PSP2 و توان اجرای Uncharted 3

Terova

No Trolls
کاربر سایت
psp2_1.jpg

مجله GameInformer چاپ استرالیا در مقاله ای عنوان داشته که PSP2 جدید با اسم رمز Veta در دست ساخت و سخت افزار این وسیله بسیار قدرتمند و منحصر به فرد می باشد به طوری که توان اجرای بازی های مثل Uncharted 3 را نیز دارا میباشد..! و همچنین PSP2 داری پشتیبانی آنلاین و حافظه داخلی آن از XBOX 360 بیشتر است (1GB)

منبع

والا چند روز پیش خبری GameInformer شنیدم که Uncharted داره براش میاد :|

پس حتما GameInformer توهم زده :d
از قدیم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن. امکانش خیلی کمه که همچین قدرتی داشته باشه.

اصلا عجیب بنظر نمیاد .
اینکه غیر ممکن باشه یا... حرف بی اساسیه .
با علم امروز چند برابر اینم میشه ساخت ولی خوب موضوع قیمت و ساخت بازی و... هم تاثیر گذاره .

GOOD LUCK

با پیشرفتی که الان سخت افزار کرده ممکنه ...ولی برای خرید psp 2 چقدر پول باید کنار گذاشت ؟ کی خریداره ؟

با اون انقلاب دروغین ! 2005 ی که سونی راه انداخت مثل اینکه باید دومین انقلاب رو هم به دروغ ثبت کنیم .
تفاوتش اینه که اون رو خود سونی گفت ... این که دیگه فقط حرف یه سایته...
هر چند الان مقایسه یه کنسول دستی که شاید تا 2012 هم نیاد با کنسولی مثل x360 که اون موقع 7 سال ازش گذشته کار درستی نیست

آخرین ویرایش:
والا اینکه انچارتد رو اجرا کنه یا نه واسم مهم نیست ولی اینطوری که پیداست از نظر سخت افزاری فوقولعاده باید قوی باشه که این صحبت ها در موردش شده .

یه فکری بحال بازیهاش بکنن ، نه پردازنده ی گرافیکیش ! و هر روز یه بیانیه که کنسول دستی بعدیمون خیلی قویه !!!
که با این اوصاف سونی یبار دیگه تو بازار کنسول های دستی شکست میخوره از نینتندو ...
با همون متال گیری که واسه 3DS تایید شده من تا الآن قصد خرید اون رو دارم :دی !
تاببینیم در آینده چی میشه :دی

اون چیزی که واضحه psp 2 قطعا یا در حال ساخته یا تو آینده نزدیک ساخته میشه اما این عکسی که گزاشتین به نظرم فیک میاد خیلی زمخت و بد قوارست سونی همچین چیزی نمیده بیرون. اما در مورد قدرتش من حتم دارم اون جهشی که ps2 نسبت به ps1 ایجاد کرد psp 2 هم خواهد کرد اما نه دیگه در حد اجرای uncharted . اگه یه مقایسه بکنیم بین قدرت و کیفیت psp با ps2 که تقریباً متعلق به یک نسل هستن اون وقت میشه حدس زد الان اگه psp2 بیاد میتونه نزدیک بشه به ps3 و بازیهایی براش بیاد در حد مثلاً uncharted همونطوری که برای psp بازیهایی ساختن مثل gow یا mgs که چیزی از نسخه ps2 کم نداشتن جز رزولوشن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or