساسیت داره!!!.
The Visuals : Holy crap, this game is gorgeous. As soon as we started exploring the Wasteland, the blue of the sky, the detail in the rock walls and the animations for the characters just popped. The lip syncing seemed spot-on, and the environments seemed varied. Oh, and the explosions? So good looking
What I learned from all of this is that RAGE is extremely gorgeous. I mean, the environments, the environmental effects, the sky, the large open environments all look stellar. Totally jaw-dropping
نه خب میگم، من شاید نتونم بازی کنم، وگرنه مشکلی به بازی نمیشه گرفت.کدوم زرد میتونی چند تا زرد نشون بدی به من ؟ خب تو محیطهای کویر مانند حال هوا همیشه حالت زرد رنگ داره برای خودش نمیتونن که از صورتی استفاده کنن :biggrin1: ولی چندتا لوکیشن تو بخش pc گذاشته بودم خودم از گیم پلی بازی کپچر کردم اتفاقا اشاره به گرافیک بصری هم میکنه !:biggrin1: ینجا تو رنگ زرد میبینی ؟
یه سوال دارم؛ اصولا تو از چیزی خوشت میاد؟:d اینو اول بگو تا تکلیف من با تو روشن بشه:d!به من که حس اونو میده :d.
تازه کجاش رو دیدی؟ نه خداوکیلی BF3 که هیچی نداشت، اصلا بحثی درش نیست.
خدایی من جرات کل انداختن با کارمک رو ندارم .
ولی جدا به نظرم
:d.
من منظورت رو نگرفتم .
خودمم بعضی وقت ها شک میکنم :-؟، مثلا مکس پین از نمونه بازی هایی که من میپرستمش.یه سوال دارم؛ اصولا تو از چیزی خوشت میاد؟:d اینو اول بگو تا تکلیف من با تو روشن بشه:d!
یه بازی دیگه هم بود too human همچین چیزی بود اسمش، اونم ساختش خیلی طول کشیده بود دست هر ناشری هم بگی افتاده بود.به نظرم همین که ساخت این بازی 15 سال!! طول کشیده باید منتظر یه شاهکار به تمام معنا باشیم