:laughing::laughing:یه چیزی تو اون وسطاّForza که تهِ هر چی simulation. این هم تو تریپ های juiced2 میزنه ولی یکم سخت تر. مثل PGR ولی یک کم آسونتر. :cheesygri

تو forza بردن خیلی راحتر هستشدوستان من GRID بازی نکردم مخواستم بدونم این بازی رو میشه با Forza مقایسه کرد؟
دوستان من GRID بازی نکردم مخواستم بدونم این بازی رو میشه با Forza مقایسه کرد؟

ببینید الان grid کاملترین گیم ماشینه که اومده. از نظر گرافیک که اصلا قابل مقایسه با دیگران نیست و فقط gt برای ps3 هست که به شدت از Grid بعتره و اون هم بخاطر قدرت گرافیکی ps3 هست. گیم پلی هم که دیدید هیچ باگی نداره و از فیزیک بالایی برخوردار هست. در کۀ به نظر من برای تابستون باید به همراه یورو2008 و battlefield و gaiden 2 خرید.

ببینید الان grid کاملترین گیم ماشینه که اومده. از نظر گرافیک که اصلا قابل مقایسه با دیگران نیست و فقط gt برای ps3 هست که به شدت از Grid بعتره و اون هم بخاطر قدرت گرافیکی ps3 هست. گیم پلی هم که دیدید هیچ باگی نداره و از فیزیک بالایی برخوردار هست. در کۀ به نظر من برای تابستون باید به همراه یورو2008 و battlefield و gaiden 2 خرید.
یکی از سخت ترین بخش های بازی مسابقات اخر فصل هستش عمرآ نمیشه به نفرات 7و8 رسید چه برسه به نفرات اول دوم