Rage | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از میانگین امتیازات Rage

• مجموع رای دهنده‌ها
    94
تریلر بازی رو دیدم اون همه از گرافیکش تعریف می کردن این بود:-/
یه شباهت هایی هم داره به Bullet Storm.
ار تریلر فقط میشه گرافیک بصری یه بازی رو حدس زد اونم نه تازه مطمئن بود.
این بازی هم به نظرم تو بخش بصری خیلی مانور نداره بیشتر تو بخش تکنیکی خوش درخشیده، این همه جزئیات با 60 فریم در ثانیه یه شاهکاره به نظرم.

کلا گند زد به COD اگر نسخه ی نهایی چیزی باشه که انتظارش رو دارم. چون این COD و طرفداراش فقط به همین 60 فریم مینازیدن!

من همیشه میگم باید بخش های بازی با هم توازن داشته باشند، مثلا بخش بصری بازی عالی نباشه، بخش تکنیکی گند زده باشه اینقدر تو تاپیک C2 گفتم، نگفتم؟ :d.
من نوشته هام هیچ جاش پارادوکس نداره :-". تکذیب میکنم، مدارکش هم موجوده.
خُب قبلا گفتی.الان گفتی گرافیک تکنیکی برام مهمه.حالا ما کدوم رو قبول کنیم!؟:دی

خُب قبلا گفتی.الان گفتی گرافیک تکنیکی برام مهمه.حالا ما کدوم رو قبول کنیم!؟:دی

موضوع اینه که با توجه به این تریلر گرافیک بصری بازی کاملا یه چیزه عادی هست :d فقط نمیتونن بگن از ترس :d

پ.ن: این رو هم فرخ ترسوندتش ! واسه همین نمیدونه چی بگه :d

موضوع اینه که با توجه به این تریلر گرافیک بصری بازی کاملا یه چیزه عادی هست :d فقط نمیتونن بگن از ترس :d

پ.ن: این رو هم فرخ ترسوندتش ! واسه همین نمیدونه چی بگه :d

باز تو شروع کردی ؟:دی مثلا G4TV که دقیقا اشاره به نکات بصری کرده !

I mean, the environments, the environmental effects, the sky, the large open environments all look stellar. Totally jaw-dropping

فقط یه نمونه ! اگه بیشتر میخوای همین الان برات لینک کنم که از خجالت بمیری :دی

آخرین ویرایش:
خُب قبلا گفتی.الان گفتی گرافیک تکنیکی برام مهمه.حالا ما کدوم رو قبول کنیم!؟:biggrin1:

گرافیک بصری باعث میشه یه بازی قشنگ باشه.

گرافیک تکنیکی برای شخص شخیص بنده مهم تر است از گرافیک بصری.

ترجیه میدم گرافیک بصری و تکنیکی در یه حد باشند تا این که گرافیک بصری بزنه بهترین CG هارو بخوره ولی گرافیک تکنیکیش در حد بازی های Iphone باشه.

باز تو شروع کردی ؟:دی مثلا G4TV که دقیقا اشاره به نکات بصری کرده !

I mean, the environments, the environmental effects, the sky, the large open environments all look stellar. Totally jaw-dropping

فقط یه نمونه ! اگه بیشتر میخوای همین الان برات لینک کنم که از خجالت بمیری :دی

منظورت راجع به همین تریلر هست دیگه ؟ :d

گرافیک بصری باعث میشه یه بازی قشنگ باشه.

گرافیک تکنیکی برای شخص شخیص بنده مهم تر است از گرافیک بصری.

ترجیه میدم گرافیک بصری و تکنیکی در یه حد باشند تا این که گرافیک بصری بزنه بهترین CG هارو بخوره ولی گرافیک تکنیکیش در حد بازی های Iphone باشه.
باشه.نظرت محترمه.
ولی Crysis 2 درسته گرافیک تکنیکیش به یصریش نمیرسید ولی دیگه در حد اختلاف iphon و CG نبود!
حالا اینجا تاپیک rage هست.دیگه بیشتر منحرفش نمیکنم.واسه اینکه اسپم نباشه این لینک حرفای کارمک در مورد Doom4 و Rage::d
س
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?p=1366275#post1366275

تریلر جدید یعنی کاملا جدید که صحنه هاش را ندیدید ! واقعا فوق العادست . من واقعا از ذهنم هم خطور نمیکرد که تو 60 فریم این همه به جزئیات تو محیط توجه بشه . یه چیز خیلی جالب که دیدم قبلا فکر میکردم گل و گیاه ها فقط جنبه نمایشی دارند در حاله اینه با برخورد بهشون همشون تکون میخورن . چیزی جدیدی نیست ولی برای 60 فریم تو این محیط بزرگ این همه توجه ...........؟!! واقعا کارمک شاهکار کرده . بعد یه چیزه جالبی که دیدم دشمنها با اون چیزای چماق مانند که ضربه میزدند یکیش خورد به شات گان طرفه و جرقه ایجاد شد ! منظورم اینه که تا اینجا هم به جزئیات بازی توجه شده . انیمیشنها را هم که بینظیر شیرجه های دشمنها با لگد و کله واقعا دیدنیه :دی
تو بازی صحنه هایی میبینید که میخکوب میشید! از لحاظ گیم پلی هم که فکر کنم واقعا قوی ساخته شده ! در مورد هوش مصنوعی هم فکرم عوض شد تو این تریلر چیز جالبی دیدم !
بالاخره از دست ندیدید که واقعا دیدن داره تو بازی صحنه های میبینید که کلا rage تو ذهنتون دگرگون میشه واقعا بعضی سایت ها راست میگفتند که تو هر محیط احساس میکنید یه بازی دیگه دارید بازی میکنید !:
http://www.youtube.com/watch?v=-XGo5BnfU2Y
http://www.g4tv.com/videos/52440/rage-dead-city-trailer/?quality=hd

آخرین ویرایش:
مرسی دوست من....... .

چقدر زیبا بود.....کلا تا حد زیادی نظرم با دیدن این تریلر در مورد بازی مثبت شد:d هم گرافیک تحسین برانگیزی داره(واسه 60 فریم) و هم اینکه گیم پلیش هیجان انگیز و متنوع بود........خوشمان آمد:d

اوووووووووووف. بابا خدایی بیخود نبود که تو e3 2010 این همه جایزه درو کرد. گرافیکش که اصلا دیگه حرفی واسه ی گفتن باقی نمیزاره. گیم پلیش چقدر مهیجه. من با هر کدومتون بخواین شرط میبندم این بازی بهترین شوتر سال میشه خیلی پتانسیلش بالاست میگین نه وایسید و تماشا کنید.
یه چیز دیگه اینکه تنوع محیط ها و دشمنا خیلی بالاست. تا عرضه ی بازی دیوونه نشم خیلیه:).

تریلر جدید یعنی کاملا جدید که صحنه هاش را ندیدید ! واقعا فوق العادست . من واقعا از ذهنم هم خطور نمیکرد که تو 60 فریم این همه به جزئیات تو محیط توجه بشه . یه چیز خیلی جالب که دیدم قبلا فکر میکردم گل و گیاه ها فقط جنبه نمایشی دارند در حاله اینه با برخورد بهشون همشون تکون میخورن . چیزی جدیدی نیست ولی برای 60 فریم تو این محیط بزرگ این همه توجه ...........؟!! واقعا کارمک شاهکار کرده . بعد یه چیزه جالبی که دیدم دشمنها با اون چیزای چماق مانند که ضربه میزدند یکیش خورد به شات گان طرفه و جرقه ایجاد شد ! منظورم اینه که تا اینجا هم به جزئیات بازی توجه شده . انیمیشنها را هم که بینظیر شیرجه های دشمنها با لگد و کله واقعا دیدنیه :دی
تو بازی صحنه هایی میبینید که میخکوب میشید! از لحاظ گیم پلی هم که فکر کنم واقعا قوی ساخته شده ! در مورد هوش مصنوعی هم فکرم عوض شد تو این تریلر چیز جالبی دیدم !
بالاخره از دست ندیدید که واقعا دیدن داره تو بازی صحنه های میبینید که کلا rage تو ذهنتون دگرگون میشه واقعا بعضی سایت ها راست میگفتند که تو هر محیط احساس میکنید یه بازی دیگه دارید بازی میکنید !:
http://www.youtube.com/watch?v=-XGo5BnfU2Y
http://www.g4tv.com/videos/52440/rage-dead-city-trailer/?quality=hd
اون جسد ها رو دیدی محو شدن؟ :-" یا میرفتن تو هم؟ :d. عین C2 بود :(.
من که چیز خاصی تو این تریلر ندیدم، از لحاظ گرافیکی که چیز خاصی نداشت مثلا تخریب پذیری ای نشون بده یا چیزی مثل این رو ...
گیم پلیش هم که یه چیز عادی و نورمال بود چیز خیلی شاخی نبود روتین توی همه بازی های FPS هست فکر نکنم هیچ خلاقیت یا نوآوری داشته باشه گیم پلی، حس میکنم از اون بازی هایی باشه که از نیمه دوم میزارمش کنار ...
صحنه میخکوب کننده اش کجا بود؟ :d.
فقط آخر تریلر باحال بود همین ...
تریلر فقط باعث شد نظرم که داشت به مثبت میل میکرد رو به همون منفی برگردوند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or