Rage | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از میانگین امتیازات Rage

• مجموع رای دهنده‌ها
    94
دیدم کسی نزاشته .
حتی Box Art بازی هم خوشگله:دی

942656_94592_front.jpg

ممنون.
واقعاً یکی از قشنگ ترین و هنری ترین باکس آرت هایی هستش که تا حالا دیدم! واقعاً زیباست؛ امیدوارم بازی هم مثل باکس آرت ـش باشه... :دی

ایول خیلی قشنگ هست. مدت ها بود که با یک Box shot اینقدر حال نکرده بودم. طراحی جالبی داره و با اینکه خیلی شلوغ پلوغ نیست اما شیک هست. به نوعی میشه گفت ساده و شیک هست!

از داخل باکس شاتش، دیوانگی اینجوری می‌خواد که از صفحه مانیتور بزنه بیرون!
ـــ
ای لعنت به این لس‌انجلس‌سیاه با ال.ای.نوگار! :d حالا چه ربطی داشت؟
قبلاً آدمیزاد صداگذاری و کلاً حوزه‌ی موشن کپچر Rage رو می‌دید حماسی می‌شد ولی بعد از نوگار دیگه حرکات لب و اینا کلاً شدن پشم!:d

آخرین ویرایش:
از داخل باکس شاتش، دیوانگی اینجوری می‌خواد که از صفحه مانیتور بزنه بیرون!
ـــ
ای لعنت به این لس‌انجلس‌سیاه با ال.ای.نوگار! :d حالا چه ربطی داشت؟
قبلاً آدمیزاد صداگذاری و کلاً حوزه‌ی موشن کپچر Rage رو می‌دید حماسی می‌شد ولی بعد از نوگار دیگه حرکات لب و اینا کلاً شدن پشم!:d
هنوزم که هنوزه انیمیشنی به زیباییه انیمیشن های rage ساخته نشده. reaction های صورت و لب و دهن تو بازی LA NOIR بهترین هستش ولی حرکات بدن و نوع reaction نسبت به برخورد گلوله و... در RAGE بهترین هستش.

هنوزم که هنوزه انیمیشنی به زیباییه انیمیشن های rage ساخته نشده. reaction های صورت و لب و دهن تو بازی LA NOIR بهترین هستش ولی حرکات بدن و نوع reaction نسبت به برخورد گلوله و... در RAGE بهترین هستش.
به همین خاطره که منم تنها گفتم "حرکات لب و اینا" دیگه اونجور که باید بهترین به نظر نمی‌رسن ...

یا خدا عجب باکس شاتی . همین باکس شات کلی امتیاز داره واسه خودش چه برسه به بازی :d

خوبه که تو هم خوشت اومد نوید:biggrin1: کلا شیک هست!

اصولا نمیشه آدم از یه همچین باکس شات خفنی خوشش نیاد . خیلی زیبا و هنری هستش و مخاطب رو کاملا با جو بازی آشنا میکنه است :d

آخرین ویرایش:
ای کنسول پرست حتی چشم دیدن logo ps3 هم نداری ؟:d
خیر دلیل اصلیش این بود که چون اینجا تاپیک 360 هست بهتره که Box shot بازی هم مربوط به این کنسول باشه و عکس اون قرار بگیره. البته در مجموع فرقی نمیکنه اما خوب یک سری نکات رعایت بشه بهتر هست.

یا خدا عجب باکس شاتی . همین باکس شات کلی امتیاز داره واسه خودش چه برسه به بازی :d
خوبه که تو هم خوشت اومد نوید:دی کلا شیک هست!

• Like
Reactions: .:Soheil:.
خوبه که تو هم خوشت اومد نوید:دی کلا شیک هست!

مطمئن باش الان دو سه نفر پیدا میشن که واسه این باکس ارت این شکلک را بزارن :-&
:d
من کلا اهمیتی نمیدم که Box Art بازی چطوری باشه ولی این یکی تو چشم بود :دی زیبا و هنری ساخته شده .

مطمئن باش الان دو سه نفر پیدا میشن که واسه این باکس ارت این شکلک را بزارن :-&
:d
من کلا اهمیتی نمیدم که Box Art بازی چطوری باشه ولی این یکی تو چشم بود :biggrin1: زیبا و هنری ساخته شده .

خوب سلیقه ها متفاوت هست دیگه ممکنه یکی هم خوشش نیاد:دی

امروز بالاخره تونستم گیم پلی 6-7 دقیقه از بازی که تو E3 به نمایش در اومد رو ببینم و کلا بحث گرافیک اینا رو بریزیم دور چون گیم پلی بازی عجیب من رو محو خودش کرد:دی خداییش گرافیک بازی خیلی خوب هست اما اگه در این حد هم نبود و کمتر بود بازم بازی رو به خاطر گیم پلیش باحالش میگرفتم. این ترکیب سلاح ها و استفاده ازش خیلی باحال بود. یک چیزی مثل شوریکین هم داشت که پرت میکرد عاشق اون شدم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or