خیلی بازیه قشنگیه فقط بدیش اینه که قابلیت upgrade ماشین نداره
دیگه سره مراحل اخرش داره پیرم در میاد :cheesygri
مراحل آخر منظور همون جهانیش هستش ؟
فکر کنم یک مرحله ای هست که باید 24 دقیقه مسابقه بدی..
گفتم یعنی حتما باید 24 دقیقه مسابقه بدم و اول بشم..؟ نمیشه اون مرحله رو یکجوری رد کرد..؟
مثلا اگر زیر پنجم بشم چه میشه.. دوباره باید مسابقه بدم..؟

شما کدومتون بودین که اینو اول شدین..؟ اصلا امکان نداره .. ماشین های که اونها دارن خیلی از مال من قوی تره.. 4 نفر آخر همه پورشه داشتن که منم یک از اونها بودم..:biggrin1:
همشو اول شده بودم.:biggrin1:تو اون شما بايد تو کلاس خودتون اوّل بشيدتازه فهمیدم این بازی چه گوهری هست.. خدایی آخر ماشین سواری..
اون 24 ساعتم آخری رفتم و شدم 16 (آخر) ..شما کدومتون بودین که اینو اول شدین..؟ اصلا امکان نداره .. ماشین های که اونها دارن خیلی از مال من قوی تره.. 4 نفر آخر همه پورشه داشتن که منم یک از اونها بودم..:biggrin1:
ابلته اینم بگم که مشکلی برای رفتن به مرحله بعد نداشت و خیلی راحت رفت .. البته من به غیر از این 24 ساعتیههمشو اول شده بودم.:biggrin1:
تازه فهمیدم این بازی چه گوهری هست.. خدایی آخر ماشین سواری..
اون 24 ساعتم آخری رفتم و شدم 16 (آخر) ..شما کدومتون بودین که اینو اول شدین..؟ اصلا امکان نداره .. ماشین های که اونها دارن خیلی از مال من قوی تره.. 4 نفر آخر همه پورشه داشتن که منم یک از اونها بودم..:biggrin1:
ابلته اینم بگم که مشکلی برای رفتن به مرحله بعد نداشت و خیلی راحت رفت .. البته من به غیر از این 24 ساعتیههمشو اول شده بودم.:biggrin1:

تو اون شما بايد تو کلاس خودتون اوّل بشيد
من اول شدم:smile:
شک داری؟:biggrin1:
باید اینقدر جلو بری و پول دار بشی تا یه GT 1 خوب بخری
بعد دست فرمونتم خوب باشه تا بتونی اول بشی
گر صبر کنی .....![]()
فکر کردم با اون پورشه اول شدی..