جو سازی نکن :d
برو Story Trailer برادر چوات رو با این مقایسه کن ! معلوم میزنه زیر دلت !:d
خیلی کم رنگ و تک رنگ و ... کار شده. این چیزا برام اهمیت داره.
خلاصه فرخف امیدوار باش که بعد از عرضه ش نگیم " آه Borderlands کجائی که یادت بخیر" .
خودت جو سازی میکنی به من میگی جو سازی میکنم ؟:d
من فقط تو کف اینم چرا نظرات ملت بازیسنتر با کل دنیا فرق داره ؟
شما باید هر بازی را با بازی جواد جونت مقایسه کنی ؟ اگرم مقایسه میکنی کلمات افتضاح و ....به کار نبر که دل ادم کباب میشه .
اگه فرصت کردم حتما نشون میدم تو این تریلر به کدوم جزئیات اشاره شده و همچنین با دیدن این تریلر انیمیشنهای بازی بیشتر از هرچیز ادم را مجذوب خودش میکنه .
این نظرات شیرینتر از عسل را برای CRYSIS 2 هم داشتی
عزیزم .
موافقم !تنها چیزی که تو این بازی منو نگران میکنه AI تو بازی هست . بازی حالت SANDBOX داره و دشمنها از هر طریقی میتونن بهت حمله کنن ولی دشمنها عکس العمل جالب توجه به کاری که شما انجام میدید را ندارند. خیلی هم اسون کشته میشن شاید با یک تیر ! ولی انیمیشنهاشون فوق العادست ! مخصوصا وقتی بهشون تیر میزنین انمیشنهاس فوق العادی ای از خودشون نشون میدن یا مثلا وقتی میخوان پشت دیوار مخفی بشن واقعا قابل توجه .
امیدوارم تو این وقت باقی مونده id حتما یه فکری به حال این قضیه بکنه این چیزی که گفتم چندتا از سایتها هم اشاره کردند .
پ.ن : گرافیک Crysis 2 بهتره فرخ :d
میگم میثم بشین rage را هم تحقیر کن ببینم ما که عادت کردیم تو که استاد این کارهایی ! mw2 را که داغون کردی ! crysis2 هم را که داغون کردی ! BFT3 را همه کف کردن تو باز هیچ چیز خاصی درش ندیدی ! الانم RAGE روشاما در کل این بازی بهترین گرافیک بشه!؟