PSP2 و توان اجرای Uncharted 3

Terova

No Trolls
کاربر سایت
psp2_1.jpg

مجله GameInformer چاپ استرالیا در مقاله ای عنوان داشته که PSP2 جدید با اسم رمز Veta در دست ساخت و سخت افزار این وسیله بسیار قدرتمند و منحصر به فرد می باشد به طوری که توان اجرای بازی های مثل Uncharted 3 را نیز دارا میباشد..! و همچنین PSP2 داری پشتیبانی آنلاین و حافظه داخلی آن از XBOX 360 بیشتر است (1GB)

منبع

ایشون کنسول دستی هستن یا هیولا؟ :دی
ولی جدا روم تاثیر گذاشت و تصمیم گرفتم تا عرضه شدن PSP2 کنسول دستی وزین 3DS رو نخرم! به هر حال این دو تا رقابت سختی برای تبدیل شدن به اولین کنسول دستی شخصی من دارن:دی
فقط امیدوارم سونی از قیمت بالای PS3 درس گرفته باشه...

باریک به سونی !
در ضمن قرار نیست که uncharted 3 رو با رزولوشن 1080p و 60fps اجرا کنه که!
نهایتا رو رزولوشن شبیه به آیفون این کارو میکنه !
و البته شما ببینید بازی ghost of sparda رو کنسول هفت سال پیش با چه گرافیکی اجرا میشد!!!!!!!

....این پست کیوان رو خواندی.

دوستان همیشه در صحنه مگه این خبر از طرف سونی اعلام شده باز شروع کردید گیر دادن به سونی؟ hype و این این جور حرف های همیشگی...
تو این دوره فحش مجانی هم به آدم نمیدن چه برسه hype به این بزرگی..:d

یا این مجله یک چیزی میدونسته یا میخواسته سونی رو بدبخت کنه

یک لحظه فرض کنید PSP2 در زمان عرضه همچین قدرتی نداشته باشه

تو این دوره فحش مجانی هم به آدم نمیدن چه برسه hype به این بزرگی..:d

یا این مجله یک چیزی میدونسته یا میخواسته سونی رو بدبخت کنه

یک لحظه فرض کنید PSP2 در زمان عرضه همچین قدرتی نداشته باشه

این رو 100% باهات موافقم فوش هم مجانی نمیدن .:d

اما میگن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیز ها .

خط آخر هم باهات هم موافقم هم نه .

موافق نیستم برای این که نمیخواد روی LCD 60 یا حتی مانیتور 15 بازی رو اجرا کنه که کلی قدرت پردازش فریم و... بخواد فوقش 4-7 اینچ هستش در یه همچین صفحه ای شما خود PSP رو دارین با اون قدرتش حالا حساب کن نیاز نیست که بیاد U3 رو با مشخصات PS3 ش اجرا کنه قرار هستش U3 رو بر مبنای مشخصات خودش اجرا کنه یه صفحه فوقش 5 اینچی که که شما دیگه نیازی نیست مثل PS3 باشه چون شما .... چیز مثل سایه به چه بزرگی و .... نداری فقط کافیه بتونه HD اجراش کنه که دیگه همچین سخت افزار غولی هم نمیخواد .;) فقط کافیه بازی رو بتونه 5 اینچی 720P و 30 فریم تمام بازی ها رو اجرا کنه که دیگه همچین چیز غولی هم نمیخاد .

آخرین ویرایش:
اگه رزولوشن PSP 2 رو همون 480p در نظر بگیریم و HD نباشه این موضوع شدنیه ولی اصلا کار عاقلانه ای نیست که سونی الان یه کنسول دستی بده بیرون که بازیهاش با همون کیفیت کنسول خانگیش اجرا بشن فقط در سایز کوچکتر !
من خودم بعید میدونم همچین چیزی رو ، اگه سونی میخواد کنسول دستی جدیدی رو عرضه کنه باید بیشتر به فکر نوآوری باشه ( مثلا مثل 3DS ) نه قدرت بیشتر ...

من خودم بعید میدونم همچین چیزی رو ، اگه سونی میخواد کنسول دستی جدیدی رو عرضه کنه باید بیشتر به فکر نوآوری باشه ( مثلا مثل 3DS ) نه قدرت بیشتر ...
حالا قابلیت های اضافی + قدرت بیشتر که چیز بدی نیست!

wow
يعني محشره
البته بايد ديد اوضاع كنسولهاي خانكي تا اون موقع به كجا رسيده!
شايد اون موقع همه ديكه PS4 داشته باشن كه بازم psp2 عاليه :d

اگه قرار باشه سونی باز هم یه کنسول خانگی قابل حمل بده بیرون من ترجیح میدم به 3DS و حتی آیفون روی بیارم:دی بازی های کنسول دستی باید Fun و Accessible باشند، نه اینکه روی گرافیک و داستان و این جور صحبت ها تمرکز کنه!

خوب اگر از قدرتش بالا باشه هم می شه بازی های گرافیکی براش درست کرد هم بازی های خلاقانه!
ولی اگر مثل 3DSفقط تو کار خلاقیت باشه دیگه بازی های گرافیکی نمی شه براش درست کرد!
پس نتیجه می گیریم قدرت داشته باشه بهتر هست!و ملت به هر دو عقیده دست پیدا می کنن

• Like
Reactions: War Has Change
ولی اگر مثل 3DSفقط تو کار خلاقیت باشه دیگه بازی های گرافیکی نمی شه براش درست کرد!
3DS کنسول ضعیفی و کمی نیست فقط هم روی خلاقیت مانور نمیده ! همین چند ماه پیش بچه ها با دیدن تصاویر RE روی 3DS که میگفتن RT هم هست به وجد اومده بودن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or