Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فکر کنم یک مرحله ای هست که باید 24 دقیقه مسابقه بدی..

گفتم یعنی حتما باید 24 دقیقه مسابقه بدم و اول بشم..؟ نمیشه اون مرحله رو یکجوری رد کرد..؟

مثلا اگر زیر پنجم بشم چه میشه.. دوباره باید مسابقه بدم..؟

فکر کنم یک مرحله ای هست که باید 24 دقیقه مسابقه بدی..

گفتم یعنی حتما باید 24 دقیقه مسابقه بدم و اول بشم..؟ نمیشه اون مرحله رو یکجوری رد کرد..؟

مثلا اگر زیر پنجم بشم چه میشه.. دوباره باید مسابقه بدم..؟

فک کنم میشه اون مرحله رو Skip کرد تا مسابقه ندی(ولی واقعآ این مسابقه حوصله میخواد توش ماشینای شاخی هم داره که اول شدن توش سخته).

یادش بخیر اونموقه که بن نشده بودم چقدر این خارجیا رو میبردم
اون 24 لومانز رو هم سعی کنید اول بشید
چون خیلی حال میده:love:
من تهش رو در آوردم:biggrin1:

یعنی باید 24 دقیقه گاز بدم..! اینجور که دهنم سرویس میشه..:mad:

راهی چیزی نداره این مرحله رو بیخیال بشیم..؟
خب دوستمون محمد که گفت میتونی اونها رو بازی نکنی. ولی اگه اشتباه نکنم با بازی نکردن اونها صعودت توی جدول سخت میشه.

تازه فهمیدم این بازی چه گوهری هست.. خدایی آخر ماشین سواری..:love:

اون 24 ساعتم آخری رفتم و شدم 16 (آخر) ..:( شما کدومتون بودین که اینو اول شدین..؟ اصلا امکان نداره .. ماشین های که اونها دارن خیلی از مال من قوی تره.. 4 نفر آخر همه پورشه داشتن که منم یک از اونها بودم..:biggrin1:

ابلته اینم بگم که مشکلی برای رفتن به مرحله بعد نداشت و خیلی راحت رفت .. البته من به غیر از این 24 ساعتیه :sick: همشو اول شده بودم.:biggrin1:

اون 24 ساعتم آخری رفتم و شدم 16 (آخر) ..:( شما کدومتون بودین که اینو اول شدین..؟ اصلا امکان نداره .. ماشین های که اونها دارن خیلی از مال من قوی تره.. 4 نفر آخر همه پورشه داشتن که منم یک از اونها بودم..:biggrin1:

ابلته اینم بگم که مشکلی برای رفتن به مرحله بعد نداشت و خیلی راحت رفت .. البته من به غیر از این 24 ساعتیه :sick: همشو اول شده بودم.:biggrin1:
تو اون شما بايد تو کلاس خودتون اوّل بشيد

من اول شدم:smile:
شک داری؟:biggrin1:
باید اینقدر جلو بری و پول دار بشی تا یه GT 1 خوب بخری
بعد دست فرمونتم خوب باشه تا بتونی اول بشی
گر صبر کنی .....:love:

تو اون شما بايد تو کلاس خودتون اوّل بشيد

یعنی بین پورشه ها اول بشم..؟

من اول شدم:smile:
شک داری؟:biggrin1:
باید اینقدر جلو بری و پول دار بشی تا یه GT 1 خوب بخری
بعد دست فرمونتم خوب باشه تا بتونی اول بشی
گر صبر کنی .....:love:

ممد رضا زحمت کشیدی.. خوب اگه منم یک ماشین خفن داشتم که همه رو سوسک کرده بودم..;)فکر کردم با اون پورشه اول شدی..:mad:

این بازیش همش یک طرف اون دریفت کشیدنش یک طرف خدای آخر حاله تو پیچ 90 درجه با 120 تا دستی میکشی .. یک حالی میده.. :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or