Rage | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از میانگین امتیازات Rage

• مجموع رای دهنده‌ها
    94
omg!!! این دیگه چی بود ؟!
یعنی شک داشتم دیگه ندارم تو حالت 30 فریم هم یک سرو گردن بالاتر از هر عناوین کنسولی هست .
جالبتر از همه نورپردازی بی نظیر بازیه !به صورت خوفناک فوق العادست . جزئیات و .........که دیگه هیچی !
کلا حال میکنم که از اول نسل دست رو این بازی گذاشتم :lol:

این تریلر بازی را نگاه کنید پی به این فاجعه کارمک ببرید هر تریلری که نشون میدن بهتر از قبلیه . این دیگه اخرتش بود !

آخرین ویرایش:
یا قمر .....:d
کلا هرچی تریلر از بازی دیدید بریزید دور !!!!
این یکی نظر هرکسی رو ،چه 360 فن چه ps3 فن تغییر میده .......
واقعاً بی نظیر بود، حیف که این انجین آخرای این نسل داره میاد.

آقا یکی یه لینک دانلود خوب بذاره لطفا ما هم ببینیم چی به چیه:d. دیگه این بازی نیاز به اثبات نداره که بازیه بزرگی هست. فقط روز شماری میکنم واسه ی عرضه ی بازی.

این سایتش فک کنم لینک رو که میده تایمی هست مثلا بعد از 10 مین از کار میفته باید لینک جدید بگیری(اونور آب سه سوت دانلود میشه)ولی فکر مارو نمیکنن تا 50% رفت ارور داد:d

ربطی نداره ! من خودم تو 30 دقیقه از همین سایت دانلود کردم . فقط سرورهای این سایت حساسه با کوچکترین قطع و وصل تو نت دانلود از کار می افته ! اینم به خاطر اینترنت زیبای مملکت ماست ! که نوسان سرعت و قطع و وصلش غوغا میکنه :دی و گرنه تو مملکت اونا از این خبرها نیست .

آخرین ویرایش:
ربطی نداره ! من خودم تو 30 دقیقه از همین سایت دانلود کردم . فقط سرورهای این سایت حساسه با کوچکترین قطع و وصل تو نت دانلود از کار می افته ! اینم به خاطر اینترنت زیبای مملکت ماست ! که نوسان سرعت و قطع و وصلش غوغا میکنه :دی و گذنه تو مملکت اونا از این خبرها نیست .
نمیدونم من کلا نمیتونم از اینجا دانلود کنم:d
اگه زحمتی نیس یه لینک چیزی بده ما هم ببینیم باشد که رستگار شویم:d

خوب بالاخره از گیم اسپات دانلودش کردم. گرافیک که روش حرفی نیست چیزی که من واقعا فکر کنم عالی باشه گیم پلی باری هستش. قسمت های driving فکر کنم خیلی حال بده. اصلا این بازی خیلی قوی ساخته شده تو تمام زمینه هاش. اینو میشه از توی تریلرهاش فهمید.

تو این عکس های بالایی از این اسلحه خوشم اومد مثل قبلی ها فانتزی نیست.>:d<>:d<
راستی خبری از doo4 نیست؟اون که محیطش به این بزرگی نیست.30 فریم هم که باشه دیگه چه شود.کسی خبری از doom 4 داشت بگه:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or