Oceanic 6
کاربر سایت
دیدم کسی نزاشته .
حتی Box Art بازی هم خوشگله
ممنون.
واقعاً یکی از قشنگ ترین و هنری ترین باکس آرت هایی هستش که تا حالا دیدم! واقعاً زیباست؛ امیدوارم بازی هم مثل باکس آرت ـش باشه...
دیدم کسی نزاشته .
حتی Box Art بازی هم خوشگله
دوستان این بازی کی Release میشه؟
راستی میگن واسه X360 دوتا DVD هست؟!
هنوزم که هنوزه انیمیشنی به زیباییه انیمیشن های rage ساخته نشده. reaction های صورت و لب و دهن تو بازی LA NOIR بهترین هستش ولی حرکات بدن و نوع reaction نسبت به برخورد گلوله و... در RAGE بهترین هستش.از داخل باکس شاتش، دیوانگی اینجوری میخواد که از صفحه مانیتور بزنه بیرون!
ـــ
ای لعنت به این لسانجلسسیاه با ال.ای.نوگار! :d حالا چه ربطی داشت؟
قبلاً آدمیزاد صداگذاری و کلاً حوزهی موشن کپچر Rage رو میدید حماسی میشد ولی بعد از نوگار دیگه حرکات لب و اینا کلاً شدن پشم!:d
به همین خاطره که منم تنها گفتم "حرکات لب و اینا" دیگه اونجور که باید بهترین به نظر نمیرسن ...هنوزم که هنوزه انیمیشنی به زیباییه انیمیشن های rage ساخته نشده. reaction های صورت و لب و دهن تو بازی LA NOIR بهترین هستش ولی حرکات بدن و نوع reaction نسبت به برخورد گلوله و... در RAGE بهترین هستش.
درسته.به همین خاطره که منم تنها گفتم "حرکات لب و اینا" دیگه اونجور که باید بهترین به نظر نمیرسن ...
ای کنسول پرست حتی چشم دیدن logo ps3 هم نداری ؟:d
خیر دلیل اصلیش این بود که چون اینجا تاپیک 360 هست بهتره که Box shot بازی هم مربوط به این کنسول باشه و عکس اون قرار بگیره. البته در مجموع فرقی نمیکنه اما خوب یک سری نکات رعایت بشه بهتر هست.ای کنسول پرست حتی چشم دیدن logo ps3 هم نداری ؟:d
خوبه که تو هم خوشت اومد نوید کلا شیک هست!یا خدا عجب باکس شاتی . همین باکس شات کلی امتیاز داره واسه خودش چه برسه به بازی :d
خوبه که تو هم خوشت اومد نوید کلا شیک هست!
مطمئن باش الان دو سه نفر پیدا میشن که واسه این باکس ارت این شکلک را بزارن
:d
من کلا اهمیتی نمیدم که Box Art بازی چطوری باشه ولی این یکی تو چشم بود :biggrin1: زیبا و هنری ساخته شده .