Rage | Xbox 360

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

پیش بینی شما از میانگین امتیازات Rage

• مجموع رای دهنده‌ها
    94
فکر کنم تریلر مال PC بود ، چون چندجا باید E رو فشار می داد .
آره ماله pc بود قبلیها هم pc بود ولی نمیدونم چرا سایتها از جمله gs مطعلق به ps3 میدونه ؟!
مثلا aa تقریبا 2x بود تو این تریلر شاید با تنظیمات کنسول داره اجرا میشه ؟
علت دومش هم چون تو pc نشانه گیری راحتره و خواستن صحنه ها را بهتر به رخ بکشن ترجیح دادن نسخه pc را نشون بدن .
اینا همش حدسه ولی میتونه درستم باشه :دی

یه تریلر از گیم پلیش که یکی از مراحلو نشونمی دادو دیدم.
خیلی بازی خفنیه.تا قبل از این اشنایی بالایی با این بازی نداشتم و لی بازی توپیه .گرافیکشم محشره.
تاریخ ریلیزش کی هست؟؟؟؟؟

آقا باورم نمیشه فرخ واقعا مرسی. یعنی صداگذاری، موسیقی ، گیم پلی، هوش مصنوعی، گرافیک، انیمیشن ها و تنوع بسیار زیبای سلاح ها دیگه اصلا حرفی هم باقی میذاره؟
من قسم میخورم بهترین شوتر ساله.
راستی با اون حرکت آخرش فوق العاده حال کردم اون بسته های تیر که یکیش نماد QUAKE بود و حتی وقتی بر میدارش صدای HEALTH PACK توی QUAKE 1 هستش و اون یکی هم که PINKIES هست و نماد بازیه DOOM هستش و صدای هیولا میده. واقعا چه شرکت با اصالتیه.

2 تا عکس خودم آپلود کردم تا به عمق فاجعه پی ببرید ، کیفیت بافت دستکش نگاه کنید :-o

ولی راستش این کیفیت بافت در این حد و با توجه با محیط open world بازی یه جورایی با عقل جور در نمیاد روی کنسول.

آخرین ویرایش:
سلام
فرخ از حرف های اون دفعم پشیمونم :دی البته بهت گفتم شاید بهتر بشه روز به روز !
این تریلر فوق العاده بود :x البته امیدوارم روی 360 هم همین طور باشه...

الان من یه چیزی میگم باز دعوا میشه:d
متاسفانه به دلیلی حجم بالای ویدیو،نتونستم دانلود کنم ببینم ولی از همین عکسی که دوستمون گذاشت کیفیت تکسچر دستکش،دست و مخصوصا انگشت های شخصیت پایین تر از رقیباشه
دوستان اگر میخوایید بحث کنید خواهشا آروم:d

متاسفانه به دلیلی حجم بالای ویدیو،نتونستم دانلود کنم ببینم ولی از همین عکسی که دوستمون گذاشت کیفیت تکسچر دستکش،دست و مخصوصا انگشت های شخصیت پایین تر از رقیباشه
شما تریلر رو با کیفیت HD ببین اونوقت میفهمی اشتباه کردی. من دیشب یه لینک پیدا کردم که حجم تریلر 1 gb بود. یعنی هنوز تو شوکم. به نظرم فقط میتونه جادو باشه این کیفیت بافت ها و این حجم تکسچر واسه ی 30 فریم هم خیلی زیاده حالا واسه ی 60 فریم دیگه نمیدونم چی باید بگم حالا این رو هم در نظر بگیرید که جان کارمک گفته گرافیک بازی روی کنسول هم تقریبا با همین قدرته و تقریبا سه پلتفرم یکسانند. پس فقط میشه بهش لقب جادو رو داد از نظر من.:-/
خدایی خودمم نمیدونم رو کنسول چجوری میخواد این گرافیک رو به نمایش بذاره.

کیفیت تکسچر دستکش که خیلی خوبه باو ! :دی
تازه دست طرف رو نگا کن موهاش عین چی معلومه :d

یکی میتونه یه لینک مستقیم برای دان بزاره اینا هم فیل هستن چیزی هم دم دست نداریم به عنوان فیل شکن استفاده کنیم :d از GT یا هرجای دیگه

اینم لینک دوست عزیز;).

ممنون
یا خدا 1 گیگ ؟! رفت واسه شب که در ساعات رایگان دان کنیم :d

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی خیلی بی خود بود گرافیکش در حد doom3 بودش.
این رو اونایی که از زندگی سیر هستن بگن تا بازی اومد و شروع به بازی کردن به علت شوکه شدن از این دنیا راحت شن:d

سلام
فرخ از حرف های اون دفعم پشیمونم :دی البته بهت گفتم شاید بهتر بشه روز به روز !
این تریلر فوق العاده بود :x البته امیدوارم روی 360 هم همین طور باشه...

البته این تریلر ماله pc بود من هنوزم شک دارم کنسولی اینطوری باشه ! ولی کارمک و id تو هر مصاحبه ای گفتن گفته هر سه پلتفرم عینه هم و مساویه پس حالا چه راست و دورغ فعلا باید قبول کنیم :دی اخر سر چی میخواد در بیاد خدا میدونه :دی

این تریلر آخریه خیلی جالب بود ! گذشته از گرافیک فوق العاده (عمرآ توی کنسول این طوری باشه ! :دی) گیم پلیش هم خیلی عالی به نظر میرسید ! کلآ حس خوبی داشت ! :دی
نمیدونم کسی گفت یا نه ولی به دو تا از بازی های بزرگ id Software توی ویدئو اشاره میشه :

Quake :
81063037550153626998.jpg

آرم Quake تابلوئه ! :دی

Doom :
77456418996637827671.jpg

Pinky های Doom ! :دی همون غول هایی که توی Doom های کلاسیک صورتی بودن و می اومدن توی دوربین گاز میگرفتن ! :دی توی Doom 3 هم نصف بدنشون روباتیک شده بود !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or