Race Driver: Grid

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من GRID بازی نکردم مخواستم بدونم این بازی رو میشه با Forza مقایسه کرد,

ّForza که تهِ هر چی simulation. این هم تو تریپ های juiced2 میزنه ولی یکم سخت تر. مثل PGR ولی یک کم آسونتر. :cheesygri

خیلی با حاله من دارم باهاش حال میکنم
البته اول که شروع کردم به نظرم یه جوری اومد ولی الان میبینم که خیلی با حاله
نو آوریهایه خیلی جالبی هم داره که تو بازیهایه rasing میشه گفت تا الان سرآمده
اینم که سیمولیتور نیست رو که دیگه همه میدونن ولی برایه اون عده از دوستان
که نمیدونن میگم که بازی سیمولیتور نیست ولی شمه هایی از اون رو هم داره

توصیه میکنم هر کس نگرفته حتما برایه تعطیلات بگیرتش;)

من دیروز گرفتم. جدود نیم ساعت بازی کردم تا حالا که خیلی خوشم نیامده. سرعت بازی فوق العاده بالاست. اگه از من میشنوید forza را از توی ذهنتون بیرون کنید چون توی این بازی ترمز و پیچ خیلی معنا نداره:cheesygri

ببینید الان grid کاملترین گیم ماشینه که اومده. از نظر گرافیک که اصلا قابل مقایسه با دیگران نیست و فقط gt برای ps3 هست که به شدت از Grid بعتره و اون هم بخاطر قدرت گرافیکی ps3 هست. گیم پلی هم که دیدید هیچ باگی نداره و از فیزیک بالایی برخوردار هست. در کۀ به نظر من برای تابستون باید به همراه یورو2008 و battlefield و gaiden 2 خرید.

ببینید الان grid کاملترین گیم ماشینه که اومده. از نظر گرافیک که اصلا قابل مقایسه با دیگران نیست و فقط gt برای ps3 هست که به شدت از Grid بعتره و اون هم بخاطر قدرت گرافیکی ps3 هست. گیم پلی هم که دیدید هیچ باگی نداره و از فیزیک بالایی برخوردار هست. در کۀ به نظر من برای تابستون باید به همراه یورو2008 و battlefield و gaiden 2 خرید.

میشه بپرسم شما رو چه حسابی می گی قدرت PS3 بیشتر از 360 ؟؟؟ :mad:
خوبه حالا خودت پلتفرم 360 رو زیر آواتارت زدی.که با این حرفی که نوشتی احتمالا نداری :-"

ببین عزیز هر بازی که گرافیکش بالاتر هست دلیل بر بهتر بودن کنسولی که بازی را اجرا میکنه نیست (مگر کامپیوتر هست ) و این بحث قدرت دیگه تقریبا تموم شدست و در 100 تا فروم گفته شده 360 از نظر گرافیک تا حدی بالاتر هست(نه خیلی ) و ps3 از نظر CPU .
شما نباید GT5 را با این مقایسه کنی چون GT5 روش خیلی کار شده الان چند سال هست دارن روش مانور میدن تازه GT5 تا حدی با این بازی فرق میکنه از کنترل گرفته و سبک مسابقاتش

یکی از سخت ترین بخش های بازی مسابقات اخر فصل هستش عمرآ نمیشه به نفرات 7و8 رسید چه برسه به نفرات اول دوم

اگر منظورت مسابفاته 24H یا همون 24 ساعته هست این مسابقه و چند تا دیگه به صورتی هست که هر کسی اید تو کلاس ماشینه خودش مقام بیاره که فکر میکنم از هر کلاس 6 تا ماشین هستن یا 5 تا دقیق یادم نیست شما مثلا اگر با یه ماشین تو کلاس GT2 شرکت کرده باشی میتونی تو رده بندی تا رتبه ششم ( فکر کنم ) بالا بیای و برای اول شدن حتما باید یه ماشین تو کلاس بالا تر داشته باشی که گرون هست

کلا بازی خوب طراحی شده و شما بدون اینکه مثل GT بخوای گواهینامه بگیری تو یه سیر تکاملی محارتت کم کم زیاد میشه و بازی هم به تدریج جذابتر میشه و یه نکته هم هست که همه چی از اول رو نیست و با جلو رفتن تو بازی به مرور چیزایه جدیدی میبینید

از بچه ها کسی تو لایو میاد برایه این بازی؟
اگر دوست داشتید میتونیم یه قرار بگذاریم
دیشب چند تا از این خرجکیارو بردم خیلی حال داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or